Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.822
Cevap
82
Favori
2.209.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum,internet üzerinden alıcam,uygun fiyata gold pc ve vatan bilgisayarda rastladım,gönderdikleri üründe problem çıkarsa müşteri memnuniyetini hangisi daha çok önemser,buralardan alışveriş yapan var mı internet üzerinden,ya da sizin önebileceğiniz başka siteler var mı?
  • Bu arada @daytona dostumuzun problemini MSN de görüntülü ve sesli konuşmayla çözdük,haberiniz olsun,sorun onun ses kartındaymış,başka bir makinaya bağladık beraber net üzerinden anlattım bende,çatır çatır çalışıyor şimdi,akıllarda soru işareti kalmasın Hoşçakalın...
  • arkadaşlar benimde sorunum var 5500 gayet normal çalışırken bugün rearlardan bir türlü ses alamıyorum ses kartını yeniden kurdum defalarca ama speaker teste rearlar boguk çıkıyor sanki hiç ses gelmiyor desem yeridir derdime bir çare lüften kartım audigy 2 value???
  • Evet, bunu burda yazdığın iyi oldu dostum, zaten on-board kullanıp da memnun olan çıktı mı? Ses sistemi farklı olmuş, farkeden ne ki? Aynı sıkıntılar yine çıkıyor. Sorunu halletmiş olmana sevindim. Yoksa böyle böyle insanlar boş yere ses sistemlerinde hata aramaya başlıyolar zamanla..
    quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Bu arada @daytona dostumuzun problemini MSN de görüntülü ve sesli konuşmayla çözdük,haberiniz olsun,sorun onun ses kartındaymış,başka bir makinaya bağladık beraber net üzerinden anlattım bende,çatır çatır çalışıyor şimdi,akıllarda soru işareti kalmasın Hoşçakalın...

• sorunumu çözdük affan 83 kardeşimizle beraber bu işin piri olmuş valla çok teşekkür ederim.sorun surruond mixeri default yapınca çözüldü.ara sıra kartın kafası karışıyor herhalde.çok sağlasın affan kardeş.........
    quote:

Orjinalden alıntı: amac22

arkadaşlar benimde sorunum var 5500 gayet normal çalışırken bugün rearlardan bir türlü ses alamıyorum ses kartını yeniden kurdum defalarca ama speaker teste rearlar boguk çıkıyor sanki hiç ses gelmiyor desem yeridir derdime bir çare lüften kartım audigy 2 value???
  • Ben de bir örnek vereyim, az önce bilgisayarımda işlem yaparken hani klasör açtığımızda veya bir yere çift tıkladığımızda tiz bir tik sesi gelir ya, o ses eski tizliğini kaybetmiş, sanki tiz gitmiş şöyle tıkk diye geldi. Hatta bazen dvd hastası olduğumdan sürekli fragman izlediğim fragman.tv adresindeki quicktime formatlı filmleri ilk açtığımızda o tizli tik sesi gidip aynı şekilde daha tizsiz kalın bir ses gelir. Sonra tekrar fragman bitince düzelir ya ses, onun gibi oldu. Dedim kulaklarım mı tıkanmaya başladı? Açtım hemen bir tane mp3, media source player ile, şarkıyı 5-10sn çalıp kapattım, hemen ardından o tik sesine baktım, valla ne diyim, eski tizli ses geri gelmişti. Demek ki bazen ses kartımız böyle anormal şeyler yapabiliyor, ne bileyim, windows farklı komutlar verdirip bişeyler değişebiliyor. Ben bazen komple cmss'in kendiliğinden kapandığını, tiz ve bass ayarının değiştiğini, hoparlörün 2.1e döndüğünü görüyorum, üstelik ben yapmadım diyorum, benden başka evde bilgisayarımı kullanacak kimse de yok diyorum, ne ilginç değil mi? Tamam, çok nadir de olsa bu olaylar oluyor ama böyle kendimizi biraz yorarak bazı şeyleri düzeltebiliriz aslında diye düşünüyorum. Çünkü deneme-yanılma yoluyla pekçok şey çözülebilir. Yoksa kimse bu bilgilere anasının karnındayken erişmiyo, yanlış mıyım?

• ZS'yi sırf ayarları aklında tutamadığı için sattım diyebilirim gıcık oluyordum bir türlü düzeltememişlerdi driversal bir problem ama update ilede düzelmiyordu eq kendiliğinden kapanıyordu filan x-fi da bu tür sorunlar yok kartı aldığımdan beri ince bir ayar çektim ve hiç bir ayara hiçbirşey olmuyor uygulamalar hantal değil çabucak ve hızlı bir şekilde çalışıyor ses kalitesi desen zs den çok daha iyi 24 bit cyrtalizer özelliği dvd lerde ve mp3 ler bayağı farkettriyor kısacası ZS almaya sevdalananlara tek önerim x-fi extreme music modelidir
  • evt o çok sinir bozucu bir şey. en son çıkan driver lardada sorun çözülmezzse yazıklar olsun bu creative e.
  • Bu bahsettiğiniz olay bende belki yılda 1 kez olan bişey, hiç de abartılacak gibi bir sorun değil. Zs'nin ayarları aklında tutamama gibi bir sorun çooook ender görülebilecek bir sorun, madem bu bahsettiğiniz kadar ciddi, neden herkes aynı dertten şikayetçi değil? Demek ki bu sorunu yaşayanların sayısı ya çok az, ya da bu olay çok nadir oluyor. Bir kişinin başına sürekli bu sorunun gelmesi o ürünü kötü değerlendirmemize neden olmamalı.
  • bak dedin ya. ben o arada şarkı dinliyodum ve eq ayarlarıma bakayım dedim eq açtığım anda ses tamamen değişti . yani ben 1 saattir eq ayarsız dinliyormuşum. bu her açtığımda başıma geliyor ya. yılda bi kez değil günde 10 kez. senin yılda 1 kez başına geldği için rahatsın ama her bilgisayarı kapatıp açıp yada uyku moduna aldıgında yeni bir şarkı açarsan bu ayarlar kendini sıfırlıyor. garantisine götürcem artık.
  • Dostlarım aynı sorunu bende yaşıyorum,son driverları indirdikten sonra azaldı epey,ama önceleri bi bakıyordum saçmasapan ayarlar,ekolayzır kapanmış,yok efektler kendiliğnden açılmış,birkaç ayar değiştiriyorum, tak arkadaki sesleri kesiyordu falan,son driverları indirdikten sonra 1 defa oldu bende ama aldığımdan beri sayısız defa yaşadım bu olayı,gerçi sürücüler güncellendikçe düzeliyor sanki bu olay,ama tabii sonuçta hele hele ses kartı konusunda takdir ettiğim bir firmadır,buna rağmen nolursa olsun,böyle şeyler olmaması lazım Umuyoruz ki hallolur...
    HOŞÇAKALIN...

• quote:

Wolverine Tarih 29 Aralık 2005 0:22:05
    Bu bahsettiğiniz olay bende belki yılda 1 kez olan bişey, hiç de abartılacak gibi bir sorun değil. Zs'nin ayarları aklında tutamama gibi bir sorun çooook ender görülebilecek bir sorun, madem bu bahsettiğiniz kadar ciddi, neden herkes aynı dertten şikayetçi değil? Demek ki bu sorunu yaşayanların sayısı ya çok az, ya da bu olay çok nadir oluyor. Bir kişinin başına sürekli bu sorunun gelmesi o ürünü kötü değerlendirmemize neden olmamalı.

quote:

Affan83 Tarih 29 Aralık 2005 0:35:00
    Dostlarım aynı sorunu bende yaşıyorum,

bir kişinin başına gelmiyormuş...
  • Ama bendeki öyle adamı delirtecek cinsten değil,önceden daha sık oluyordu ama artık olmuyor desem yeridir,size tavsiyem son driverları indirmeniz(YANİ BEN İNDİRDİĞİMDE SONDU ),ne zamandır 1 defa yaşadım sadece,o da DVD izliycektim,dijitale çevirdim sesi,yok iptal ettim decodere çözdürdüm vs...bi baktım ekolayzır kapanmış Ama artık yok sanırım yaww,neler denedim şimdi,dikkat ettim de,bişey olmadı yani

• benmki laptop versiyonu bende başka sorunlarada sebep oluyor. bizzat ibm teknik servisi söyledi pcmcia den bağlanan bu tip aletler sistemde hatalara sebep olabilirmiş. bende dedim acaba bu sorun tek bendemi var diye ayrıca bi konu açmakta istemedim şimdi yeni yeni görüyorum bazıları söyleyince anladım.
  • @tibi, ne yapmaya çalışıyorsun? Sonuçta bu sorunu yaşayanları toplasan 10 parmağı bulmaz. Oysa ne kadar Audigy2 zs kullanan var sayısı belli değil?
    Bu sorun yaşayanlar da kaç kez yaşadılar ki? Ben Audigy 2 kartımı 2 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum, zs'ye hackledikten sonra nerdeyse hiç sorun hatırlamıyorum. Sorun dediğin insanı uğraştıracak biraz, öyle basit şeyleri sorun kabul etmemek lazım.

Bir de laptop versiyonu ile düz Audigy2 zs arasında fark var zaten, yazılım olarak tut da donanım olarak da. Demek ki her kartı bir tutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 29 Aralık 2005 0:46:00 >
  • nası ya sendemi hackledin aleti..helal olsun valla. ya ben büyük ümitlerle aldım ve bu kadar yuksek ses kalitesine karşın bu kadar basit sorunlar yaşamam moralimi bozdu o kadar. ses kalitesine zaten lafım yok bundan daha kaliteli bir ses hiç duymadım. dediğim gibi bu kadar yuksek kalitedeki donanıma karşın bu kadar basit bir sorunda debelenmem kızdırıyo beni o kadar.
  • Dostlar yapmayın yawwww Ben şimdi kendimi suçlu hissedicem ben sebep olmuşum gibi,ben sadece yaşadığım problemi dile getirdim ve artık yaşamadığımı söyledim,bakalım bundan sonra olacak mı,artık olmuyor ama zaman gösterecek,ama allaşkına tatsızlık çıkmasın yaww

HOŞÇAKALIN...

• tatsızlık yok ya bende uğraşırım artık olmadı bir daha format atıp son driverları yuklerim sorun azalır ( umarım ). zaten bu olay oluyo diye kimseyi suçladığım yok adamlar (creative ) işin en iyisini yapmaya çalışıyor elbet kusursuz bir donanım olmaz mutlaka sorunları olcak amaç bu sorunları nasıl minimum indirirz bunun yolunu aramak lazm. işte format atıp son driver yuklicem bakalım nolcak.
  • zs'den x-fi terfi etiğim için çok mutluyum x-fi zs den gerçekten daha kaliteli bir ses kartı p4 3.2ghz hızına eşit bir işlem gücüne sahip yani zs den 24 kat daha hızlı bir ses kartı gerek ses işlemede gereksede uygulamalarda bu arada süper rip denilen bir özellik ile ripledim audio cd 'den bir parçayı sesi size anlatamam manyak derecede kaliteli ripledi aşmış adamlar yaw creative 1 numara
  • Arkadaslar Logitech'in türkiye distribitörinü bilen varmi. telefon-adres vs.

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.