Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1943. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.847
Cevap
81
Favori
2.296.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...971...1940194119421943
Sayfaya Git
Git
Giriş

İyi akşamlar, diğer kart zaten yeni seri muhtemelen kullanıcı deneyimi daha olmamıştır. Benim kart getirtme işi net değil :( böyle idare edeceğim artık dünde tekrarladı :( problemin ne olduğunu bilsem ahhh, ses kartı illa fark ettirecektir. Benim eski ses kartım creativ x-fi platinium ama bu anakartımla uyumlu değil :( satsam satılmaz atsam atılmaz. böyle garip bir durum işte.

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!
  • Ali Arslan kullanıcısına yanıt

Merhaba ben dün sistemi elden çıkarttım körükleri yırtıktı ilana verdim dün akşam verir vermez bir arkadaş almaya geldi 5.000 TL ye verdim size kolay gelsin zaten yeni nesil anakartlarda optik çıkıştan başka şansınız kalmıyor.

Can sıkmaya başlıyor bir süre sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • enja kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun ne diyelim, güzel bir ses sistemi idi.

• Ali Arslan kullanıcısına yanıt

Tamir etirsem de açamıyorum dostum evdekiler yaşlı anne baba ile kalıyorum müstakil kendi binamız olduğu halde olmuyor gençliğimizde ne yaşadıysak yaşadık bir yaştan sonra tadı tuzu kaçıyor herşeyin boş boş duruyordu evde annem temizlik yaparken mırıldanıyor heryer kablo dolu bıktım filan odamı kendim temzlerim sürekli ama olmuyor belki ileride bluetooth tarzı birşey alırım şuanda kafamda bir sistem yok.

Alan arkadaşın elinde 1 adet 906 1 adet z5500 varmış bunu napacaksın dedim hastalik abi dedi oda eşi ile tartışıyormuş sat bunları yeter diye açabiliyormusun dedim yok ne açması dedi. LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 5 Haziran 2026; 10:45:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • enja kullanıcısına yanıt

Benim ev müstakil, açmada pek sorun yok, geçenlerde youtube dan baslı müzik açtım bası kökledim, odanın içi zangır zangır titriyor özlemişim bir kaç gün böyle takıldım. bende genelde dizi yada film izlerim arada bir birazda oyun oynarım onun dışında pek açmıyorum. Benim istediğim tok bas zırıltı değil de nasıl anlatsam bilemiyorum :( hi-fi ses sistemleri lazım sanırım. Ses kartını getirtebilirsem güzel olacak.

Alan arkadaş kullanabilse güzel olurmuş ben yedek parça olarak kullanacak diye düşünmüştüm ama yanıldım. ben 906ya pek ısınamadım :( ses sistemim tamir olmayacak şekilde bozulursa ne yaparım bilmiyorum :(

• Merhabalar

15 yıldan fazla oldu alalı ve 2-3 kere sırf meraktan yarıya kadar açmışımdır sesi. O da 2-3 saniye anca dayanabildim. Cihaz %99 2-4 arası seviyede kullanıldı. 5 yıl aradan sonra tekrar kullanmaya başladım ve masa üstünde ki kalabalık hoşuma gitmiyor artık. Bana 2 + 1 ürün lazım. Araştırma yapıyorum ama bilgi sıfır olunca ne kadar sağlıklı karar verebilirim bilmiyorum.

Edifier R1280DBs + Edifier T5 70 W Bunlar gibi birşey alsam Z5500'ün basını çok arar mıyım? Müzik vs. hiç dinlemiyorum genelde oyun arada film o kadar. Yeni bir sistem almakta ki tek çekincem bass. Z5500'ü aratmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 1 Ağustos 2026; 14:34:44 >
  • mesajları görünce heves ettim valla...12 yıldır kutusunda duruyor paketli daha önceden kuulanıyordum film izlerken...tek sıkıntı kumandası nerde acaba :) onun da muadili varmış gördüm satıyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cacharel -- 16 Ağustos 2026; 13:45:42 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.