benim bu decoderin üstündeki çevirme topunun bize bakan tarafı çizik aldığımdan beridir var götürdüm mavi bilgisayara malı biz satmadık havasında logosoft a soralım dediler logosoft da decoderi verin istanbulda bi bakalım sizden mi bizdenmi hata diye sonra yollarız demişler tahminimce 1 ayı bulurdu yollamadım hem uzun hemde sizden hata derlerse birde kargoda haşatı çıkacak bende nazarlık olsun dedim bu çizikleri kendi yöntemlerimizle nasıl düzeltebiliriz. üstüne bi şeymi yapıştırıyım zımparamı attırıyım _?
@serif83@ çok güzel olmuş yav canım çekti bak benimde. eline sağlık. derli toplu olmuş..
@aliger, abi ne yapıştıracaksın bence gerek yok kalsın yani yapıştırırsan daha beter olacak herşeyi kafamıza takmayalım çoğumuzun setle ilgili ufak tefek sorunları olabiliyor Allahtan daha büyük sorunlarımız yok değil mi?
Arkadaşlar bende dün intel dp35dp modeli optik çıkışlı anakart aldım ama çıkışı kapalı küçük bir parça ile içeri itiyorum gitmiyor çekiyorum gelmiyor nasıl çıkaracaz kıracağızmı acaba birde bu anakartta kızılötesi çıkışı varmış bunun için kartta bir kablo falanmı alacağız yoksa nasıl yapacağız cevaplarınız içinm teşkkürler http://www.intel.com/cd/channel/reseller/emea/tur/products/desktop/bdb/dp35dp/feature/index.htm
quote:
Orjinalden alıntı: Zileli1
Arkadaşlar bende dün intel dp35dp modeli optik çıkışlı anakart aldım ama çıkışı kapalı küçük bir parça ile içeri itiyorum gitmiyor çekiyorum gelmiyor nasıl çıkaracaz kıracağızmı acaba birde bu anakartta kızılötesi çıkışı varmış bunun için kartta bir kablo falanmı alacağız yoksa nasıl yapacağız cevaplarınız içinm teşkkürler http://www.intel.com/cd/channel/reseller/emea/tur/products/desktop/bdb/dp35dp/feature/index.htm
Eğer elinde optik kablo varsa orayı kabloyla birlikte içeri ittireceksin kapak içeri girecek, kabloyu söktüğünde ise tekrar önü kapanacak.
Aşağıdaki resimdeki turucuncu coaxial çıkışın sağındaki gibi bir çıkış olması lazım.
arkadaşlar az önce ilk şikayet geldi komşudan.kadın uyuyamıyormuş. :S artık pek yüksek açamıycam
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
arkadaşlar az önce ilk şikayet geldi komşudan.kadın uyuyamıyormuş. :S artık pek yüksek açamıycam
üst katımızda bir bayan vefat etti artık bir kaç ay açamam normaldede açamıyorum zaten annem dikiliyor ama annem olmayınca wohooo
quote:
subwooferdimden ses geliyor arkadaşlar zırr zırr diye çok rahatsız edici servise götüreceğim ama nereye götürmem gerekiyor(avrupa yakası)
şu soruna bir yardım
alın bakalım hiç böle bi şarkı dinlediniz mi benden size kıyak olsun...
http://www.drmadpower.com/ burda ki quake parçasını açın bakalım 5500 de ne oluyor.. ewinizi sallayın biraz....
quote:
Orjinalden alıntı: The MasteR
quote:
Orjinalden alıntı: DH.Ready
üst katımızda bir bayan vefat etti artık bir kaç ay açamam normaldede açamıyorum zaten annem dikiliyor ama annem olmayınca wohooo
quote:
subwooferdimden ses geliyor arkadaşlar zırr zırr diye çok rahatsız edici servise götüreceğim ama nereye götürmem gerekiyor(avrupa yakası)
şu soruna bir yardım
hocam geçmiş olsun birkaç ay idare et artık.bende üst komşuların gitmesini beklicem
@celal1907 teşekkürler gece 24:00 dan sonra açıcam
aç abi aç ama quake i mutlaka dinle...
hakkaten quake de sallanıyosunuz
celal1907 anladığım kadarı ile ASUS XONAR D2 kullanıyosun...bende X-Fi Xtreme Music kullanıyorum...bunu satıp XONAR almayı düşünüyorum.sence değer mi...?
Orjinalden alıntı: RIMIKIKI
rimikiki saol alacam allahın izni ile :D ama bi merakım war diyolar kcuk odalarda ses boguk cıkar 12m lik biyerde iyi bi ses ortamı olusur mu
Arkadaşım benim odamda pek fazla büyük bişe değil yani.İşte o dediklerinin olmaması için yada en aza indirmek için uyduların konumlandırılmasına dağılımına ve subwooferin odanın konumunda en iyi nerde olacağına artı ses kartından bass tiz equ ayarlarına dikkat ediceksin ben her zaman olmasada ara sıra boostta kullanıyorum sistemi ona rağmen hiçte seste karışma boğuk çıkma falan olmuyor dediğim gibi dağılıma çok dikkat ediceksin uydular birbirine çok yakın olursa tabi haliyle yüksek seslerde karışması normaldir.
saol zaten tasınınca odamın resmini cekp sizden de fikir alacam nasıl dizeyim diye aklımda bi iki fikr war bakalm nolcak
quote:
Orjinalden alıntı: aliakalin
celal1907 anladığım kadarı ile ASUS XONAR D2 kullanıyosun...bende X-Fi Xtreme Music kullanıyorum...bunu satıp XONAR almayı düşünüyorum.sence değer mi...?
evet celal xonar hakkında biraz bilgi verirmisin :) bu birde EAX iyi bi şeymi nasıl bi şey aliakalın benim bir arkadaşımda creativ sers kartı vardı oyunda açmıştık hani sese stadyum havası verirsiniz ya onungibi bi şeydi biraz anlatırmısın
şuanda xp servis pack3 te kullanıyorum optik ayalarını yapamadım..vistada optik kullandığımda ses mükemmel çıkıyor eax ı o zaman daha iyi anlıyorsunuz..creative kullanmadığım için bişey diyemicem ama iş yerinden arkadaşlara takılmalık verdim fazlasıyla xonar dedi..xonar bence creativin bir kaç modelinden daha iyi bana sorarsanız tamamıyla 5500 için bir kart..
Arkadaşlar selam,
bir şey sormak istiyorum
Benim z5500 optik kablo ile direkt dvd playre bağlı.
Hangi DVD yi takarsam takımıyım (kopya veya org.) efekt olarak hep Play Movie II gösteriyor kontrol ekranında, THX veya Dolby Digital yazdığını görmedim, bu özelliklerde DVD oynatmama rağmen.
Normal bi durum mu bu. Yoksa bu ayarlar, set sadece pc ye bağlandığında mı yapılabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: cnggrl
Arkadaşlar selam,
bir şey sormak istiyorum
Benim z5500 optik kablo ile direkt dvd playre bağlı.
Hangi DVD yi takarsam takımıyım (kopya veya org.) efekt olarak hep Play Movie II gösteriyor kontrol ekranında, THX veya Dolby Digital yazdığını görmedim, bu özelliklerde DVD oynatmama rağmen.
Normal bi durum mu bu. Yoksa bu ayarlar, set sadece pc ye bağlandığında mı yapılabiliyor.
DVD playerda da DD ve DTS yazıları çıkması gerek player ın ses ayarlarını kontrol et bence.