Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.212.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar slm moralım cok bozuk ya daha ıftarımı bıler yapmadım sınırden dun gece alet calısıyodu bugun hıc kontrol merkeszıne elktrık gıtmıyo hanı bırakın acılmayı kapalıyken yanan o kırmızı ısısk bıle yanmıyo sızce sorun ne olabılır???
  • aletin sigortasını kontrol et
  • elektrik işlerinden hic anlamam ama foruma bıraz goz attım sıgorta yanmıs olabılır dıyolar nasıl anlayabılırımkı? yada bunu neden yapıyoo dıkatt edıyım bı dahakıne bugun sadece 3 lu prızımı cıkardım yerıne 6 lı taktım baktım alette tık yok acaba arkdan bass uzerındeki elektrigımı kescektım fısı cıkarırken 0-1 yazan tusu :( yalnız dıp not ben bu fıs degısme ıslemını yaparken alet kapalıydı ama sadece konntrol merkezınden subtan degil anlatabılmısmdır ıns:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay9 -- 1 Eylül 2008; 20:59:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayjay9

elektrik işlerinden hic anlamam ama foruma bıraz goz attım sıgorta yanmıs olabılır dıyolar nasıl anlayabılırımkı? yada bunu neden yapıyoo dıkatt edıyım bı dahakıne bugun sadece 3 lu prızımı cıkardım yerıne 6 lı taktım baktım alette tık yok acaba arkdan bass uzerındeki elektrigımı kescektım fısı cıkarırken 0-1 yazan tusu :( yalnız dıp not ben bu fıs degısme ıslemını yaparken alet kapalıydı ama sadece konntrol merkezınden subtan degil anlatabılmısmdır ıns:)

ya bi aletin sigortasının yanması olayı kullandığımız kablo veya priz lerle ilgimi acaba yani topraksız priz veya ince uzatma kablosu yüzünden olmasın
  • cwp wercekler ıns aligercim heyyy mıllet nerdesınız terawıdemı ya :):):)
  • aliger bnde z5500 yok yakında alcam ama bence sigorta atmasının bir iki nedeni olur

1)asırı yuk ten olabilir
    2)yuksek gerilim dalgaları olabilir diye dusunuyorum

bi de kısa devre olursa olabilir bi iki sayfa once yazılıyordu logitech no su 1 kereligine yolluyorlarmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghan91

aliger bnde z5500 yok yakında alcam ama bence sigorta atmasının bir iki nedeni olur

1)asırı yuk ten olabilir

bi de kısa devre olursa olabilir bi iki sayfa once yazılıyordu logitech no su 1 kereligine yolluyorlarmıs

allaha şükür benim öyle bi olay olmadı ama neden meydana gelebilir ondan sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

Orjinalden alıntı: ghan91

aliger bnde z5500 yok yakında alcam ama bence sigorta atmasının bir iki nedeni olur

1)asırı yuk ten olabilir

allaha şükür benim öyle bi olay olmadı ama neden meydana gelebilir ondan sordum

ii o zman kimsenin basına gelmes insallah...
  • Subwooferın arkasından kapatmana gerek yok. Ben kullanmadığım zaman decoderden kapatıp fişi çekiyorum. Subwooferın arkasındaki düğmeyi sürekli çat çut aç kapa yapa yapa sigortası atanlar vardı bir ara. Elektrikçiden 2 Amperlik sigorta alıp tak ya da Logitech'e telefon açıp yeni sigorta iste.
  • ghan91 kardeşim inşallah en kısa sürede sanada almak nasip olur bu canavarı
  • valla arkadaşalar bende bu gün z5500 aldım....
    kaç senedir almak istiyordum malum bir türlü kıyamıyordum bu gün kıydım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saylan

valla arkadaşalar bende bu gün z5500 aldım....

Hayırlı olsun.
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kullan inş bol boostlu günler
  • quote:

hayırlı olsun güle güle kullan Z-5500 ailesinde birini daha görmek güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIMIKIKI

ghan91 kardeşim inşallah en kısa sürede sanada almak nasip olur bu canavarı

rimikiki saol alacam allahın izni ile :D ama bi merakım war diyolar kcuk odalarda ses boguk cıkar 12m lik biyerde iyi bi ses ortamı olusur mu
  • rimikiki saol alacam allahın izni ile :D ama bi merakım war diyolar kcuk odalarda ses boguk cıkar 12m lik biyerde iyi bi ses ortamı olusur mu

Arkadaşım benim odamda pek fazla büyük bişe değil yani.İşte o dediklerinin olmaması için yada en aza indirmek için uyduların konumlandırılmasına dağılımına ve subwooferin odanın konumunda en iyi nerde olacağına artı ses kartından bass tiz equ ayarlarına dikkat ediceksin ben her zaman olmasada ara sıra boostta kullanıyorum sistemi ona rağmen hiçte seste karışma boğuk çıkma falan olmuyor dediğim gibi dağılıma çok dikkat ediceksin uydular birbirine çok yakın olursa tabi haliyle yüksek seslerde karışması normaldir.
  • beyler panaroma ve dımensıon nedır unuttumda
  • hacım cok saol yardım ıcın ben bıde bugun sınırden bebegımın uzerıne tam uzerıne ayakla wurdum o bass uzerıne bısey olmaz dımı yanı:):):) z-5500 e kalkan ayaklar kırılsın ıstıyorum,:) alırım ben bebegıme bı 2amperlık sıgorta barısırız ıns:):):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliakalin

quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

X-fi gamer kullanıcısıyım.

X-fi gamer : Optik çıkışı var. Coax cıkışı yok.

Creative value : Coax çıkışı var. Optik çıkılı yok.

Creative Zs 2 : Coax çıkışı var. Optik çıkışı yok.

Edit : Yanlış yazım

eyvllah..peki X-Fi Xtreme Music hakkında bi bilgin varmı...?

X-fi music : Coax çıkış var. Optik çıkışı yok. (Bildiğim kadarıyla böyle)...

• Bugün değişik bişeyler yaptım sizinde görmenizi istedim :D pioneer oto teyp ve eko ,12 li pioneer cd çalar pc ye bağlı ordan da sesi logitech e verdim çok güzel bi ses alıyorum.
     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 2 Eylül 2008; 2:21:31 >
  • 
Sayfa: önceki 11051106110711081109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.