Evet arkaşlar herkesin bildiği şu meşhur sistem logitech z5500 den birtanede kendime almak istiyorum sıfırı malumunuz 600-800 arası herhangi bir kampanya veya güzel kullanılmış,garantisi olan full kutu olan fiyatını makul ölçülerde isteyen abartmayan bu şartlarda satan bir kardeşim var ise pm lerinizi bekliyorum saygılarımla hoşçakalın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
meşhur Z-5450 wireless almak isterseniz temiz, full kutulu olarak --> 550 TL
2 sene önce Mediamarktdan aldım. az kullanıldı,komşular rahatsız olduğu için satmak. istiyorum Eskişehirde 400TL ye bırakabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mfatih85
2 sene önce Mediamarktdan aldım. az kullanıldı,komşular rahatsız olduğu için satmak. istiyorum Eskişehirde 400TL ye bırakabilirim.
şu anki z5500 piyasası için çok güzel fiyat
kablosuz sistemlere güvenemiyorum ayrıca yıllardır aklımda z5500 almak vardı o sebepten başka ürün istemiyorum teklif için teşekkür ediyorum. eskişehirdeki arkadaşım 2 yıl önce almışsın ben garantili istedğimi belirtmiştim ancak senin eskişehirde olman güzel yani kargo vs parası sıkıntısı çıkmayacak biraz düşünmek istiyorum :)gelen her türlü teklifi değerlendirdiğimden emin olabilirsiniz saygılarımla ...
Arkadaşlar bazılarınız beni tanır,2004-07 arası oc ile yoğun uğraşanlardan biriyim.Eskiler kesin tanır.
z5500 ün methini bende çok duydum,araştırdım.Hatta bir arkadaşla alma konusunda iletişime geçtim.Sora bir mağazada inceleme olanağı buldum.Her türlü fanatizme,fetişizme
saygı duyarım.Bizde zamanında kurubuzu ilk yapıp sıvı nitrojene geçtiğimizde fanatizmin doruklarındaydık.Bu sistem çok kaliteli,fakat pc için çok fazla,çoğu satan arkadaşımız (para gereksinimi hariç)etraf rahatsızlığından satıyor.
Yoksa alındıktan sonra satmaya kıyılamayacak bir nesne.Salonda ev sinema sisteminde güzel fakat PC ler genelde pek salona kurulmuyor.Herneyse lafı uzattım.Belki bende alacağım.:)
Keşke diyorum ; Logitech aynı kaliteyi koruyarak (optik giriş ve/veya hdmi vs)RMS 150-200 olan bir sistem yapsaymış ama incelemelerimde ya giriş seviyesi veya orta,,,ya da en üst düzey var.
üstadım haklısın foruma epeydir yazamayıpbu konuda değerli fikirlerni pylaştığın içinde çok teşekkür ediyorum kesinlikle fazla ama malum ben üniv okuyourm toplandığımız zamanlar kocaman bir set olmalı herkes apartmandaki herkes tanıdık ve herkes öğrenci olunca etraftan rahatsızlık olmuyor genelde :) bu sebeple bu sistem hem met edilen hemde sevilen bi sistem olduğu için bunda karar kıldım e öğrenci olarak da müziğide filmide hergün dinleyip izliyoruz :)) haliyle sağlam bir sistem lazım o sebeple bu sistemden istiyorum ancak garantili ve makul fiyatlarda olması kaydı ile :)
Ankara'dayım z5500 satanların dikkatine. temiz , az kullanılmış , garantisi devam eden , güvenilir birinden z5500 almak istiyorum. tüm teklifler degerlendirilir. teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme