Şimdi Ara

LOGITECH Z5500 500W RMS THX Dolby Digital 5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 LOGITECH Z5500 500W RMS THX Dolby Digital 5.1
    fazla anlatmaya gerek yok ürün efsane teknik özellikler internette var zaten kısaca deginmem gerekirse ürün elektro worldden 23.08.2011 tarihinde alındı fiziki yada teknik olarak hic bir sıkıntısı yok cok temiz kullanıldı bu konuda iddalıyız cizik yada darbe görene benden hediye ,,,,))) ekran ısıgı sorunu yok sigorta dahi degistirmedim cok memnunum ama elektronik hastalıgım oldugu icin degistirecegim ondan satıyorum GARANTİSİ BİTTTİ KUTUSU MALESEF YOK TÜM AKSESUARLARI VERİLECEKTİR OPTİK KABLO BENDEN HEDİYE İSTEDİGİNİZ SAATDE MESAJ ATTIP ARIYABİLİRSİNİZ BİLGİ İCİN İSTANBUL İÇİ ELDEN GÖRÜLÜP TESLİM EDİLİR
    Fiyat : 580 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• güncell
  • keşke kargo imkanı olsaydı ayrıca fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo anlasmam yok bir sirketle ona bir sey diyemiyecegim fiyatta bence iyi urunu cok temiz kullandim ama pazarlik sunnettir oda olmadan olmaz hayirlisi

• newnobre kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 550 dersen direk alırım ama kargo yok diyorsunuz herhangi bi kutu içinde köpük ile koruma altına alarak kargo ile gönderebilirseniz alırım
  • tarafımdan satın alınmıştır
  • Ürün DaRk_BeeR arkadasa satilmistir kapanabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z623 2+1 200w Hoparlor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.