< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgrk -- 20 Aralık 2013; 21:18:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgrk -- 20 Aralık 2013; 21:18:45 > |
Size nacizhane bir tavsiye! Microlab alın hatta onuda almayın bulabilirseniz edifier den muadili bir model alın.
Sebeplerine gelince! Ülkemiz de yaygın logitech ses te bir numara abi gibi laflara sakın kulak asmayın. Markayı kafanızdan silip, açın ve sesini dinleyin. Ses komplike bir olaydır yani koy dev gibi transistörü yüksek watta zangır zangı bas versin bir numara olsun üzerine de gaming ten yaptığı şöhreti taşıyan armasını tak olsun. Olmaz ama. Ürünleri pahalı diye iyi olduğunu düşünmeyin.Vatanda bana da logitech satmaya çalıştılar daha dinlemeden adama dedim ki: Ben logiteche gaming ürünlerinin kalite ve dayanıklılığında toz kondurmam(orta bütçe için) ama logitechin o boğuk zevksiz sesini dinlemek için 10 tl vermem dedim. Bu sölediğimin arkasındayım.Kulağım iyidir ve zevk sahibi bi insanım girdiğim her mağzada logitec i nezaman denesem sesi açmamla kapamam bir oldu. Hadi dedim önyargı olmasın dinleyelim dedim bu sefer de ama yine adam açtı daha ses tuşundan elini çekmeden kapat abi dedim. Bizim ülkemizde markaya tapma duruu malesef var! yüzde 90 ın aklına ses diyince sony araba deyince ferrari gaming aksesuarları deyince logitec gelir! Hiç bir alan üzerinde oturmuş bir kültürümüz olmadığı için duyduklarımızdan bildiklerimizden veya genel olarak yaygın olandan yola çıkıyoruz. Orta bütçeli gaming aksesuarlarında tek önerim saitek ve logitec se de iş sese gelince son sıranın biraz üstüne koyarım! Ses bence logitec in başarılı olabildiği bir alan değil. Onun hitab ettiği şey ya alışkanlıklarımız ve marka algımız yada abi bas hayvan gibi (ses kalitesi hak getire) diyerek yorum yapan sese bakışı tamamen bas olan kitle. Çok uzatmayayım microlab alın hiç pişman olmazsınız kardeşimde var gayet kaliteli sesi var. logiteci logitec yapan basları ve arması ! Bunlar diğerleri olmayınca para edecek şeyler değil.Logitecin ses konusunda tüm dünyaya da satsa realitenin marka değil ürün olduğu gerçeğinden yola çıkarak şunu demeliyim ki 40 fırın ekmek yiyecek ki kendisinin 3 te biri kadar bilinmeyen bir edifier olacak :) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 21 Aralık 2013; 15:02:21 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 22 Aralık 2013; 22:05:40 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbilgin -- 23 Aralık 2013; 2:37:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 23 Aralık 2013; 8:00:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 23 Aralık 2013; 22:17:26 > |
|