Şimdi Ara

Logitech Z506 mı Edifier m3500 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki ses sisteminden birini almayı düşünüyorum.
    Edifierin sesinden memnun olmayan pek yok gibi ama z506da cızırtı gibi sorunlar varmış.
    Bunlardan hangisini önerebilirsiniz veya 200 tlye kadar tavsiye edebileceğiniz bir sistem var mı ?

• ben z506 aldım geçen gün memnunum ama çok memnunum diyemem, ses e önem veren birisyim biraz aceleye getirdim diyebilirim edifier ı test edemedim ama vatan gibi bir yere gidip sesleri kıyaslayabilirsin. Z 506 için ortalama bir beklentin ve çok yüksek seste kullanmıyorum diyorsan tatmin eder, ekolayzır ayarları ile tok temiz bir güzel ses alabiliyorsun...
  • Genelde film için kullanılacak.z506nında sıkıntılarını okuyunca tereddütte kaldım.Edifierında kullanılan malzeme kaliteside iyiymiş galiba ama dediğin gibi en iyisi oraya gidip dinleyipte karar vermek
  • M3500 kullanıcısı olarak tavsiye ederim, şöyle handikapları da var; mesela her açtığında ses daha önce belirlenmiş seviyede başlıyor kısman gerek, ayrıca bass, center, surr. ayarlarıda sıfırlanıyor kapattığında. Ben alıştım ilk başlarda biraz zor oluyordu ama ses kalitesi bunları affettiriyor.
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • _____________________________
  • Yaklaşık 4 aydır z506 kullanıyorum. Bizzat vatanbilgisayarda deneyerek aldım çok hoşuma gitti .
    Eve geldim sistemi kurdum arkada sürekli bir cızırtı geliyordu x530 ile değiştirmeyi düşündüm
    ama x530 da ses ayarlama tekerleği çok dandik ve eski model diye vazgeçtim.
    Cızırtı sorununu da üç tane altın uçlu kablo alarak biraz da olsa çözdüm . şuan gayet iyi pek cızırtı yok sanki kendiliğinden gitti .
    Ses kartım onboard.
    z506 nın şöyle bir özelliği var müzik çalarınızı bağladığınızda stereo sesi arka hoparlörlere vererek Surround etkisi yapıyor ben ilk dinlediğimde sistem bozuk zannetmiştim :)
    Eğer bunu istemiyorsanız bilgisayarınızda ses kartı programınızdan hoparlörleri doldur seçeneğini seçmeniz gerekiyor(5.1 modunda bilgisayara bağlı iken).
    Ses kalitesi oldukça doyurucu yani yüksek seste müzik dinlerseniz komşularınızdan baya bi şikayet gelebilir.
    Size tavsiyem şöyle:
    Müzik dinleyecekseniz 2.1 alabilirsiniz
    ama oyun ve filmlerde 5.1 in farkı çok .
    Bir de jwin i pek tavsiye etmem kaliteden şaşmayın Tavsiyem creative yada logitech

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z506 - X530 Kararsızlığı
    12 yıl önce açıldı
    z523 z533 ve ya öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemi HMP5000 mkv player için alıyorum.Genelde film izlemeyi düşünüyorum tabi ama edifier pek filmlerde tatmin etmiyormuş.Tercih z506 olacak gibi
  • dostum bu player için alıyorsan biraz çıkış uyumsuzluğu var galiba çünkü player 5.1 i optik yani digital çıkış var z506 da analog giriş var senin optik çıkışlı bir ses sistemi bakman gerekiyor biraz daha araştır !
    player ın konusu forumda mevcut oradaki fotoğrafta gördüm
    yoksa sistem 2.1 gibi çalışır .
    optik çıkışlı 5.1 ler z5500 veya z906 fiyatı da iyi değil :)

Orijinalden alıntı: mrx3n0n

dostum bu player için alıyorsan biraz çıkış uyumsuzluğu var galiba çünkü player 5.1 i optik yani digital çıkış var z506 da analog giriş var senin optik çıkışlı bir ses sistemi bakman gerekiyor biraz daha araştır !
    player ın konusu forumda mevcut oradaki fotoğrafta gördüm
    yoksa sistem 2.1 gibi çalışır .
    optik çıkışlı 5.1 ler z5500 veya z906 fiyatı da iyi değil :)

Tüm hoparlörlerden ses alabilirsem şuan sorun yok sadece 2 hoparlörün çalışma gibi durum olur mu ? ilerde playvision almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrx3n0n -- 5 Haziran 2012; 21:08:04 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.