Bildirim
Logitech Z506 mı Edifier m3500 mü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben z506 aldım geçen gün memnunum ama çok memnunum diyemem, ses e önem veren birisyim biraz aceleye getirdim diyebilirim edifier ı test edemedim ama vatan gibi bir yere gidip sesleri kıyaslayabilirsin. Z 506 için ortalama bir beklentin ve çok yüksek seste kullanmıyorum diyorsan tatmin eder, ekolayzır ayarları ile tok temiz bir güzel ses alabiliyorsun... _____________________________ -
Genelde film için kullanılacak.z506nında sıkıntılarını okuyunca tereddütte kaldım.Edifierında kullanılan malzeme kaliteside iyiymiş galiba ama dediğin gibi en iyisi oraya gidip dinleyipte karar vermek _____________________________ -
M3500 kullanıcısı olarak tavsiye ederim, şöyle handikapları da var; mesela her açtığında ses daha önce belirlenmiş seviyede başlıyor kısman gerek, ayrıca bass, center, surr. ayarlarıda sıfırlanıyor kapattığında. Ben alıştım ilk başlarda biraz zor oluyordu ama ses kalitesi bunları affettiriyor. _____________________________ -
buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_55669880/tm.htm m3500 ile ilgili yorumum yorumlarımız mevcut
_____________________________ TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970 -
arkadaşlar sizce bu ses sistemi nasıl
http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-(speaker)/jwin-a-100-jwin-a-100-2+1-anfili-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=32382_____________________________ -
Yaklaşık 4 aydır z506 kullanıyorum. Bizzat vatanbilgisayarda deneyerek aldım çok hoşuma gitti .
Eve geldim sistemi kurdum arkada sürekli bir cızırtı geliyordu x530 ile değiştirmeyi düşündüm
ama x530 da ses ayarlama tekerleği çok dandik ve eski model diye vazgeçtim.
Cızırtı sorununu da üç tane altın uçlu kablo alarak biraz da olsa çözdüm . şuan gayet iyi pek cızırtı yok sanki kendiliğinden gitti .
Ses kartım onboard.
z506 nın şöyle bir özelliği var müzik çalarınızı bağladığınızda stereo sesi arka hoparlörlere vererek Surround etkisi yapıyor ben ilk dinlediğimde sistem bozuk zannetmiştim :)
Eğer bunu istemiyorsanız bilgisayarınızda ses kartı programınızdan hoparlörleri doldur seçeneğini seçmeniz gerekiyor(5.1 modunda bilgisayara bağlı iken).
Ses kalitesi oldukça doyurucu yani yüksek seste müzik dinlerseniz komşularınızdan baya bi şikayet gelebilir.
Size tavsiyem şöyle:
Müzik dinleyecekseniz 2.1 alabilirsiniz
ama oyun ve filmlerde 5.1 in farkı çok
.
Bir de jwin i pek tavsiye etmem kaliteden şaşmayın Tavsiyem creative yada logitech_____________________________
-
Sistemi HMP5000 mkv player için alıyorum.Genelde film izlemeyi düşünüyorum tabi ama edifier pek filmlerde tatmin etmiyormuş.Tercih z506 olacak gibi _____________________________ -
dostum bu player için alıyorsan biraz çıkış uyumsuzluğu var galiba çünkü player 5.1 i optik yani digital çıkış var z506 da analog giriş var senin optik çıkışlı bir ses sistemi bakman gerekiyor biraz daha araştır !
player ın konusu forumda mevcut oradaki fotoğrafta gördüm
yoksa sistem 2.1 gibi çalışır .
optik çıkışlı 5.1 ler z5500 veya z906 fiyatı da iyi değil :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mrx3n0n
dostum bu player için alıyorsan biraz çıkış uyumsuzluğu var galiba çünkü player 5.1 i optik yani digital çıkış var z506 da analog giriş var senin optik çıkışlı bir ses sistemi bakman gerekiyor biraz daha araştır !
player ın konusu forumda mevcut oradaki fotoğrafta gördüm
yoksa sistem 2.1 gibi çalışır .
optik çıkışlı 5.1 ler z5500 veya z906 fiyatı da iyi değil :)
Tüm hoparlörlerden ses alabilirsem şuan sorun yok sadece 2 hoparlörün çalışma gibi durum olur mu ? ilerde playvision almayı düşünüyorum._____________________________ -
Hayır bütün hoparlörlerden ses geliyor.
Sonuçta hangi 5.1 i alırasan al playvision şart fiyatı da 175tl az değil
Play vision ile dijital i analog yapıp sorunu çözebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrx3n0n -- 5 Haziran 2012; 21:08:04 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler