Şimdi Ara

LOGITECH Z506 İLGİNÇ CIZIRTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce görseldeki ses sistemini satın aldım . Son bir haftaya kadar hiç sorunsuz çalışıyorken mecburen 5+1 'den 3+1 'e düşürmek durumunda kaldım . Ardından bu enteresan cızırtı sesi ortaya çıktı . Sorunun eksik hoparlörden olabileceğini düşündüm denemek amaçlı 5+1'e geri döndürdüm ama sonuç yine kötü . Ayrıca sadece ikili hoparlörden ses geliyor . Geriye kalan 4 tane hoparlörden sadece videodaki cızırtıya benzer ses çıkıyor . Sizce sorunun kaynağı nedir ?

    Video :https://www.youtube.com/watch?v=MRjhlgOrFr8&feature=youtu.be


     LOGITECH Z506 İLGİNÇ CIZIRTI SORUNU







  • Kardeşim merhaba bende bu sistemi almayı düşünüyorum da Neden 3+1 olarak kullanıyorsun ? Bide memnunmusun artı ve eksilerini söylermisin (cızırtı hariç)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KADİRKAAAN

    Kardeşim merhaba bende bu sistemi almayı düşünüyorum da Neden 3+1 olarak kullanıyorsun ? Bide memnunmusun artı ve eksilerini söylermisin (cızırtı hariç)

    Hocam genel olarak memnundum . Yeni taşındığım oda ufak olduğu için diğerlerini koyacak yer bile yok . Yani gerçekten yer yok istesemde bir yere koyamıyorum bu sebepten 3+1 yaptım ancak cızırtı sorunu beni mahvetti .

    Ses kalitesi falan gayet başarılı . Bass çok iyi olmasada idare ediyor . Bunların haricinde başka derdim sıkıntım yoktu ama cızırtı sorunu ortaya çıktı . Ben almanı tavsiye etmiyorum , Bu sorun durduk yere ortaya çıktı . Hoparlör bozulacak diye son ses bile açmıyordum ama cızırtı sorunu ortaya çıktı . Galiba bu sorunun çözümüde yok verdiğimiz parayla kaldık .




  • Önce varmıydı acaba sorun? Ses kartından olabilir bide kablolar dogru takılı demi
  • Cızırtı olmasa tavsiye edermiydin bass tıs felan seviyorum ben bide sesi en yüksekte bozuluyormu ve en yüksekte ses ne kadar yüksekligi düzeyi duruluyormu %100 de
  • KADİRKAAAN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sistemi odanın köşelerine kuracaksın film izlerken sağdan sola doğru uçan kanat çırpışını duyacaksın . Ben tamamen bunun için almıştım ama arada oyun oynarkende kullanıyorum. Müzik fazla dinlemedim ancak yüksek seste hafif bozulmalar oluyor . Zaten hopalörlerin bass özelliği iyi değil sadece koymak için koymuşlar . Bass seviyorsan bu fiyata 2+1 almanı tavsiye ederim 5+1 sistemlerde bass pek iyi olmuyor hatta hiç iyi olmuyor diyebilirim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.