Şimdi Ara

Logitech Z333 2.1 Hoparlör İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
10.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eski hoparlörlerin cartı çekmesi sebebiyle ben de an itibari ile z333 sahibi olmuş bulunmaktayım. İlk izlenimlerim gayet olumlu, seste bozulma olmuyor son seviyede bass'ı da fulledim falan. Gerçi çoğu cihaz yeni olduğunda sıkıntı yaratmamakta bu konuda, birkaç aylık kullanımdan sonra bakalım nasıl bir performans sunacak.


    Fiyat olarak şu an en uygun 198 liraya gelen incehesap.com'dan korka korka aldım ne yalan söyleyeyim daha önce alışveriş yapmadığım bir siteydi. Fakat 1 günde kargolayıp hasarsız teslim ettiler gönlümü kazandılar. Alacak olan oraya da bakmadan geçmesin.
  • Konuyu açtığımdan beri cihaz benle, bir sıkıntı yaşamadım, hergün kullanıyorum da, gittikçe dahada hoşuma gidiyor hatta. Performansta büyük ihtimal bir kayıp yaşamazsınız. Benim izlenimim bu yönde.
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    İncehesap Donanımhaberin donanım sponsorudur
  • Arkadaşlar benim emektar pihilips bozulunca ben de bugün sipariş verdim. Eski sistemden kötü olmaz değil mi? Eski sistemim bu:
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Logitech Z333 2.1 Hoparlör İncelemesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem de hoparlör ve en önemlisi subwoofer yerleşimini güzel yapmak lazım. Ben şahsen hoparlörlerin yanında değil biraz uzaklaşınca çok daha hoş bir ses aldım, öyle kullanmak daha mantıklı.
  • bende bugün aldım hepsiburadadan. Ancak beğenmedim. Eski microlab uydularını iyi ki saklamışım onlarla devem ediyorum. Uydular yeterince iyi değil bassı hissedemiyorsunuz. Gerçekten hayal kırıklığı benim için bu ürün.
  • Hocam tam bu ürünü almak için yorumlara bakıyordum sizin yorumu gördüm kararsız kaldım açıkcası.

    Sizden önce herkes memnun kalmış dediğiniz kadar kötü mü gerçekten.

    Ben çok fazla profesyonel olarak kullanan biri değilim sadece yüksek seste sesi bozmasın ve arada yüksek ses müzik dinlerken çok kötü olmasın yeter diyenlerdenim sizce benim işimi görür mü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HHHMMM

    Hocam tam bu ürünü almak için yorumlara bakıyordum sizin yorumu gördüm kararsız kaldım açıkcası.

    Sizden önce herkes memnun kalmış dediğiniz kadar kötü mü gerçekten.

    Ben çok fazla profesyonel olarak kullanan biri değilim sadece yüksek seste sesi bozmasın ve arada yüksek ses müzik dinlerken çok kötü olmasın yeter diyenlerdenim sizce benim işimi görür mü

    medya sektöründe çalıştığım için bana kötü gelmiş olabilir. Uydulardan beklediğim ses çok garip geldi bana basslar doğru gelmedi. Düşük bassları kesinlikle duyamıyorsunuz. Eski sistemim gayet güzel ve doygun ses veriyordu. Alınabilir kötü değil ama iyide değil bence. Karar size kalmış gidin deneyimleyin mağazalarda. Ben indirimlerle aldım ucuza geldi yoksa almazdım. Philips spa5300 var ona bir bakın derim ama onda da uyku modu gibi problemler oluyormuş. Zamanınız varsa inceleyin.




  • Ürünü yerinde incelemek için nerede bulabilirim diye bir baktım ama bana yakın yerlerde yok malesef. Ama gönlüm eskiden de kullandığım logitech'den yana gibi ama bu tip olumsuz yorumlar insanı düşündürüyor açıkcası.
    Peki siz alırken inceleme şansınız oldu mu spa5300 ü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HHHMMM

    Ürünü yerinde incelemek için nerede bulabilirim diye bir baktım ama bana yakın yerlerde yok malesef. Ama gönlüm eskiden de kullandığım logitech'den yana gibi ama bu tip olumsuz yorumlar insanı düşündürüyor açıkcası.
    Peki siz alırken inceleme şansınız oldu mu spa5300 ü ?

    Maalesef onu da inceleyemedim iş yoğunluğundan. Ürünü ben beğenmedim ama siz beğenebilirsiniz Ama bir deneyin kötü değil iyi de değil bence. Yüksek ses ve bozulmasın diyorsanız alabilirsiniz. Onda hakkını vereyim ürünün. Benim ki ince detaylar.
  • O zaman ben bir deniyim baktım memnun kalmadım iade ederim 2. gün

    Ürünü aldıktan sonrada son durum hakkında bilgi veririm

    İlginiz için teşekkürler
  • HHHMMM kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Ürünü teslim aldım ilk deneyimlerim iyi ama saat geç olduğu için detaylı test edemedim bakalım tam anlamı ile deneyince tekrar bilgi veririm


    3 gün sonra gelen edit : Arakdaşlar genel olarak ben üründen memnun kaldım. Sadece hoparlör ile profesyonel seviyede ilgilenen kişilerin sevmeyeceği bir kaç özelliği olabilir ama beni memnun etti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 31 Ekim 2016; 21:22:08 >
  • bu hoparlörden bende aldım tv ye nasıl bağlayabilirim?
    puma indiriminden bunları aldım ve z333 aldım ama bir sorum var

    tv nin arkası böyle

     Logitech Z333 2.1 Hoparlör İncelemesi
  • Bunun bide Bluetoothlusu varmış alan deneyimleyen var mı?
  • arkadaşlar subwoofer eğer sistem kapalı ise cızırtı yapıyor kapattıgın an başlıyo cızırtı sorunu acık bırakıyorum bu sefer belli bi süre sonra voltaj mı yetmiyo ne ışığın gücü azalıyo gine cızırtı başlıyo fişten cekmediğim sürece böyle oluyor varmı bu sorunu yaşayan
  • ahmetcan67 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende bu hoparlörü almayı düşünüyordum, senin yorumunu görene kadar. Bu sorunu inşaAllah ben yaşamam. Eğer yaşamazsam senin üründe teknik bir arıza, kısa devre belkide prizde sıkıntı olabilir. Farklı farklı dükkanlarda deneme imkanım olursa eğer iyi olacak. Denemelerimi de yazarım buraya tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar.merhaba bendede z333 var. Fakat bu On OFF butonunu açınca ışık yanmıyor sanırsam hoparlöre güç gelmiyor bu sorunu başka yaşayan varmı yada nasıl çözecegimi bilen olup söyleyecek olurda sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.