Şimdi Ara

Logitech Z313 - Creative T3130

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki urun arasindan hangisi tercih edilmeli sizce?

Orijinalden alıntı: player07

aynı başlığı ben açtım 1 haftafalan önce cevap yazan olmadı alt taraflarda bi yerdedir ve daha bugun gidip creative t3130 aldım.tavsiye ededirim

Memnun musun peki hocam?

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

logitech z323 vardı hiç memnun değildim.Sen düşün.

Bu mesajdan sonra Creative almaya karar verdim.

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

aynı başlığı ben açtım 1 haftafalan önce cevap yazan olmadı alt taraflarda bi yerdedir ve daha bugun gidip creative t3130 aldım.tavsiye ededirim

Memnun musun peki hocam?

kesinlikle t3130 u al nedeni ise z313 te subwoofer ın arkasın da bas kontrol düğmesi yok.t3130 da var bas kontrol çok önemli ben t3130 da memnunum

quote:

quote:

Memnun musun peki hocam?

kesinlikle t3130 u al nedeni ise z313 te subwoofer ın arkasın da bas kontrol düğmesi yok.t3130 da var bas kontrol çok önemli ben t3130 da memnunum

Ilgin icin sagol hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Creative T2900 vs. Logitech x530
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

quote:

quote:

yanıltıcı reklam
  • T3130 aldım, kurdum, test ettim. Gerçekten mükemmel bir ses sistemi. Herkese öneririm.

T3130 aldım, kurdum, test ettim. Gerçekten mükemmel bir ses sistemi. Herkese öneririm.

hayırlı olsun dostum güle güle kullan
  • Oh be arkadaşlar sağolun rahatladım şimdi. Bende T3130 aldım ses kalitesi güzel ama şekil ve ses gücüne bakınca logitech daha iyi gibi duruyor ama sesleri karşılaştırmadım. Logitechin varlığını creative aldıktan sonra gördüm mutsuzdum ama artık geçti :D Konuyuda hortlattım :D 72 liraya aldım t 3130 iyi midir ? :D
  • Valla ikisini de denedim :) HTC One X e bağladım Beats Audio ile, arkadaşlar bende oraya gidene kadar hep Creative alıcam diyordum ( Çünkü internetteki yorumlar beni Creative e götürdü ) ancak oraya gidince test ettim ikisini de ve Logitech aldım. Creativ kesinlikle baslarda logitech ten daha iyi ama sesi çok boğuyor yani tizler kayboluyor ve zevk vermiyor Logitech ise bas olarak gerçekten yeterli bası yetersiz gelir diye düşünmeyin az önce Abraham Lincoln HD trailer ı izledim hakkaten muhteşemdi. Ayrıca Lil John Da Blow dinledim gerçekten çok iyi.. Şunu söyliyim Basa önem veriyorsanız kesinlikle Creative alın ama tizlerde çok önemli diyorsanız Logitech alın. Marka takıntım yoktur. Kendim aldım diye ürünümü de övmüyorum size bir kardeşiniz olarak objektif yorumluyorum benim önerim Logitech. Deneme fırsatı bulursanız Creativi deneyin gerçekten sesi boğduğunu göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Valla ikisini de denedim :) HTC One X e bağladım Beats Audio ile, arkadaşlar bende oraya gidene kadar hep Creative alıcam diyordum ( Çünkü internetteki yorumlar beni Creative e götürdü ) ancak oraya gidince test ettim ikisini de ve Logitech aldım. Creativ kesinlikle baslarda logitech ten daha iyi ama sesi çok boğuyor yani tizler kayboluyor ve zevk vermiyor Logitech ise bas olarak gerçekten yeterli bası yetersiz gelir diye düşünmeyin az önce Abraham Lincoln HD trailer ı izledim hakkaten muhteşemdi. Ayrıca Lil John Da Blow dinledim gerçekten çok iyi.. Şunu söyliyim Basa önem veriyorsanız kesinlikle Creative alın ama tizlerde çok önemli diyorsanız Logitech alın. Marka takıntım yoktur. Kendim aldım diye ürünümü de övmüyorum size bir kardeşiniz olarak objektif yorumluyorum benim önerim Logitech. Deneme fırsatı bulursanız Creativi deneyin gerçekten sesi boğduğunu göreceksiniz.

ben söylediklerinizin tam tersi olduğunu düşünüyorum bir cep telefonu ile denemiş olmanız sizi yanıltmasın sakın

creative de eğer bass ı çok açarsanız basslar çok sert olduğundan boğulma normaldir
    mesela t7900 sistemimde bass ayarını 1/4 ayara getirdiğimde dengeli bass tiz mid alıyordum
    creativenin aslında güçlü bir bass ı yok sert bass karakteristiği var
    creative uyduları tiz ve mid açısından yeterli yalnız yüksek ses seviyelerinde uydularında bozulmalar ses de birbirine karışmalar yaşanıyor

logitech de ise yumuşak bass sesler verebilen bir sistem son ses bile açsanız bozulmalar çok az oluyor
    uydularına gelecek olursak tiz kalitesi creative den iyi değil zaten son ses bile bozulmaması bunu gösteriyor logitech uydularındaki asıl eksiklik mid seslerde mid yani orta seslerin eksikliği yumuşak bass sesler ile kapatılmaya çalışılmış bizzat z323 de gördüm bu durumu ayrıca eğer bass ayarını 0 a getirirseniz uydulardan yavan bir ses alıyorsunuz logitech orta ve yüksek ses seviyesinde kullanmaya uygun bir sistem creative ise düşük orta seste düşük orta bass ayarı ile kullanmaya uygun bir sistem
    bu farkı bir cep telefonu ile algılamak daha zor olabilir creativede yaşadığınız sorun bass ayarını çok açmanız ve ses seviyelerini üst sınıra getirmeniz ile oluşmuş olabilir tabi buna cep telefonu çıkış kalitesi ve mp3 kalitesi de eklenebilir
    Everest H5402 5.1 digital ses sistemi
    Altec Lansing Mx5021 2.1 ses sistemi
    Jazz de 005 dolby digital decoder
    Creative DDTS-100 decoder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.