Şimdi Ara

LOGITECH Z523 & LOGITECH X230 Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     LOGITECH Z523 & LOGITECH  X230   Hangisi ?

x230 RMS 32W -120tl civarı

Arada ses kalitesi farkı varmıdır ?100 lira farka değermi ? benim için bass değilde ses kalitesi önemli. ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 24 Ocak 2010; 21:29:20 >

• Birde Z323 var RMS 30W 120lira civarı

Z323 ve Z523 yeni seri ve 360 derece ses özelliğine sahiplermiş

yokmu bunlardan kullanan
  • Ben Logitech Z4 dinledim. Z323 e yakın bir ürün. Bass'ı çok güzel. Ses kalitesi de beni tatmin etti. Ses yüksekliği 40 watt. Müzik için güzel bir seçim olabilir
  • 2+1 360 derecelik sesten bahsedilen yeni Z serisini kullanan yok galiba...
  • Dinledim ve gerçekten güzel. Almayı düşünüyordum G51 aklımı çeldi :D
  • ikisinide aynı yerde dinledim z523 bass olarak biraz daha iyi ama ses kalitesi aynı aradaki 100 tl farka değecek bişey yok benim kişisel görüşüm x230 alırdım 100 kağıt cebimde kalırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1919

ikisinide aynı yerde dinledim z523 bass olarak biraz daha iyi ama ses kalitesi aynı aradaki 100 tl farka değecek bişey yok benim kişisel görüşüm x230 alırdım 100 kağıt cebimde kalırdı

Z323 ile X230 kıyasın ne olurdu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

quote:

Orijinalden alıntı: istiklal1919

ikisinide aynı yerde dinledim z523 bass olarak biraz daha iyi ama ses kalitesi aynı aradaki 100 tl farka değecek bişey yok benim kişisel görüşüm x230 alırdım 100 kağıt cebimde kalırdı

Z323 ile X230 kıyasın ne olurdu ?

z323 ü dinlemediğim için bişey diyemeyecem fiyatları hemen hemen aynı en iyisi imkanın varsa seslerini dinlemen aslına bakarsan logitech in bir çok setini defalarca dinledim bunların içinden sesi kulağıma en hoş ve en dengeli gelen z4 dü logitech in herhangi bir 2+1 setini alacak olsam kesinlikle z4 alırım sanada tavsiye ederim
  • 360 derece sesi yayan önlü arkalı hoparlörü olan Z serisi odada dahamı keyifli dinlenir yoksa bildiğimiz sürücü odaklı ses sistemli uydularmı daha iyidir bilmiyorum
  • Bugün Z323 ile X230u yan yana test etme imkanı buldum.kesinlikle X230 daha üstün ve kaliteli ses veriyor.Bass ları kapatıp denedim X230 uydulardan bile bass verirken Z323 sadece cızırtı yapar gibi tizli kaldı.

X230da karar kıldım.
  • Uzak ara X-230 ...Logitech'in yeni çıkardığı bu ürünler tamamen hayal kırıklığı...Gidin inceleyin bana hak vereceksiniz...İşçilik ve kullanılan malzeme kötü ötesi...Altını kaldırın da kullanılan driver'a bir bakın en kötüsünden...Ben gold bilgisayar'a ilk geldiği gün kutusundan çıkartıp kurup dinledim oradaki satış danışmanı ile beraber şans eseri oradaydım...Ve bu ürünün o fiyattan kesinlikle satılmayacağı kararını verdik...X-230 gibi bir efsane varken isterse 360 derece değil bir tur daha dönsün 720 derece ses versin sesi gerektiği gibi veremedikten sonra...
  • Tam z323 e karar kılmışken aralardan bulduğum bu yorum aklımı karıştırdı tekrardan.
    Fiyatlar aynı x230 la z323 ün
    x230 mu alsak şimdi napsak iyice karıştı kafam
  • bende z323 düşünüyordum yahu

nolcak şimdi
  • x230 almayı düşünüyorum bende
  • Arkadaşlar ben bende CREATİVE MEGAWORKS VARDI YANINDADA CREATİVE AUDİGY2 ZS PLATİNUM SES KARTİ İLE KULLANIYORDUM.. OKUL BİTTİ GÜNEYDOGUYA ATANDIM ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SES SİSTEMİNİ GÖTÜREMEDİM BABAMIN NOTEBOOKU GÖTÜRDÜM AMA TABİİ İNSAN MEGAWORKSE ALISINCA NOTEBOOK SESİ KULAGINDA VIZIRDAMIYOR BİLE:) O YÜZDEN BİR 2.1 ALIM DERKEN GİTTİGİDİYORDA BİR ARKADAS COK TEMİZ İKİNCİ EL DİYE SATIYORDU ANLASTIM 104E ALDIM.. AMA ÜRÜN SIFIRDI=) COK SEVİNDİM. LAFI UZATTIM AMA ŞURAYA GELİCEM SES KALİTESİ ÇOK NET BASI İYİ TABİİ MEGAWORK GİBİ OLMAZ AMA LOGİTECH KALİTESİ GERCEKTEN KENDİNİ FARKETTİYOR. 3 BOYUTLU SES UYDULARIN ARKASINDANDA SES GELMESİ GERÇEKTEN GÜZEL.. EVDE SON SES DİNLEYEMİYORUM.. TABİİ BURASI SİİRT O YÜZDEN:=) MALZEMESİ DE ÇOK KALİTELİ... LOGİTECH AMBLEMİ VS. ÇOK GÜZEL OLMUŞ BENCE.. DÜŞÜNCELERİM BUNLAR ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM.. Z 523...
  • AZIAHAUIHUWQQ.KIRILDIM ARKADAS BÖLE SAÇMA KARŞILAŞTIRMA felan mı olur.Kardes sen 360 derece sound nedir bilmiyosun.5-6 senelik setle yeni 2010 luk bir seti karsılaştırman biraz mantıksız.Bak ben logitech z523 aldım x230 da dinledim.x230 bass olarak ses olarak haşat bir sistem ama kendi grubunda 1.

Sesi çok hafif açmama rağmen yeri sarsıyor camları titretiyor.çok güçlü subwooferi var.Passive subta onu tamalıyor zaten.Çok fena bi sistem kesinlikle öneririm sana.SESİ %50 Den fazla açamıcagına emin ol.
  • Arkadaşlar bende akşam işten eve dönerken logitech z523 aldım. vatan bilgisayar topkapıdan. yemin ediyorum son sese kadar açamadım komşuları rahatsız etmemek için. oldukca tatminkar. ayrıca tos çıkışları mevcut tv,dvd vs bağlantısı yapılabilir.Almayı düşenen arkadaşlara tavsiye edilir.
  • şimdi vatandan gelıyorum Z523 aldım son sese kadar açamadım yahu çok kaliteli ses veriyor , sesi açtıkça hiçbir bozulma olmuyor kesinlikle tavsiye ediyorum , unutmadan söyleyeyim çift bas sistemi var bu modelde bass lar inanılmaz örn:
    http://www.youtube.com/watch?v=HGvXjKz7bm8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanna -- 26 Aralık 2010; 20:54:23 >
  • z323 yada x230 alacam ama hangisini alsam bilemedim.Malesef dinleyip alma şansımda yok.Siz ne derseniz onu alıcam artık.Bu iki cihaz hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar ?
  • Logitech x540'ında ses ve bass kalitesi iyi ben kullandım ve memnun kaldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.