Şimdi Ara

Logitech Z-506 ses sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kullanmakta olduğum Logitech marka 5+1 sistemimde hoparlör ses sorunu yaşamaktayım. Windows7 kullanıyorum. Donanım ve ses sitemlerinden sınama yaptığım zaman 5 hoparlör ve subwooferdan ayrı ayrı başarılı bir şekilde ses alıyorum. Sistemde tanımlı olan hoparlör şekli şuanda 5+1 , ancak film seyrederken ve müzik dinlerken sadece ön taraf sağ ve soldaki kolon ve subwooferdan ses alıyorum. Diğer ön orta ve arka sağ ve sol hoparlörden ses alamıyorum. Bildiğim kadarıyla z-506 modeli stereo seside 5+1'e çevirebiliyor. Buna rağmen film ve müziklerde orta ön ve arka iki tanesinden cızırtı çıkıyor ama sınamada hepsinden ses geliyor. Sizce sorun ne olabilir ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
    not: ses kartım yok. sarı yeşil siyah olan o 3 kabloyu arkadaki girişlere taktım sadece.
    not 2: az önce Prince of persia oynarken farkettim ki arkadaki 2 hoparlörden de ses geliyo. ama filmlerde hala gelmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 31 Ağustos 2011; 1:01:28 >

• Konu defalarca açıldı. Eskiye doğru dh de araştırma yapmalısın. Oynadığın oyun 5 kanalı desteklediği için hepsinden ses geldi ayrıca.
  • forumda 2 günlük kullanıcı değilim. tabiki geriye dönük araştırdım. ne benim sorduğum gibi tam olarak soru soran var, ne de soranların açtığı konulara tam anlamıyla cevap
    verebilen var. he buna ille de verebileceğim cevabım var diyorsan, konuyu da öğrendin tam olarak cevapları veren linkleri bulursan bana çok yardımcı olmuş olursun!
  • Stereo sesi kumandasından dönüştürür matrix modu gibi.

Yada 5.1 den değilde stereo dan bağalayacan sistemi.

Ayrıca stereo filmlerde 2.0 çıkması gayet normal.

Logitech Z-506 ses sorunu !
  • Sana tam anlamı ile bilgi veremem. Ancak; 5 kanallı stüdyo kalitesinde müzikler var "DTS" ve bir harika internette araştır mutlaka rastlarsın. Yaşadığın sorun bendede var merak etme @umt_prds matrix modu gibi... Dene işte
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33341635/tm.htm Bu işini hayli hayli görür arkadaşım
  • teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.