Şimdi Ara

LOGİTECH Z-506 MI YOKSA Z-623 MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi z-506 mı z-623 mü aralarında dağlar kadar fark olduğunu biliyorum ama bu kısımda fiyatta önemli tabiki 623 ün fiyatı çok uçuk gerçekten acaba o fiyata değermi ses kalitesi olarak gerçekten çok iyi bu gün vatanda(topkapı) test ettim oraya bakan arkadasta sağolsun hiç sıkıntı çıkarmadı sesi sonda açbildim perfonmans olarak gerçekten aralarında dağlar kadar fark var ama sonuçta odam çokta büyük değil 14m2 falan yani bide apartmanda oturuyorum lise 3 öğrencisiyim elimde çokta para geçmiyo zaten bunlara rağman 623 ün fiyatı değermi yani yoksa 506 yı alimmi cevaplarınızı bekliyorum eğer karar verirsem bu hafta sonu alıcam herkese şimdiden teşekkürler

NOT: Z-623 484 TL VATANDA %30 İNDİRİMLE
    Z-506 243 TL VATANDA %30 İNDİRİMLE

• bu iki sistemin birbiriyle alakası yok o yüzden yorum yapmak çok zor öncelikle fiyata bi karar ver max bütçe ne kadar çıkarsan için sızlamaz. ikinci olarak 2+1 mi istiyorsun 5+1 mi buna da karar ver çok film izleyen biri değilsen 2+1 tercih et.

bunlara yanıt verdikten sonra bu ikisinin arasından değil de biz sana farklı modellerde önerebiliriz.

üstelik illa sıfır alacağım diye düşünme gerçekten kaliteli temiz ve ucuz 2. el ürünler de var. sahibinden i incele bi.
  • erdemekshi E kullanıcısına yanıt
    Taksit olursa 450 civarlarına çıkabilirim baslarda 2+1 alcaktım sonra üstüne biraz daha katıp 5+1 alim diye düşündüm ama alsamda beşinide etrafa yayıp sürekli film izlemem genellikle masanın üstünde kalcağını düşünüyodum çok sık film izleyen biride değilim zaten genellikle dizi anime vb. Tabikide 2. elde iyi bişey bulursam onu alırım illa sıfır almama gerek yok ama sıfır olsun poşetten çıkarım falan onunda tadı bi ayrı tabi
  • sıfır düşünüyorsan aşağıda yazdım iki ürün piyasada sıfırı bulunan 100-200w arası pek 5+1 yok zaten diğer t3 de son teknoloji ürün zaten fakat ben 0 önermem şuan neden dersen dolar uçtu gidiyor ses sistemleri olması gereknin çok üstünde şuan ya bekleyin ya 2. el alın adam dolar ucuzken 300 almış şuan 450 olan sistemi diyelim elden çıkarmak içinde 150-200 den satıyor. böyle çok durum var z2300 var sahibindende bi tane 150 mi 130 mu ne onu alırdım yerinde olsam

http://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-creative-gigaworks-t3-fiyati,373557.html

http://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-microlab-x15-fiyati,806478.html

• Z2300 sahibinden de 125 e satıldı
    T3 ü ise 2. El hiç 150 tl ye görmedim
    200 tl olanlar da garantici bitmiş ve ufak sorunu olanlardı
    Ya uydu ayağı kırık ya uydu içine gömüş yabezi yırtılmış şeklindeydi
  • şimdi senin için baktım... sahibinden.com da 550-600tl arasında 2. el Logitech Z-5500 ler var... kesinlikle logitech in pc ve ev sinema hoparlörleri konusundaki miladıdır. bir inceleyip karar ver derim. aralarında temiz bir tane mutlaka bulursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretepe

şimdi senin için baktım... sahibinden.com da 550-600tl arasında 2. el Logitech Z-5500 ler var... kesinlikle logitech in pc ve ev sinema hoparlörleri konusundaki miladıdır. bir inceleyip karar ver derim. aralarında temiz bir tane mutlaka bulursun...

dostum oda çok pahalı ya bu ses sistemleri gerçekten çok karmasık bi konu hiç doğru düzgün ürün yok olanıda zaten çok pahalı ben z-506,EDIFIER M3300SF ,z-623 bunlarda kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z-506 mı z533 mü? Black Friday
    7 yıl önce açıldı
    LOGİTECH Z 313 HAKKINDA 1 SORU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle 5.1 2.1 olayına karar verin
    Bence 14 m2 için 5.1 e gerek yok heleki apartmanda oturuyorsanız çok güçlü sisteme hiç gerek yok
    Benimde 12m2 de müzik için 48w 2.1 sistem fazlası ile yetiyor dolabımda 250w lık 5.1 ve 350w lık 7.1 in de yattığını hatırlatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Öncelikle 5.1 2.1 olayına karar verin
    Bence 14 m2 için 5.1 e gerek yok heleki apartmanda oturuyorsanız çok güçlü sisteme hiç gerek yok
    Benimde 12m2 de müzik için 48w 2.1 sistem fazlası ile yetiyor dolabımda 250w lık 5.1 ve 350w lık 7.1 in de yattığını hatırlatayım

5+1 i sadece müzikte kullanmıyacağım film oyundada kullancam sesinin çok yüksek olmasıda sorun değil tamam sürekli o seste kullanmıcam ama arada açmak isteyebilirim bende o yüzden sesin yüksekliği sorun değil benim için ama aldığım üründede sorun olsun istemem ve MegaWorks THX 550 nerden bulabilirm türkiyede satılıyormu ?
  • 10 sene önce satılan bir sistem Sahibinden de bir sürü 2. El ilan var fakat fiyat olarak uçmuşlar zamanında 250 tl ye almıştım
    Thx550 uydu ve amfi kalitesi ile öne çıkan bir sistem bass ları ile değil bass karakteri sert ve tok bass lar çok açıldığında port sesi yapabiliyor boğulabiliyor ama gerekdiği kadar açılırsa dengeli bir sistem 75w sub ve 250w çıkış gücü var fiyat performansı çok iyi fakat dikkatli kullanılmalı araştırmalarıma göre amfi kısmında uzun süre açık kaldığında 2 3 saatten sonra sorun oluşabiliyormuş bunu göze alyorsanız öneririm elimde 2 sene önce aldığım 8 senelik bir set mevcut size kötü yönlerini bütün açıklığı ile anlattım ama bu almayın demek değil
  • -THIEF- - kullanıcısına yanıt
    hocam Z-523 nasıl sizce 2+1 ama biraz baktım iyi gibi bilginiz varmı ?
  • Z523 orta seviye bir sistem ve kesinlikle 150tl den fazla verilecek bir sistem değil
    X530 x540 gibi sistemlerin 2.1 versiyonu diyebiliriz ki x530 540 zamanında 130 150 tl aralığında sıfır satıldı
    360 derece olayı ise hikaye aynı özellikte z323 ü uzun süre test ettim
    Klasik logitech özellikleri var sistemde farklı bir özelliği yok
  • Z506 da neymiş diyor insan kendi kendine.Logıtech z623 kullanıp forum dışına çok ucuzdan satmışdım aklıma geldikçe utanıyorum.z623 yarım ses ten sonra bozulmalar yaşanıyor ama şuanki kullandığım z906 dan daha kaliteli ses verdiği kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.