Şimdi Ara

logitech yetkili servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
58.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş logitech gamepad'im bozuldu.loghitech'in servisini nette aradım bulamadım kendi resmi sitelerindede yok.suan evde degılım o yüzden garanti belgesindende bakamıyorum.afyondayım buraya en yakın servis nerde hangisi bilen yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olduğunuz için şimdiden saolun

• yuhh kimse cvp yazmadı neyse ben geldim eve baktım garanti belgesine logosoft diye bi servis varmış istanbulda kargoyla oraya yollayacaz artık
  • kardes senin gamepad' yapıldımı bende bi arızalı ürün yollucam logitech.Bi acıklama yapabilirmisin
  • bendede var ariza ya
  • Yenibosnada var mersa sistem,lakin orasıda garanti belgesi olmadan ürüne bakmıyormus,
    dedim yapın parasını vereyim,olmuyor dediler,ee çöpe mi atcaz şimdi bunu ?

kaldıki garanti belgem olsa bile,ürün arızası garanti kapsamı dısında..

acaip acaip işler,logitech bendeki kredisini tüketiyor...
  • Aklinizda bulunsun, Logitech urunlerinin 'garanti belgesini' sakin atmayin.. Faturaniz olsa dahi, Logitech yetkili servisleri sizden kullanma klavuzunuzun arkasindaki garanti belgesini istiyor, urunun kodunu vs takip edebilmek icin. Eger bu belgeyi attiysaniz da aldiginiz yerden 'alış faturası' gerekiyor urunu tamir etmeleri icin. Bugun basima bu olay geldi, faturam olmasina ragmen garantisi devam etmesine ragmen 'alis faturasi' olmadigi icin urunu tedarikci firma teknik servisine alamadi..

Not: Alis faturasini bulacak aldigim yerdeki arkadas sorun cozulecek yakinda ..
  • Logitech yetkili servisi o bölgede yoksa zorunlu olarak ithalatçıyla ilişkiye gireceksin. Garanti belgesinde yazar. Garanti belgesinde ithalatçı vs her şeyi yazar. İthalatçıyla görüşebilirsin. Bir sürü logitech ithalat eden firma var. O yüzden ithalat eden firma değil sana yetkili servisin listesini vereiym.

İSTANBUL - ÜMRANİYE
    LOGOSOFT YAZILIM
    Çakmak Mah. Balkan Cad. No:49 34770
    Tel : (216) 5286160
    E-posta : teknik@logosoft.com.tr
    Web :www.logosoft.com.tr

İSTANBUL - ÜMRANİYE
    PENTA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ
    Yukarı Dudullu Mah. Yeni Organize Sanayi Bölgesi 1.Cadde No:8 34775
    Tel : (216) 5280000 - 4440768
    E-posta : teknik@penta.com.tr
    Web :www.penta.com.tr

İSTANBUL - Y.BOSNA
    E SİSTEM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
    Çobançeşme Mah. Sanayi Cd. Gençosman Sk No:14 34196
    Tel : (212) 4549900
    E-posta : info@e-sistem.com
    Web :www.e-sistem.com

buradan kendi iline göre

http://www.teknikservis.net/bilgisayar-oem-marka-rehberi/logitech.html

bakabilrsin.

veya buradan

http://www.italiaservis.com/logitech/index.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Opel yetkili servis önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Zalman Yetkili servisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar mx3200 mouse m arıza yapdı sadece mouse satmak istiyen varsa pm atabilir.
  • teşekkürler bilgiler için....
  • bilgiler için teşekkürler
  • Arkadaslar, Logitech'in Turkiye'de su an icin yetkili servisi yok, plan asamasindaymis ama su an icin yok. Logitech urunlerinin satisi Turkiye'de distributorler araciligiyla yapiliyor. Dolayisiyla aldiginiz urun de, bu distributor firmalarin garantisi altinda oluyor.

Distributor ile uretici firma ayri seyler. Yani bu distributorler sadece Logitech urunleri satan ithalatci firmalar degil, bir cok urunun distributorlugunu yapiyorlar. Bunlarin vermis oldugu kotu hizmetten Logitech'i sorumlu tutmamak gerek. Zaten distributorlerle ilgili sorun yasadiginizda ve Logitech'in kendi destek hattini aradiginizda mudahale edip magduriyetinizi gideriyorlar ;)

Garanti belgenizi sadece Logitech icin degil, tum markalar icin tutmaniz gerekiyor (Zaten bir marka garanti kosullarini kendince belirleyemez, ulkede bunu belirleyen belli yonetmelikler ve kanunlar var). Ayrintili bilgi icin asagidaki linke mutlaka bakin derim:
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/04/20110424-6.htm

• logitech 3d extreme pro joy.bozuldu malatya bimeksten almıştım. faturasını bulamıyorum ama garanti belgesi var mersa elek.internet sitesi var orda garanti sorgulamada numarayı girdiğim zaman garanti devam ediyor yazıyor alış faturası olmadığı için garanti dışı bırakırlarmı yoksa sadece garanti belgesi yeterlimidir.
  • ses sistemim bozuldu g51 modeli istanbul içi avrupa yakasında nerde yaptırabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

logitech 3d extreme pro joy.bozuldu malatya bimeksten almıştım. faturasını bulamıyorum ama garanti belgesi var mersa elek.internet sitesi var orda garanti sorgulamada numarayı girdiğim zaman garanti devam ediyor yazıyor alış faturası olmadığı için garanti dışı bırakırlarmı yoksa sadece garanti belgesi yeterlimidir.

Selam, alis faturasinin kopyasini bimeks'ten alabilirsiniz. Tum satis noktalari, musterinin basvurmasi durumunda faturanin kopyasini verebiliyor. Uzerine "asli gibidir" yazarlar, sorun kalmaz. Hatta bence direkt bimeks'e goturun, onlar gondersin distributore. boylelikle kargo ucreti de odemezsiniz.
  • Logitech Türkiye Müşteri Hizmetleri
    00800 44 882 5862
  • Logitech M525 güzel fareydi. Allah rahmet eylesin.
  • parça desteği olması lazım değilmi?
    wireless alıcı kayboldu arıyorum arıyorum bulamıyorum
    klavye ve mouse yalan olduu

nerden bulucam mk210 kablosuz setin alıcısını,???
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

parça desteği olması lazım değilmi?
    wireless alıcı kayboldu arıyorum arıyorum bulamıyorum
    klavye ve mouse yalan olduu

nerden bulucam mk210 kablosuz setin alıcısını,???

Bende ayni durumdan sikayetciyim, usb asaptorun ucu yamuldu bilgisayar gormuyor elektrlkcileri bi dolasacagiz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su anda yetkili servis varmidi? Umraniye deki yere mail atmistim donmemislerdi, bilen var mi tam olarak yetkili servisini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Su anda yetkili servis varmidi? Umraniye deki yere mail atmistim donmemislerdi, bilen var mi tam olarak yetkili servisini?

LOGITECH

•İSTANBUL - ÜMRANİYE
    •LOGOSOFT YAZILIM
    •Çakmak Mah. Balkan Cad. No:49 34770
    •Tel : (216) 5286160
    •E-posta : teknik@logosoft.com.tr
    •Web :www.logosoft.com.tr

•İSTANBUL - ÜMRANİYE
    •PENTA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ
    •Yukarı Dudullu Mah. Yeni Organize Sanayi Bölgesi 1.Cadde No:8 34775
    •Tel : (216) 5280000 - 4440768
    •E-posta : teknik@penta.com.tr
    •Web :www.penta.com.tr

•İSTANBUL - Y.BOSNA
    •E SİSTEM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
    •Çobançeşme Mah. Sanayi Cd. Gençosman Sk No:14 34196
    •Tel : (212) 4549900
    •E-posta : info@e-sistem.com
    •Web :www.e-sistem.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.