Şimdi Ara

LOGITECH X-540 5+1 70W RMS SPEAKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold'dan alınmıştır. Cihaz 2-3 kere kullanılmıştır. Garantisi vardır. Öyle evde yatıyor Cihaz. Çiziksiz 0 gibi cihaz. 0 kutu tüm aksesuarları kitapçıkları. İstanbuldan elden verilir. İstanbul dışına kargo. İl dışına kargoyuda yarı yarı öderiz

İstediğim fiyat: 120tl.

Ürünü incelemek için:
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-970223-0914-x-540-5+1-70w-rms-speaker/productdetails.aspx?I_ID=28451
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlemdarRize -- 20 Aralık 2009; 1:01:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı işler Hocam,

Ürünü 1,5 yıl kullandım.. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi 5+1 diyebilirim...

İyi satışlar...
  • 2-3 Kez kullandım güzel sistemdi evet. Hakkındaki yorumları anlatıyor cihazı zaten.

Teşekkürler.

• Şu aralar stoğu zor bulunan bir ürün. İhtiyacı olan kaçırmasın, tabi az bir indirimle :) İyi satışlar.
  • Evet. Ama indirim düşünmüyorum. 0 gibi cihaz 2 kere kullanıldı.

• PM
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATIVE INSPIRE 5300 5+1 SPEAKER
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • 2 kere kullanıldı derken ne kastediliyor?
  • 2 kere kullandım derken kaç gün kullanıldı.orasını anlayamadım.konu hakkında pm attım.
  • sa. kardeş ben ürünle ilgileniyorum kerem_1991_@ eklermisin yada sen ver ben de eklerm :D
  • pm
  • PM
  • Hocam ürünü satmak ıstemıyorsanız ılandan kaldırırsınız Pazarlık ıstedım yanasmadınız Pm bıle cvb vermedınız.Eyw Fakat 120 Son dedınız tama dedım 120 alıyorum dedım Pm attım onada cvb vermededınız okudugunuz halde urunu satmak ıstemıyorsanız soyleyebılırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.