Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
133.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben creative 4400 4+1 ses sistemi kullanıyorum bir sorun var açtığım da ses vermiyor ayrıca dırrrrrrrr diye bi ses çıkartıyor bilen varsa bi yardım edinn!!!
  • bence anakartların üstünde ki ses kartları pek yeterli olmuyo eğer x-530 dan gerçek bir randıman amak istiyorsan "creative sound blaster agudigy volue" al...
    bunun 2 side var paran yeterse ondanda albilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Hayırlı olsun güzel sistem edinmişsin. Arkalardan az ses gelmesi ses kartı sürücülerinle ilgili. Ses kartı ayarlarını kontrol et. Subwooferdan sadece alt frekanslar yani bas gelir. Başka ses gelmez ve gelmemesi daha makbul. Gelseydi uğultu yapardı ve sesi bozardı. Örnek verecek olursam inspire 4400 ümde sub dan diger sesler de bir miktar geliyordu ve kafa ütülüyordu sub.

quote:

Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci
    Arkadaşlar dün ben de burdaki yorumllara bakarak x530 umu aldım. Yalnız benim de bir iki sorum olacak. Benim anakartım asus A7N8X-E Deluxe, anakartın üzerinde 5+1 ses çıkışı olduğu yazıyor. Ben sistemi bağladım ancak arka hoparlörlerden yok denecek kadar az ses geliyor ve ben bunun neden kaynaklandığını çözebilmiş değilim. Bir de belki güleceğiniz bişey daha söyleyeyim, bu subwoofer'dan sadece bas mı gelir? Yani ses hiç gelmez mi? Yardımlarınıza teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Arkadaşlar ben creative 4400 4+1 ses sistemi kullanıyorum bir sorun var açtığım da ses vermiyor ayrıca dırrrrrrrr diye bi ses çıkartıyor bilen varsa bi yardım edinn!!!

tv kartın var mı?
    ben de var ve kullanmadığım zaman tv kartından gelen sesi "açık" bırakırsam bir uğultu geliyor...
    ses ayarlarından tamamen kapamanı tavsiye ederim
  • Tv kartı var dediğini denicem şimdi ama benim ki uğultuyu geçiyor
  • dediğin gibidir dorudur
    bende de aynı sorun vardı ve performansı çok etkiliyodu, ama şimdilerde kökünden çözdüm
  • Maalesef galiba bozulmuş çünkü bilg. kapalıyken açtığımdada aynı ses ayrıca müzik fln da dinlenmiyor şimdi
  • quote:

Maalesef galiba bozulmuş çünkü bilg. kapalıyken açtığımdada aynı ses ayrıca müzik fln da dinlenmiyor şimdi

tv kartınınn sesini kıstın yoksa alttaki click lerdem tamamen sessiz hala getirdin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

quote:

Maalesef galiba bozulmuş çünkü bilg. kapalıyken açtığımdada aynı ses ayrıca müzik fln da dinlenmiyor şimdi

tv kartınınn sesini kıstın yoksa alttaki click lerdem tamamen sessiz hala getirdin?

tv kartı yüklü değil o yüzden olamaz bence ayrıca bu 1 hafta öncede olmuştu ama 2-3 gün sonra düzelmişti yine olunca gitti galiba...

• quote:

quote:

quote:

tv kartı yüklü değil o yüzden olamaz bence ayrıca bu 1 hafta öncede olmuştu ama 2-3 gün sonra düzelmişti yine olunca gitti galiba...

kendi kendine düzeleceğini sanmıyorum elbet mantıklı bi açıklaması vardır ama bende tv kartından olmuştu
    seninkinin nedenini bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuMaNYaKeDi -- 18 Şubat 2007; 16:55:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kendi kendine düzeleceğini sanmıyorum elbet mantıklı bi açıklaması vardır ama bende tv kartından olmuştu
    seninkinin nedenini bilemediğim için bir şey diyemeyeceğim...

İlgilendiğin için yinede sağol

• Düzelirse haber veririm
  • bekliyorum
  • quote:

bence anakartların üstünde ki ses kartları pek yeterli olmuyo eğer x-530 dan gerçek bir randıman amak istiyorsan "creative sound blaster agudigy volue" al...

Ağzından bal damlıyor ama benim için bir kısıtlama var: Ben bir öğrenciyim. Yani biraz birikim yapabilmek için zamana ihtiyacım var. Bu sebeple şimdilik anakartın üzerindeki onboard ses kartı ile idare etmek zorundayım. Ayarlamaya çalışacağım ama beceremezsem de ses kartı alana kadar, ki bu yaklaşık bir-bir buçuk ayı bulacak gibi eski speakerlarımla idare edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 18 Şubat 2007; 19:02:03 >
  • Orjinalden alıntı: xeon82

Hayırlı olsun güzel sistem edinmişsin. Arkalardan az ses gelmesi ses kartı sürücülerinle ilgili. Ses kartı ayarlarını kontrol et. Subwooferdan sadece alt frekanslar yani bas gelir. Başka ses gelmez ve gelmemesi daha makbul. Gelseydi uğultu yapardı ve sesi bozardı. Örnek verecek olursam inspire 4400 ümde sub dan diger sesler de bir miktar geliyordu ve kafa ütülüyordu sub.

xeon82 cevap için teşekkürler. Halletmeye çalışacağım bu sorunu, zaten bu aralar format da yakın gibi duruyor. Neyse bakacağız artık bir çaresine.
  • Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci

Ağzından bal damlıyor ama benim için bir kısıtlama var: Ben bir öğrenciyim. Yani biraz birikim yapabilmek için zamana ihtiyacım var. Bu sebeple şimdilik anakartın üzerindeki onboard ses kartı ile idare etmek zorundayım. Ayarlamaya çalışacağım ama beceremezsem de ses kartı alana kadar, ki bu yaklaşık bir-bir buçuk ayı bulacak gibi eski speakerlarımla idare edeceğim.

bence anakartların üstünde ki ses kartları pek yeterli olmuyo eğer x-530 dan gerçek bir randıman amak istiyorsan "creative sound blaster agudigy volue" al...

kardeş yazıyı buraya yazacaktın ama çözdüm
    o zaman yapacak bir şey yok para biriktirip sabretmen lazım
    ama sonra

• quote:

kardeş yazıyı buraya yazacaktın ama çözdüm
    o zaman yapacak bir şey yok para biriktirip sabretmen lazım
    ama sonra

Ya sorma, takıldım kaldım orda beceremedim. Ama en sonunda düzelttim galiba. Neyse sabrın sonu selamet, hayırlısı bekleyeceğiz artık. İnşallah beklediğimize değer.
  • quote:

bekliyorum

Şu an itibarıyla sistem düzelti
    Umarım bidaha bozulmaz

• nası yaptın acaba?
  • mrb bende bu speakerı kullanıyorum ve ses kartım Creative Live 24-bit External benimde sorunum şu ses kartı ayarlarından 5+1 e aldıgımda sesde kısılma oluyor 4 speakers a göre, nedeni nedir acaba ?
  • ses kartına şöyle ayar yapmalısın kanımca

quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN
     LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

ama sen streo yap(yani alttakini işaretle daha iyi performans alırsın

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.