Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
133.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemli değil alacam zaten 2 seneye yakındır kullanıyorum ama önce Audigy 2 ses kartı almayı düşünüyorum ondan sonra iyi bir ses sistemi.
  • arkadaşlar x-530 alıcam
    laptop kullanıyorum
    ses bağdaştırıcım bu
    Intel 82801FBM ICH6-M - High Definition Audio Controller
    pek bir bilgim yok ses bağdaştırıcım hakkında
    bana x-530'u kaldıracak harici usb bir ses kartı söylermisiniz (50 60 ytl olursa iyi olur)
    creative usb sound blaster live 24 bit external işimi görür mü
    şimdiden teşekkürler
  • ses kartı benim laptop almama sebebplerim arasında yer alıyor. bende merak ediyorum hangi ses kartını almalı laptop için. ancak ondan sonra laptop almayı dusunurum.
  • Merhaba arkadaşlar , bilen kişiden cevap almak önde olan tercihimdir diyerek , bendede logitech - x 530 var ve ses kartım creative audigy value.Ama bazen koılonlardan yüksek seste cızırtı geliyor vede geçmiyor sadece müziği çaldığım programı kapattığımda gidiyor açtığımda ise olmuyor , bunu aralıklarla yapıyor , sizce sorun ne üzerindendir...
  • -öncelikle tv kartı kullanıp kullanmadığını öğrenmek lazım...eger kullanıyorsan line in girişini kapatıp müzik dinlemelisin .
    -logitech-530 da son seste bir cızırtı söz konusudur . hani olurda sağ uydudan sesi sona getirirsin sesin seviyesini de klavyenden yada playerda ayarlarsın die bunu söylüyorum.
    -aynı müziklerde yapıyorsa müziğin kaydındandır...
    benim aklıma bunlar geldi.ikinci yazdığım olabilr diye düşünüyorum olmadı biraz daha kafa yorarız..
  • Şimdi öncelikle mesajın için teşekkürler...Ama senin ikinci dediğin olduğunu sanmıyorum , çünkü o müziklerde herhangi bir sorun yok.Ama bu gün şunuda farkettim mesela bir şarkı çalıyor ve cızırtı başlıyor şarkıyı değiştirdiğimde cızırtı gidiyor , böylede ilginç dir durum var yani :=)
  • arkadaslar bende bir x530 aldım ancak daha gelmedi topicte okuduguna gore genelde bunu masausunde kullanıyosunuz ancak bn laptobda kullanıcam simdi bende bi mik birde kulaklık cıkısı war pc de benbunu nasıl baglıcam sizce olurmnu yani boyle kullan warmı eger yok olmas ses kartı alman lazım diyenler warsa bana ne gibi harici bi ses kartı tavsiye edebilirler ? cok acil cwp bekliyoorum arkadaslar
  • olur ama şöyle;
    kutunun içinden 3lü girşi2 liye çeviren bi aparat çıkıcak...
    ona alacağın bir kablo ile o dediğin girişlere takarak sorunu halledebilirsin....

ama bu durumda film felan izlerken dolby olmaz...
    tüm kolonlardan eşit ses gelir...

bunun önüne geçmek için ise; bi ses kartı alman gerek...
  • simdi nasıl olcak o ben tam anlyamadım bende bir mikrofon birde kulaklıktan baska bişiy yok
  • tmm o çıkışlara takıcan işte ;)
    bahsettiğim 3lüden 2 liye çevirme oalyıda, bu konun ilk sayfalarında mevcut..
    biraz araştırırsan bulabilirsin ;)

ama şunuda hatırlatayım; bu dediğim yolla x-530 u takılı iken mikrofon takamazsın...
    ayrıca sesin pekte kaliteli olabileceğini sanmıyorum...

bence sen en iyisibi ses kartıda al ...
    böylece hem sesi daha kaliteli alırsın hem dvd filmlerde felan dolby ses keyfi yaşarsın hem mic de takabilirsin
  • walla bende almayı dunuyorum bi ses kartı ama ne alıcam onuda bilmiyorum simdi 100 dolara ses sistemi almısken gidipe 150 dolarda ses kartına werecek durmum yok creativein 2 tane harici ses kartı buldum ama bu hoparlorlerle uyarmı onu bilmiyorum link yazıyım bi incele istersen

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2535

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2545

bunlar war ama bunlarda bu kolonla uyusuyomu biliyorum ikisindede 5.1 yada 5 hoparlor destegi yazmıyo ilk verdigmde hepsiburada.comda birisi 5.1 için en ucuz ideal cozum diye yazmıs ama acıklamasında oyle bişiy yazmıyo

• ya sizlere bişey sorucam bazı arkadaşlar eq ayarı olamadan x-530 berbat demişler ben eğer x-530 alırsam mp3 player yada philips 3040 dvd/divx palyerda kullanıcam ama napıcama karar veremedim lütfen yardım edinnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-side

ya sizlere bişey sorucam bazı arkadaşlar eq ayarı olamadan x-530 berbat demişler ben eğer x-530 alırsam mp3 player yada philips 3040 dvd/divx palyerda kullanıcam ama napıcama karar veremedim lütfen yardım edinnnnn

eq ayarını yapmak kolay, tabiki creative ses kartı kullanıyosan...
    hadi dyelim kullanmıyosun jetaudio yüklersin ondanda ayarlanıyo

ben kullanıyorum ve eq ile için rahat olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: froyds

walla bende almayı dunuyorum bi ses kartı ama ne alıcam onuda bilmiyorum simdi 100 dolara ses sistemi almısken gidipe 150 dolarda ses kartına werecek durmum yok creativein 2 tane harici ses kartı buldum ama bu hoparlorlerle uyarmı onu bilmiyorum link yazıyım bi incele istersen

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2535

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2545

bunlar war ama bunlarda bu kolonla uyusuyomu biliyorum ikisindede 5.1 yada 5 hoparlor destegi yazmıyo ilk verdigmde hepsiburada.comda birisi 5.1 için en ucuz ideal cozum diye yazmıs ama acıklamasında oyle bişiy yazmıyo

ilk verdiğin kinde 5+1i desteklediğini yazmamış bişi diyemeyeceğim...
    2.si ise aşırı bi kart olur gibime geliyo

ben laptop kullanmıyorum kullanan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler...

• bu topic cok geride kalmıs ondan pek bakan olmuyo yeni baslık actım ama onada bakan yok
  • Arkadaşlar ben de birkaç gün önce x530 aldım. Bütün bağlantılar herşey gayet iyi. Bütün uydulardan ses alıyorum ama gel gelelim ki bass olayı canımı sıktı. Acayip boğuk bir şekilde geliyor. Windows ayarlarıyla oynadım. Cihazın arkasındaki ayarı minimuma getirdim. Ses kartının mixerini kurcaladım olmadı. Acaba ses kartının dandik olmasından da kaynaklanabilir mi bu sorun ses kartı işte şöyle bişey. Biraz malzemeden çalınmış gibi. [simage][/simage]

• quote:

Orjinalden alıntı: g-fx

mrb bende bu speakerı kullanıyorum ve ses kartım Creative Live 24-bit External benimde sorunum şu ses kartı ayarlarından 5+1 e aldıgımda sesde kısılma oluyor 4 speakers a göre, nedeni nedir acaba ?

ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 14 Mart 2007; 11:53:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

ses kartına şöyle ayar yapmalısın kanımca

quote:

Orjinalden alıntı: IboJaN

ama sen streo yap(yani alttakini işaretle daha iyi performans alırsın

bu prg lazım arkadaslar xp deyken kullanıyodum şimdi vistaya gectim nerden bulurum bu prg yi yardım edin 2.1 olarak kullanıyorum ses sistemini

• demiştimya bende mp3 çalar ve dvd var bilgisayar yok
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.