Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
133.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldıgım yere goturecem diyecem boyle boyle ne bu yaaa benim ses kartinin bi alt modeli var ark ta o yapıyooo cok guzelde ses cikariyooo
  • ARkadaşlar z4 aldım sonunda.Burada polemik çıkarmak istemiyorum ama ses kalitesi x 530 a göre kesinlikle aşmış.Kristalize bir sesi var.Şebnem ferahın sesinde bittim ben bu Z4'e.X 530 kadar güçlü değil basları onun gibi vurmuyor ama ses kalitesi inanılmaz.Denemeden karar vermeyin derim hepinize.
  • x530 la z4 ü karşılaştırman yanlış biri 5.1 diğeri 2.1
  • bende bugünyarın bi x-530 alıcam
    9 syfayıda okudum :)
    karşılaşabileceğim hemen hemen tüm sorunları biliyorum :)
    neler yapmam gerektiğinide :)
    her şey bitince bi sonuç yazısı yazarım

birde sanırsam x-540 türkiyede yok daha gelmemiş mi??
  • Hele şükür arkadaşlar x530 dan tam verimi ancak bugün alabildim.Alalı 2 hafta oluyor.Ses kartı desteklemedigi için sistemi 1 hafta kadar 2+1 olarak kullandım.O bile yetiyordu müzik dinlerken.Neyse daha sonra creative 5.1 ses kartı aldım.Girişleri ses kartına takarken tam olarak girmemiş siyah olanı.Ve sistem 3+1 olarak calısıyodu.Sorunu bi türlü anlayamamıstım.2 gün bununla ugrastım.Sonra anladık tabii.Bu sefer de arkalardan ses az geliyodu.Sorun bitmiyo tabii.Onun ayarını da bi türlü yapamadım.Ta ki düne kadar.Mixer bölümünde fade ayarı varmıs.Pek anlamamıstım zaten bu fade yi.Sözlükte de tam olarak acıklayıcı bişey yazmıyodu.Dün rastgele karıstırırken ögrendim.Gelgelelim Şimdi sistem eski günlerin acısını cıkarıyor.Susmak bilmiyor.Costukca costu masallah.Biraz uzun süreli de olsa tam verimi alabildik sukur.

Ben simdi niye bunları anlattım.Hangi ses sistemi olursa olsun.Alan arkadaşlar hemen su kötü bu kötü ses kalitesi iyi değil, arkalardan cok az ses geliyormus tarzı yazılar yazıyorlar.Ben derim ki bütün ayarları kontrol edin.Şüpheniz kalmasın.En kücük bir ayrıntıyı bile göz ardı etmek sistemden alacagınız verimi cok asagılara cekebilir

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_td -- 14 Şubat 2007; 17:14:12 >

•  LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

merhaba arkadaşlar yukarıda görünen benim monütör
    şimcik uzman ya da daha önce epey kullanmış arkadaşlara bişi sorucam

benim oda da monütörün durduğu yerin arkası boş şekil a da görüldüğü gibi
    arkası boş olunca da duvara asacak yer ne yazıkki kalmıyor, sol ön için
    bende diyorum ki daire içinde aldığım yere sol ön hoparlörü koyım
    diğerlerinide aynı yükseklikte duvara monteleyim

acaba bu durumdayken sesi biraz fazla açarsam, monütörde düşme kayma felan oluşur mu
    ya da hoparlör monütöre manyetik alan yayarak monütörde kayma felan yapar mı ya da hasara neden olur mu her ne kadar gold dan baktığımda " Manyetik Koruma : VAR " yazsada bi bilene sorayım diyorum

monütörüm; samsung SyncMaster 794mb

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuMaNYaKeDi -- 14 Şubat 2007; 18:36:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zenith1

arkadaşlar ben hoparlörü alalı bir ay falan oldu ses kartıda aldım audıgy value. son zamanlarda bu elektrıkten olan cızırtılarda artma oldu neden olmuş olabilir çözümü yokmu acaba lamba açıp kapanırken bile acaib etkileniyor.

Bu olay hemen hemen cogu guclu hoparlorde olur , bi arıza deil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

öyle görünüyor gibi yeişl lin üstündeki siyah değil mi?eğer oyle ise siyah kabloyu siyah girişe bağlayacaksın turunxu ile yeişl doğru zaten

ayrıca 5.1 sesi denetim masasından hoperl ayarlarından 5.1 i seçerek yapabilirsin bu ayarlar ile dvdleri ve oyunlarda 5.1 ses alabilirsin ancak mp3leride 5.1 dinlemek için jetaudioyu kurmanı öneririm bu sayede istediğin sese ulaşabilirsin

o programı kurmadanda alınabiliyor 5+1 in hepsinden ses winamp tan dinliyorum ve hepsinden ses geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

quote:

Orjinalden alıntı: zenith1

arkadaşlar ben hoparlörü alalı bir ay falan oldu ses kartıda aldım audıgy value. son zamanlarda bu elektrıkten olan cızırtılarda artma oldu neden olmuş olabilir çözümü yokmu acaba lamba açıp kapanırken bile acaib etkileniyor.

Bu olay hemen hemen cogu guclu hoparlorde olur , bi arıza deil yani

bide bu sorunun cevaı alt sayfalarda vardı
    "regulatörlü fişlerden" alınması tavsiye edilmiş
    hatta fişlerin üstünde "bunla kullandığınız ürün bozulursa 1000$ garantisi vardır" yazıyomuş...

arkadaşta aynı sorundan yanmış ve bunu aldıktan sonra pek derdi kalmamış
    ortalama fiyatıda 2o ytl felan mış

• arkadaşlar ben x530 almayı düşünüyorum.
    ps3 e bağlayabilirim sanırım???

bu arada bu sistemin içinden nasıl bir kablo çıkıyo?
    altta verdiğim resimdeki kablo çıkıyomu?
    konsol adaptörü?

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\

• var kardeş o ilktaki zaten var
    2. de içinden çıkıyo ben tarım saat 1 saat önce aldım
  • x530 sesi çok açıkken yada çok kısıkken uydular tıslama yapıyor.Bu sorun neden oluyor acaba?
  • eğer kullandığın ses kartı creative ise onun ayarlarından bit lerini azaltman lazım...
    eğer yapamazsan haber ver kardeş ayrıntılı açıklarım ;)
  • tamam sorun çözüldü sağolun
  • Arkadaşlar Dell inspiron 6000 notebook um var x-530 almayı düşünüyorum ne dersiniz.
  • valla daha öncekisayfalarda notebook ile kullananalar vardı sanırım eksi başlıkları bi yoklaman gerekecek
  • Hayırlısı olsun artık siparişi verdim 150 ytl
  • hımmm ok hayırlısı...
    bende 2 gün önce 145 e aldım ama 3ün 5in hesabını yapmamak gerek
  • Arkadaşlar dün ben de burdaki yorumllara bakarak x530 umu aldım. Yalnız benim de bir iki sorum olacak. Benim anakartım asus A7N8X-E Deluxe, anakartın üzerinde 5+1 ses çıkışı olduğu yazıyor. Ben sistemi bağladım ancak arka hoparlörlerden yok denecek kadar az ses geliyor ve ben bunun neden kaynaklandığını çözebilmiş değilim. Bir de belki güleceğiniz bişey daha söyleyeyim, bu subwoofer'dan sadece bas mı gelir? Yani ses hiç gelmez mi? Yardımlarınıza teşekkürler.
  • Hayırlı olsun güzel sistem edinmişsin. Arkalardan az ses gelmesi ses kartı sürücülerinle ilgili. Ses kartı ayarlarını kontrol et. Subwooferdan sadece alt frekanslar yani bas gelir. Başka ses gelmez ve gelmemesi daha makbul. Gelseydi uğultu yapardı ve sesi bozardı. Örnek verecek olursam inspire 4400 ümde sub dan diger sesler de bir miktar geliyordu ve kafa ütülüyordu sub.

quote:

Orjinalden alıntı: marmaralıterbiyeci
    Arkadaşlar dün ben de burdaki yorumllara bakarak x530 umu aldım. Yalnız benim de bir iki sorum olacak. Benim anakartım asus A7N8X-E Deluxe, anakartın üzerinde 5+1 ses çıkışı olduğu yazıyor. Ben sistemi bağladım ancak arka hoparlörlerden yok denecek kadar az ses geliyor ve ben bunun neden kaynaklandığını çözebilmiş değilim. Bir de belki güleceğiniz bişey daha söyleyeyim, bu subwoofer'dan sadece bas mı gelir? Yani ses hiç gelmez mi? Yardımlarınıza teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.