Freqkans Yanıtı: 40Hz ~ 20kHz Sinyal-Gürültü Oranı (SNR): 80dB Hoparlör Gücü Her bir uydu 8 W RMS (4 uydu) 18 W RMS merkez uydu 22 W RMS subwoofer Boyutlar (U x G x Y): Ön ve Arka Uydu Hoparlörler: 8.3cm x 9.3cm x 22cm Merkez Uydu Hoparlör: 17.8cm x 8.9cm x 12.3cm Subwoofer: 18.2cm x 25.3cm x 28.6cm Kablolu Uzaktan Kumanda: 8.6cm x 3.8cm x 2.1cm
Marka:LOGITECH Ürün:X-530 70W 5.1 HOPARLÖR Ürün Kodu:LOGI.SPK.X530.1 Üretici Kodu:X530 (970114-0914) Toplam Güç:70 Watt (RMS) Bileşen Sayısı:5x Uydu(45W), 1x Subwoofer(25W) Ölçüler:Uydu: 2.5"x8x3", subwoofer: 6"x9x9.25" Gerekli Sistem:5.1 kanal ses kartı Özellikler:FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses Duvara monte edilebilir tasarım Kulaklık girişi
YA ARKADAŞLAR 100 dolar civarında bi bütçem var,benbunları buldum,sizin öneriniz nedir hangisini alayım veya başka önerilerinizide bekliyorum,teşekkürler
T6060 için yorum da bulunmayacam çünkü hiç dinlemedim ama p5800 ü dinledim tiz leri çok hoş veriyo rack türü müzik dinliyosan tam sana göre ama bass lar zayır ben x-530 kullanıyorum bass lar çok güçlü techno tarzı dinliyosan x-530 derim.
ya şimdi kafam dahada karıştı,aslında hem tizleri iyi olsun hem basları iyi olsun iatiyorum:) bide sen memlunmusun x-530 dan
Ben fazlasıyla memnunum ben de hem bas hem tiz severim tizleri de iyi bana göre x-530 un yeterli yani ama çoğu kişi yetersiz diyo tabi kişiden kişiye değişir ama iyi bir ayarla tizleri de düzeltirsin kuşkun olmasın.Ben bi de küçük bi odada kullanıyotum o yüzden ses çok güçlü geliyor bana.
arkadaşlar yardımcı olacak yok mu başka?
logitech x530
quote:
Orjinalden alıntı: cagri37
arkadaşlar yardımcı olacak yok mu başka?
verdiğiniz 3 sistem arasında creative 5800 i tavsiye ederim.
şu anda X-530 kullanmaktayım.. sistemin bence analog olmasının dışında bir sorunu yok (tabi onu da sorun sayarsan).. tizler ve baslar inanılmaz temiz çıkıyor bu sistemde.. diğerlerini dinlemedim bir şey diyemiycem ama bunu alırsan pişman olmazsın onu söyleyeyim.. çok fazla büyük bir mekana da koymayacaksan ses sana çok güçlü gelecektir..
quote:
Orjinalden alıntı: terapati
şu anda X-530 kullanmaktayım.. sistemin bence analog olmasının dışında bir sorunu yok (tabi onu da sorun sayarsan).. tizler ve baslar inanılmaz temiz çıkıyor bu sistemde.. diğerlerini dinlemedim bir şey diyemiycem ama bunu alırsan pişman olmazsın onu söyleyeyim.. çok fazla büyük bir mekana da koymayacaksan ses sana çok güçlü gelecektir..
+1 aynen katılıyorum memnun kalırsın tafsiye olunur.
x530 iyi bir seçim(genel olarak).ama metal veya rock ağırlıklı dinleyeceksen t6060
bu sistemleri daha ucuz bulacagımız yerlerde varmı,sanırım x-530 alacagım
YA O KADAR OKUYAN VAR Bİ CAVAP YAZAN YOK,FORUMUN RUHUNA AYKIRI Bİ OLAY
Bahsettiğin creativleri dinlemedim ama kullandığım ve başka arkadaşlarda dinlediğim o fiyat grubundaki creativelerden yola çıkarsam x-530 u tercih ederim şu an tekrar alacak olsam. Çünkü benim için güçlü derin baslar önemli. 2. el düşünürsen pm atabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: cagri37 YA O KADAR OKUYAN VAR Bİ CAVAP YAZAN YOK,FORUMUN RUHUNA AYKIRI Bİ OLAY
logitech x530 almanı öneririm
1.5 senedir x530 kullanıyorum. bassları gerçekden çok iyi ama tizleri o kadar kuvvetli değil. benim ses kartımın onboard olmasından kaynaklanıyor olabilir. x530 la kullanabileceğim ses kartı öneriniz varmı arkadaşlar
X530
arkadaşım ben ilk başta p5800 almayı düşünüyordum ama x530 da aklımdaydı. bugün bunun için mağazaya gittim ve her ikisini dinleme fırsatı buldum. p5800 de baslar çok sert ve rahatsız ediyor. sesi yarıdan fazla açınca da ses de bozulmalar oluyor. creative in tek güzel yanı tizlerinin güzel olması.
x530 ise öle değil baslar derinden geliyor ve çok yumuşak. sesi sonuna kadar açtığında bile bozulmalar olmuyor. x530 un tek eksiği kablolu uzaktan kumandasının olmaması.
eğer ben kumandasız yapamam veya metaldan başka müzik dinlemem diyorsan p5800 al. diğer durumlarda ise x530 almanı tavsiye ederim. test edildi onaylandı. [:'(
bence x 530 al dinledim fiyatına göre iyi
bende x530 aldım performansından memnunum ve öneririm