Bildirim
Logitech Wireless Gaming Mouse G700s
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Luzbel
mouse alicam g700s dusunuyorum 240 lira wow ve sc2 oynuyorum sizde deger mi yoksa daha ucuz bisiler de isimi gorur mu ? kablosuz olmasi daha iyi olur
wireless gaming mouse mi olur allasen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
Orijinalden alıntı: Luzbel
mouse alicam g700s dusunuyorum 240 lira wow ve sc2 oynuyorum sizde deger mi yoksa daha ucuz bisiler de isimi gorur mu ? kablosuz olmasi daha iyi olur
wireless gaming mouse mi olur allasen
Raporlama hızı kablolu fare ile aynı olduktan sonra neden olmasın bırakın artık bu şehir efsanelerini :)
Gönül rahatlığıyla kablosuz oluşuna aldırış etmeden alabilirsiniz kablolu fareden hiçbir farkı yok. Elinize boyut ve ergonomi anlamında uygun olduğunu düşünüyorsanız alabileceğiniz en iyi kablosuz farelerden biri G700. S kullanma şansım olmadı fakat ufak tefek değişiklikler var sadece aralarında. Tavsiye ederim şahsen.
-
kablosuz mouseden gamer olmaz dmk nasl bır mantık anlamadım ben :( -
Değer kardeşim bende o kadar para olsun acımam alırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X