Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
230.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erenim

ürünün üst kısmındaki switchi x konumuna getiriyorum. Bir kaç tuşda problem yaşıyorum.
    1. A tuşu kısa pas yapıyor ancak uzak mesafedeki tolu oyuncuyu A tuşuna basılı tutu takip etmek istediğimde; bu hareketi gerçekleştirmiyor. Oyuncu olduğu yerde sabit kalıp ileri doğru hamle yapıyor.
    2. X tuşu şut çekiyor. Ancak maç esnasında takım arkadaşları baskısı yapmıyor.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyun ayarlarında Defans modundaki kontrol atamalarını değiştirmiş olabilirsiniz. Atak ve Defans şeklinde genelde 2'ye ayrılır. Atak modunda X şut çekerken Defans modunda baskı yapmamasının tek sebebi bu olabilir.
  • Bu gamepad ile pes13 oynanilabiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben logitechF710 Alalı 2 gün Oluyor İçinde Driver Cd si Yoktu Aldığımda Kullandıgım Sistem windows 8 Allaha Sukur Usb Taktıktan Sonra Sorunsuz PES 2013 Oyununu Çok Güzel Oynuyorum İlk Başlarda Driver Cd si Çıkmayınca Baya Sinirlendim yuklenmez sandım ama direk bağlantı kuruldu almak ısteyen arkadaşlara tavsıye ederım çok sağlam bir Cihaz Alacağınız Cihazıda Belli Marka Olan Magazalardan Alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech710 -- 7 Ağustos 2013; 2:25:05 >
  • iyi günler. ben bu üründen 2 tane alacağım.

piyasada en ucuz nerede?

biraz araştırdım. ancak fiyatlar 90'dan başlıyor. burada yazılan fiyatlara rastlayamadım. 70 civarına bulabilirsem çok iyi olur.
  • bu arada bu ürünün 2 tanesini tek alıcı üzerinden çalıştırabilir miyiz? malum usb girişleri kısıtlı.

şu an logitec mause ve klavyeyi tek alıcı ile çalıştırıyorum.
  • arkadaslar merhaba . . ben euro truck simulator 2 oyununda titreşimi bir turlu çalıştıramadm . . oyun ayarlarında titreşm açık ve en yuksek degerde . ama bi yere çarptıımda hala titremior yardım edeblrmsnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

bu arada bu ürünün 2 tanesini tek alıcı üzerinden çalıştırabilir miyiz? malum usb girişleri kısıtlı.

Çalıştıramazsınız. Logitech'in G serisi hiçbir ürününü tek alıcı üzerinden çalıştıramazsınız. İşin aslı yüksek raporlama hızına ait ürünleri tek alıcı üzerinden çalıştıramazsınız. Kendi özel alıcılarına ihtiyaç duyarlar geniş geniş takılabilmek için çoğu kablosuz oyun ekipmanı. Ayrıca USB Hub ile kullanımı da önerilmiyor fakat deneme şansım olmadı. Ürünün içinde USB alıcısını koymak için bir yer var kullanmadığınız zamanlarda orada saklayabilirsiniz en azından bir tanesininkini. Kullanacağınız zaman herhangi bir USB aygıtı vazgeçilmeziniz değilse çıkarabilirsiniz zaten Steam arayüzünde bile çalışıyor F710, XBOX Kontrolcüsü gibi gamepadler bu yüzden ihtiyaç duyacağınızı pek sanmıyorum klavye ve fareye.
    Fiyat konusunda da sanırım dolar kurunun da etkisi oldu eskiden 70 lira civarlarına satılıyordu şimdi 90 lira civarlarında ürünün fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 14 Ağustos 2013; 2:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

quote:

bu arada bu ürünün 2 tanesini tek alıcı üzerinden çalıştırabilir miyiz? malum usb girişleri kısıtlı.

Çalıştıramazsınız. Logitech'in G serisi hiçbir ürününü tek alıcı üzerinden çalıştıramazsınız. İşin aslı yüksek raporlama hızına ait ürünleri tek alıcı üzerinden çalıştıramazsınız. Kendi özel alıcılarına ihtiyaç duyarlar geniş geniş takılabilmek için çoğu kablosuz oyun ekipmanı. Ayrıca USB Hub ile kullanımı da önerilmiyor fakat deneme şansım olmadı. Ürünün içinde USB alıcısını koymak için bir yer var kullanmadığınız zamanlarda orada saklayabilirsiniz en azından bir tanesininkini. Kullanacağınız zaman herhangi bir USB aygıtı vazgeçilmeziniz değilse çıkarabilirsiniz zaten Steam arayüzünde bile çalışıyor F710, XBOX Kontrolcüsü gibi gamepadler bu yüzden ihtiyaç duyacağınızı pek sanmıyorum klavye ve fareye.
    Fiyat konusunda da sanırım dolar kurunun da etkisi oldu eskiden 70 lira civarlarına satılıyordu şimdi 90 lira civarlarında ürünün fiyatı.

hocam cevabınız için teşekkür ederim. diğer logitec ürünlerimle birlikte, (klavye ve mause) ve 2 gamepad toplam 4 tane ürün olunca herhangi bir çakışma olur mu?

• Bundan satan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

quote:

hocam cevabınız için teşekkür ederim. diğer logitec ürünlerimle birlikte, (klavye ve mause) ve 2 gamepad toplam 4 tane ürün olunca herhangi bir çakışma olur mu?

6 ürününü aynı anda kullanıyorum böyle bir şey olması tabi ki mümkün değil :)

• Arkadaşlar keisnlikle alınması gereken bir ürün.
    90 civarına aldım ucuzlamasını bekliyemedim yaz bitecek diye :)
    Ürünü almadan önce okudğum sorunları:
    1-driver cdsi çıkmıyormuş ( bendede çıkmadı kutus var kendisi yok ama hiç bir problem teşkil etmiyor zaten cdsi olsa bile kullanmazdım internette güncel driveri bulunurken)
    2- arka tuşları sert miş(bunu kaç yaşındaki çocuk söyledi merak ediyorum ama okumuştum forumda)
    3-pil ömrü az (3 ay azmıya 4-5 saat oynayan arkadaşlarım hala kullanıyor en az 3 ay oldu )
    4-titreşim az ( buna cevap veremicem titreşimi zaten kapatıyorum bence gerek yok ama neyse)
    aklıma geldikçe yazacam unuttum diğerlerini

Ürünü aldıktan sonra:
    1-Bir yere bırakınca çok güzel duruyor ( benim için önemli )
    2-Ele çok rahat oturuyor ( benim için farketmiyor diğer kollardada sorun olmuyor)
    3-Kaliteli bir madden yapıldığını direk anlıyorsunuz zaten (ne olduğunu bende iblmiyorum

xbox360 hiç kullanmadım oda 90 liraydı ps3 kullandığımdan bu tuş dizilimi daha rahat olur diye bunu aldım çok memnunum

• Bugün yaşadığım hayal kırıklığı : Ps3 de fifa13 bu gamepad ile oynanmıyor. oynanamıyor daha doğrusu çok araştırdım bir çözüm bulamadım oyun izin vermiyor . wireless kolsuz oynayamazsınız diyor resmen bana
  • buna o kadar alıştım ki yolu olsa da fare yerine bunu kullansam

bu arada grid 2 oyununda çok güzel tat veriyor.
  • 87 TL'ymiş şu an Vatan'da. Her türlü alın derim 2 sene önce bu fiyat civarında almıştım ben de dolar kurundaki yükselişi ve Logitech ürünlerinin fiyatlarının düşmediğini göz önünde bulundurursak fiyatın daha fazla düşmesini beklemek anlamsız bence.

Her şeyiyle muhteşem bir alet 2 senedir sorunsuz kullanıyorum ancak ne yaptıysam GTA IV oynayamadım şu aletle. Ne denediysem oyunda görmedi aleti. Fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elazulreal -- 23 Ağustos 2013; 10:31:15 >
  • Gerçekten mükemmel bir ürün.Kusursuz.1 yıl olacak nerdeyse pil daha bitmedi.Tek seçenek bu diyebilirim.
  • Nerdeyse Bütün sayfaları okudum . Yarısı oyunlarda gecikme bağlantı sorunlarından bahsetmiş. Şuan son driverlarda durum nedir? Ayrıca fifa 13 oynayan varmı online benim gibi performansı nasıldır?
  • alıcısı zayıf kasa arkasına felan konulursa bağlantı sorunu yaşarlar, uzatma kablosunnu mutlaka kullanılması gerekiyor. başka bi sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 24 Ağustos 2013; 18:20:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

alıcısı zayıf kasa arkasına felan konulursa bağlantı sorunu yaşarlar, uzatma kablosunnu mutlaka kullanılması gerekiyor. başka bi sorunu yok.

peki fifa 'da uzatma kablosunu kulandığımız halde hala kopmlara yaşanır mı ?
  • satan varsa alabilirim
  • hayır kopma olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.