bende vatan dan dün sipariş verdim 86 tl ye worlde 6 taksitle yorumlardan herkesin memnun olduğunu seziyorum.umarım bende memnun kalırım beklentim bu yönde.eğer memnun kalırsam 1 adet daha sipariş vermeyi umuyorum.pesde master lig oynuyorum sürekli 10-15 sezon falan gittiği yere kadar ve kontorlandden sonra nası bi deneyim olcak görecez bunca yıl sürünüomuymusuz yoksa bi farkı yokmuymus görecez gelince bugün kargo ulaşır elime iş bitsede eve gidip denesem çok merak ediyorum :))
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
bende vatan dan dün sipariş verdim 86 tl ye worlde 6 taksitle yorumlardan herkesin memnun olduğunu seziyorum.umarım bende memnun kalırım beklentim bu yönde.eğer memnun kalırsam 1 adet daha sipariş vermeyi umuyorum.pesde master lig oynuyorum sürekli 10-15 sezon falan gittiği yere kadar ve kontorlandden sonra nası bi deneyim olcak görecez bunca yıl sürünüomuymusuz yoksa bi farkı yokmuymus görecez gelince bugün kargo ulaşır elime iş bitsede eve gidip denesem çok merak ediyorum :))
600 yıldır yaşıyorum böyle saçma gamepad görmedim. kontorland nedir lan
napalım kardeş paramız yoktu alamadık daha iyisini onu bulduğumuza şükür :D
j
quote:
napalım kardeş paramız yoktu alamadık daha iyisini onu bulduğumuza şükür :D
olur mu öyle şey kardeşim benimm biz de aynıyız farklı mıyız sanki espri güzel ama demi youtube daki
quote:
şahinden inip ferrariye binmiş gibi olursun
adı üstünde zaten abi f710 ferrarinin yeni modeli bakalım yarın gelir kargo hemen incelemeyi genişletirim :D
F710 kullanıyorum.XBOX 360 gamepadı ıle kıyasladıgım zaman f710 daha agır , tetıklı arka tuslar daha sert ve tıtresımler daha zayıf.360ta araba yarısı oynarken her carpısta tıtresımı hıssedebılıyorsunuz , arabayı ufacık surtsen bıle kol tıtrıyor.f710da mubarek kolun tıremesı ıcın ılla okuz gıbı carpmamız ya da kaza yapmamız gerekıyor.Logıtech driverından tıtresımı %150ye almama ragmen durum aynı.Bunun dısında oldukca ergonomık , ele ıyı oturuyor ve sorunsuz cekıyor.Baglantıda kopma yasamadım.Sızde tıtresım olayı nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
F710 kullanıyorum.XBOX 360 gamepadı ıle kıyasladıgım zaman f710 daha agır , tetıklı arka tuslar daha sert ve tıtresımler daha zayıf.360ta araba yarısı oynarken her carpısta tıtresımı hıssedebılıyorsunuz , arabayı ufacık surtsen bıle kol tıtrıyor.f710da mubarek kolun tıremesı ıcın ılla okuz gıbı carpmamız ya da kaza yapmamız gerekıyor.Logıtech driverından tıtresımı %150ye almama ragmen durum aynı.Bunun dısında oldukca ergonomık , ele ıyı oturuyor ve sorunsuz cekıyor.Baglantıda kopma yasamadım.Sızde tıtresım olayı nasıl ?
binbaşı günaydın şimdi bende bu f710dan 2 tane var titreşim olayına baktım senin için az önce need for speed shift te yolun sınırına koyulan damalı taşlar var ya f1 pistlerinde onun üstünden geçince baya hissettirici titriyor kaza yapınca da baya titriyor ama fazla titreşim hassasiyetinin olmasını istemem zırt pırt titrerse 2 de bir pil biter gerçi şarjlı kullanmak mantıklı bu arada gp recyko tavsiye ederim önceki niMh pillerde kendi kendini bitirme olayı vardı...bunda şarjı %80 inin 10-12 ay saklama şansı var...bilginiz olsun.bu arada bişeyle karşılaştım diğer kolu d padı yani soldakı tön tuşları pat pat etli dolgunca böyle ses çıkarıyor...öbürü ise sanki içine göçmüş gibi tik tik basıyor baktım tuş yükseklikleri aynı anlamadım aynı şey yani....biri tak tak dolgunca basıyor böyle ses çıkarıyor yeni olması gerektirdiği gibi öbürü ise sanki içine girmiş eskimiş tik tik zayıfca basma hissi veriyor...ama öyle bişey yok..2 side aynı zamanda alındı aralarında 3 gün var anlamadım..gamepad ler le aram iyi değil ilk pc padim desem yeridir...fikiri olan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
ben de iki gamepadi de kullanıyorum 360 controller gibi değil tabiki titreşim hassasiyeti.
kargo geldi ürün cok güzel zaten malzemesi baya bi kaliteli duracell pilli geldi zaten pil sorunu yaşamam şarjlı pillerim var zaten + ları cok iyi yazılım destegi kaliteli malzeme saglamlık wireless - leri ise yön okları bana zayıf gibi geldi toplar değil yön okları geçen bi arkadaş topları kast ettiğimi sanmıştı ondan dedim.bana sanki cabuk bozulcak gibi geliyo yön oklarıyla oynarsam ama toplara alıskın değilim arkadaki r1 r2 l1 l2 tuşları gayet iyi ps3 kollarındaki gibi yumusak değil daha aktif basabiliyosun bu bence iyi bişey.agırlıgı gayet iyi bunun dışında pek de tanıma fırsatım olmadı ama genel görüşüm iyi ha bu para verilirmi derseniz . orası size kalmış pes oynuyorsanız sürekli bence eder. ama alamazsanız da bişey kaybetmezsiniz rumplepad de alabilirsiniz.
quote:
kargo geldi ürün cok güzel zaten malzemesi baya bi kaliteli duracell pilli geldi zaten pil sorunu yaşamam şarjlı pillerim var zaten + ları cok iyi yazılım destegi kaliteli malzeme saglamlık wireless - leri ise yön okları bana zayıf gibi geldi toplar değil yön okları geçen bi arkadaş topları kast ettiğimi sanmıştı ondan dedim.bana sanki cabuk bozulcak gibi geliyo yön oklarıyla oynarsam ama toplara alıskın değilim arkadaki r1 r2 l1 l2 tuşları gayet iyi ps3 kollarındaki gibi yumusak değil daha aktif basabiliyosun bu bence iyi bişey.agırlıgı gayet iyi bunun dışında pek de tanıma fırsatım olmadı ama genel görüşüm iyi ha bu para verilirmi derseniz . orası size kalmış pes oynuyorsanız sürekli bence eder. ama alamazsanız da bişey kaybetmezsiniz rumplepad de alabilirsiniz.
yön tuşlarında bir sıkıntı olmaz bence gayet iyi. "analog" o topların adı. şu anda alınabilecek en iyi gamepadden biri o cihaz memnuniyetsizlik sezdim biraz mesajdan ama kullandıkça yersiz olduğunu anlayacaksın
yok yok gayet memnunum ama dedigim gibi o analog tusları bana biraz zayıf gibi geldi bişey olmasından tırsıyorum belkide :D
quote:
yok yok gayet memnunum ama dedigim gibi o analog tusları bana biraz zayıf gibi geldi bişey olmasından tırsıyorum belkide :D
garantisi var ya bişey olursa değiştirtirsin relax
bu sene garantiden çok çektim .kingston ramler seagate hdd dockers ayakkabı samsung tv bide bu olursa psikolojim bozulur
quote:
bana da R1 ve L1 tuşları garip gelmişti ilk başta. tık tık diye ses yapıyor basınca ama sonra alıştım tabi R2 L2 pek kullanmıyorum zaten devamlı pes oynadıgım için ama yön tuşları mükemmel bence. Playstation oynarken 3 maçtan sonra parmaklarım acımaya başlıyor fakat bunla oynarken 10 maç yapıyorum çok rahat
quote:
Orijinalden alıntı: SARPERBJK
quote:
bana da R1 ve L1 tuşları garip gelmişti ilk başta. tık tık diye ses yapıyor basınca ama sonra alıştım tabi R2 L2 pek kullanmıyorum zaten devamlı pes oynadıgım için ama yön tuşları mükemmel bence. Playstation oynarken 3 maçtan sonra parmaklarım acımaya başlıyor fakat bunla oynarken 10 maç yapıyorum çok rahat
ps3 gamepad kesinlikle saçma sapan bişey ben de rahat edemiyorum hiç rahat değil. gerçi xbox da oynuyorum konsol oyunlarını ama arkadaşımda ps3 var oynayınca canım sıkılıyor. 360 gamepad 4ever
quote:
Orijinalden alıntı: tetova16
quote:
Orijinalden alıntı: guren197228
quote:
Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2
2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.
Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.
Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.
bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum
F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhabalar, bu sorunu x input modunda logitech profiler yazılımına girerken alırsınız, çünkü zaten otomatik olarak konfigüre edilmiştir tuşlar.. ancak joyistiği d-input moduna alırsanız profiler yazılımından konfigüre edebilirsiniz..
Ayrıca benim de bir sorum olacak, 64 BİT WİNDOWS 7 de F710'u ben X-Input modunda bir türlü bağlayamadım, çeşitli kaynaklarda xbox 360 controller yazılımınu yükleyerek bu sorunu çözüldüğü anlatılıyordu başaramadım, SS'li anlatımı olan varsa paylaşabilir mi? Cihaz X-input modunda 32 bit Win7 de kullandım, özellikle ayarları otomatik yapması sebebiyle harika oluyor, ancak f1-2010 gibi oyunlarda d-input ta bağladığınızda gaz-fren de analog stik üzerinden oluyor, bu da tabiki karmaşa yaratıyor :) sırf joyistik kullanabilmek için 750mb rem kullanım hakkımdan feragat etmek istemiyorum :) lütfen yardım :)
pes 2011 formula 1 oynarken gamepad tıtremıyor yardım edebılcek varmı . win 7 64 bit kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
pes 2011 formula 1 oynarken gamepad tıtremıyor yardım edebılcek varmı . win 7 64 bit kullanıyorum
pili zayıflamıs ondan tıtremıyormus arkadaslar :)
quote:
quote: