Şimdi Ara

Logitech Wireless Gamepad F710 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.013
Cevap
11
Favori
231.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar olumlu yorumun üstüne şimdi almaya gidiyorum, inşallah kablolu almadığım için pişman olmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Bu kadar olumlu yorumun üstüne şimdi almaya gidiyorum, inşallah kablolu almadığım için pişman olmam...

bu gamepad den pişman olursan zaten kablosuz gamepad kullanamazsın. gerçekten kaliteli ürün
  • Arkadaşlar Xbox360 controller + receiver alabileceğim internet sitesi var mıdır? Bulamazsam bu modelden alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Arkadaşlar Xbox360 controller + receiver alabileceğim internet sitesi var mıdır? Bulamazsam bu modelden alacağım.

dealextreme.com
    ebay.com
  • Şimdi hocam yabancı siteden alışveriş nasıl oluyor kargo masrafı ne kadar çıkıyor hiçbir fikrim yok rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
  • dikkatlice okursanız rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz
    LİNK BURADA

unutmayın alışveriş yapabileceğiniz bir limit var onun üzerine çıkarsanız gümrükten geçmez. 150 $ 150 € vb. ayrıca radyolu cihazları sipariş etmeyin takılır geçmez. ( telefon, radyo, vs. )
  • ya arkadaslar resimdeki gibi oluyor bende ne yapacagım dx input arasında ikisinide denedim ama olmuyor driver yüklenmemiş görüyor önceden olmamıstı böyle..
    quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_vs_schumi

quote:

Orijinalden alıntı: tetova16

quote:

Orijinalden alıntı: guren197228

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

2 gün öncw f310 aldım, işletim sistemim XP. Bugün gamepad'i pc'ye bağladım, cd'nin içindeki driverleri yükledim, şöyle bir hata veriyor.

Logitech Wireless Gamepad F710

Defalarca çıkartıp, taktım... Aynı hatayı veriyor. Başka PC'lerde de deneyeceğim, eğer aynı hataları yine verirse, gidip değiştireceğim. Hem olursa, üstüne biraz daha verip f510 alacağım.

Not: ürünü kutudan çıkarırken, kutu biraz yırtıldı. Sorun olmaz umarım.

bu hatanın aynısı bende de var arkadaşım sen nasıl bir çözüm buldun windows 7 64 kullanıyorum

F710 aldım ve bu hatayı alıyorum. Sorun nedir acaba ve çözümünü bilen varmı arkadaşlar. Sinyal ışığı sürekli yanıp sönüyor ve bilgisayarla gamepad arasında bağlantı kuramıyorum bu hatadanmı kaynaklanıyor acaba.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar, bu sorunu x input modunda logitech profiler yazılımına girerken alırsınız, çünkü zaten otomatik olarak konfigüre edilmiştir tuşlar.. ancak joyistiği d-input moduna alırsanız profiler yazılımından konfigüre edebilirsiniz..

Ayrıca benim de bir sorum olacak, 64 BİT WİNDOWS 7 de F710'u ben X-Input modunda bir türlü bağlayamadım, çeşitli kaynaklarda xbox 360 controller yazılımınu yükleyerek bu sorunu çözüldüğü anlatılıyordu başaramadım, SS'li anlatımı olan varsa paylaşabilir mi?
    Cihaz X-input modunda 32 bit Win7 de kullandım, özellikle ayarları otomatik yapması sebebiyle harika oluyor,
    ancak f1-2010 gibi oyunlarda d-input ta bağladığınızda gaz-fren de analog stik üzerinden oluyor, bu da tabiki karmaşa yaratıyor :) sırf joyistik kullanabilmek için 750mb rem kullanım hakkımdan feragat etmek istemiyorum :) lütfen yardım :)

• olsun problem değil. logitech sitesinden indir driverı daha sonra Bilgisayarım' a sağ tıkla Yönet de. sol taraftan aygıt yöneticisini seç orda görceksin gamepadi soru işareti vardır muhtemelen. eğer yoksa bile eski driver ı sil daha sonra sağ tıkla sürücü güncelleştir de. çıkan pencereden kendim seçeceğim de driverın yerini göster kendi kendine kurar o. rar ya da zip içindeyse çıkar yoksa bulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 7 Mart 2011; 16:26:00 >
  • tamam hallettim bu yazıyı gören arkadaslara tavsiyem driveri yüklemeden önce alıcıyı usb ye takmayın önce driver sonra joystiki takın.
  • dün ps3 aldı bi akrabam denemek için bi pes 2011 oynayalım dedim görüntüye lafım yok...ama ps3 ün gamepadi ile 1 saat daha oynasaydım herhalde bu yazıyı size yazamazdım ciddiyim evet ps3 ün kolu hafif ama konfor 0 bence kim ne derse desin logitech biraz ağır ama tutuş kalite pil ömrü vsvs anlatamam ps3 ü almayı düşünüyordum f 710 ps3 yaptı panelimdeki pc yi....ps3 out 2 tane f710 in

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

dün ps3 aldı bi akrabam denemek için bi pes 2011 oynayalım dedim görüntüye lafım yok...ama ps3 ün gamepadi ile 1 saat daha oynasaydım herhalde bu yazıyı size yazamazdım ciddiyim evet ps3 ün kolu hafif ama konfor 0 bence kim ne derse desin logitech biraz ağır ama tutuş kalite pil ömrü vsvs anlatamam ps3 ü almayı düşünüyordum f 710 ps3 yaptı panelimdeki pc yi....ps3 out 2 tane f710 in

konsolda pc gibi grafik alamazsınız zaten. ayrıca konsol alacaksanız PS3 çöp. Xbox 360 Slim alın. bende hem xbox var hem pc ekran kartı iyi pc grafiği her zaman daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

dün ps3 aldı bi akrabam denemek için bi pes 2011 oynayalım dedim görüntüye lafım yok...ama ps3 ün gamepadi ile 1 saat daha oynasaydım herhalde bu yazıyı size yazamazdım ciddiyim evet ps3 ün kolu hafif ama konfor 0 bence kim ne derse desin logitech biraz ağır ama tutuş kalite pil ömrü vsvs anlatamam ps3 ü almayı düşünüyordum f 710 ps3 yaptı panelimdeki pc yi....ps3 out 2 tane f710 in

konsolda pc gibi grafik alamazsınız zaten. ayrıca konsol alacaksanız PS3 çöp. Xbox 360 Slim alın. bende hem xbox var hem pc ekran kartı iyi pc grafiği her zaman daha iyidir

verdiğin bilgiler için teşekkürler panelimdeki sistem şimdilik bana her anlamda yetiyor şu an konsol almayı düşünmüyorum.sadece gamepad in konforundan bahsediyorum..ps 3 e o kadar para ver elini kıpkırmızı yapsın 1 saatte gamepadı kolu neyse olay bu üstelik 2. kolu aldığımız fiyat f 710 ile aynı bu sony çok uyanık sanıyor kendini...kendı kolundakı kalite çok berbat..bunu anlatmak istedim f710 benim pc yi ps3 x box neyse onu yapıyor zaten ..bi oynadığım pes 2011 zaten

• sistemin oldukça iyi. evet konu gamepad kaliteli 2 tane var bende
  • quote:

sistemin oldukça iyi. evet konu gamepad kaliteli 2 tane var bende

aynen yüzbaşı bende de 2 tane var

http://img845.imageshack.us/i/08032011058.jpg/

• o yerdeki logitech z5500 mü
  • quote:

o yerdeki logitech z5500 mü

yüzbaşı evet resime iyi bakmadın herhalde kontrol paneli de gözküyor sahi yüz başım sen neden yatmıyon yüz başı kızma ama 2 x z 5500 var bende biri diğer odada

• yıllık izindeyim ben saat zaman kavramı yok bir süredir
    hi-fi sistem tercih ediyorum bkz. SONY
  • quote:

yıllık izindeyim ben saat zaman kavramı yok bir süredir
    hi-fi sistem tercih ediyorum bkz. SONY

hayırlı olsun ne diyelim
  • Merhaba ben de bu üründen bir tane aldım ancak oyuna girdiğimde sanırım gamepad i görmüyor. Test driver unlimited 2 de detected device ı seçmeme rağmen görmedi cihazı.Yardım edebilecek biri var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz1905

Merhaba ben de bu üründen bir tane aldım ancak oyuna girdiğimde sanırım gamepad i görmüyor. Test driver unlimited 2 de detected device ı seçmeme rağmen görmedi cihazı.Yardım edebilecek biri var mı acaba ?

dostum oyunlar direct input ve x input adı altında desteklemeleri vardır gamepadın ortasında d ve x tuşları arasında geçiş yaparak oyununu dene mesela pes 2011 de direct input desteklenirken need for speed shift te x ınput desteklenıyor ...inşallaj olur bilgi verirsen sevinirim...iyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.