Şimdi Ara

logitech vs snopy direksiyon seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konunun başlığını ve sorduğum soruyu değiştirdim...

merhaba arkadaşlar ben direksiyon seti almak istiyorumda 2 tane direksiyon seti arasında kararsız kaldım
    birisi logitech formula force ex diğeri snopy vh5 sizce hangisi daha iyidir yanlız logitech te el freni yok bunuda karşılaştırmaya katalım lütfen hanigisi beni tatmin eder yanlız 2 si arasında baya bi fiyat farkı var eger performans olarak pek bir fark yoksa snopy i alıcam bide bunlar değilde seni şu set memnun eder derseniz tavsiyelerinize açığım

Snopy VH5 :55 TL
    Logitech Formula Force Ex :174 TL

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 20 Şubat 2009; 12:46:48 >

• G25 alıp da memnun kalmayan tanımıyorum.
  • Debriyaj istiyorsan zaten bir tek g25 var zaten.Asıl olan senin yarış oyunlarını ne kadar sevdiğindir,eğer çok seviyorum,sürekli oynuyorum dersen al tabii ama arasıra açarım diyorsan boşuna direksiyon alma.Logitech in direksiyonları kaliteli ürünlerdir,gerçekçilik hissini yaşatırlar tabii bu oynadığın oyunla da alakalı bir durum.
  • konunun başlığını ve sorduğum soruyu değiştirdim... UPPP
  • Force Ex tabii ki daha iyidir
  • bugün saat 1.5 gibi vatan bilgisayara gittim ve logitech le snopy ye uzun uzun baktım direksiyonlarını bi sağa bi sola çevirdim ve logitech in fiyatına bi baktım ki 190 mı neydi snopy ye baktım 67 mavi bilgisayarda 58 biliorum ama orada kalmamıstı ve bende vatana gidip orada test edeyim dedim sonra hemen internetten de yorumlarına bakarak snopy i aldım ve saat 2 de eve gelip kurdum nfs pro street yüklüydü hemen onunla denedim ve mükemmel bir keyif almaya başladım ve saat 2.5 dan bu saate kadar kesintisiz oynadım hiç sıkılmadım şimdi tekrar açıcam oyunu snopy VH5 almak isteyenlere tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir direksiyon BENCE BU FİYATA EN İYİ PERFORMANSLI DİREKSİYON BU şimdi internetten bi kaç oyun daha indiriyorum onlarla denicem ve inanın bu direksiyon bağımlılık yapıyo yani gece nasıl yatacağım onu merak ediyorum
    direksiyon alacaklar 2 kere düşünsün bakın eger sınavlarınız finalleriiz felan varsa böle şeyler almayın çünkü başından kalkamıosunuz kalksanız bile habire aklınızda kalıo

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM

• Snoopy'nin ürünleri kesinlikle logitech kadar dayanuklı olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Joystick ile Direksiyon seti.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

bugün saat 1.5 gibi vatan bilgisayara gittim ve logitech le snopy ye uzun uzun baktım direksiyonlarını bi sağa bi sola çevirdim ve logitech in fiyatına bi baktım ki 190 mı neydi snopy ye baktım 67 mavi bilgisayarda 58 biliorum ama orada kalmamıstı ve bende vatana gidip orada test edeyim dedim sonra hemen internetten de yorumlarına bakarak snopy i aldım ve saat 2 de eve gelip kurdum nfs pro street yüklüydü hemen onunla denedim ve mükemmel bir keyif almaya başladım ve saat 2.5 dan bu saate kadar kesintisiz oynadım hiç sıkılmadım şimdi tekrar açıcam oyunu snopy VH5 almak isteyenlere tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir direksiyon BENCE BU FİYATA EN İYİ PERFORMANSLI DİREKSİYON BU şimdi internetten bi kaç oyun daha indiriyorum onlarla denicem ve inanın bu direksiyon bağımlılık yapıyo yani gece nasıl yatacağım onu merak ediyorum
    direksiyon alacaklar 2 kere düşünsün bakın eger sınavlarınız finalleriiz felan varsa böle şeyler almayın çünkü başından kalkamıosunuz kalksanız bile habire aklınızda kalıo

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM

Hayırlı olsun, güle güle kullanman dileğiyle. Aldım gazı, uygun fiyata Logitech bulabilirsem 0 veya 2. düşünüyorum, olmadı ben de Snopy'e kalabilirim. Evet korkuyorum ben de sarmamasından da ya da çok sarmasından da..

• ya gerçekten logitech in hakkını yiyemem süper ürünler yapıyorlar ama ben zengin biri değilim o yüzden bize snopy ideal .... saat 21.56 da bi msj atmıstım bu konuya, hala oynadığımı söylemiştim ve nerdeyse 12 saattir başından kalkmadan oynamaya devam ediyorum iyiki almısım bu snopy i oyuna çok ayrı bir hava ve eğlence katıyor herkeze teşekkür ediyorum vede alacak olanlarada tavsiye ediyorum bide sonucta para kendi cebimden çıktığı için direksiyonuma gözüm gibi bakıyorum bide 2 yıl garantili ama yinede allah korusun bişey olmasın ..... parası olan Logitech G25 alsın zengin olmayanda Snopy V5H .... bide bana göre bir direksiyona 150 den fazla verilmesi saçma (kendime göre konusuorum) sonucta bi kaç yıl sonra belki sıkılıcaz ve kaldırıp atıcaz ama 50-60 liralık bir direksiyon al bi kaç yıl sonra sıkıldığında kaldır at yani hem zararın olmaz hemde hevesini almıs olursun benim bi arkadaş vardı zamanında direksiyon seti almıstı ama o zamanlar bu kadar ucuz değildi 2-3 gün oynayıp kaldırıp attı yani bu işler bence biraz heves gibime geliyor bide bence 2. el logitech alma 0 snopy al 2. ellere pek güvenme derim...ben bu direksiyonu almadan önce çok arastırdım yorumlarını bu forumdan ve daha bir çok internet sitesinden okudum çoğunluk mükemmel diyo ve bence mükemmel bile az gelir (fiyat ve performans a göre konusuorum)

@cause_of_death

teşekkür ediyorum senin yorumuna cevabımı yukarıda yazdım

HERKEZE İYİ GECELER DİLİYORUM !!

• Yattı valla kafama bakalım, kuzen de momo'ya aldım ve ertesi günü sattım diye bir yorum yapınca g25'in yüksek fiyatı sebebiyle vazgeçme noktasına geldim. Ama inceleyeyim şu snopyleri bir yarın bakırköyde electroworldde falan varsa
  • ya bak sana söle söliyim orada birşey anlayamıosun eve gelip kur sonra fark acayip oluyo yoksa snopy nin yanındaki logitech lere kafan takılır e logitech le de snopy yarısamıcana göre yanlız bazı logitechlerde vites el freni yok onuda karsılastırmaya kat vites ve elfreni çok büyük bir + dır snopy e bence çünkü zevke zevk katıo
  • Paran varsa gidip çatır çatır Logitech alacaksın. Adamlar tank gibi yapıyorlar ne yapıyorlarsa
  • Direksiyon seti gereksiz

Ama logitech kadar dayanıklı olmaz snoopy emin ol
  • arkadaşlar hepimiz logitech in ne kadar güzel olduğunu ve bi o kadarda fiyatlarınında güzel olduğunu bilioruz 30 kere aynı şeyleri söylememize gerek yok die düşünüorum yani ben burada snopy i savunsam dier msj larım daha farklı olurdu ama ilk defa snopy ürün aldığım için suanlık birşey söylemem doğru olmaz bi kaç ay sonra direksiyona bişey olursa (allah korusun) sizlerede söylerim yanlız 2 yıl garantisi olması biraz daha rahatlatıo beni çünkü bişey oldumu garantiye götürdümmü değiştirirler gibime gelio sonucta 60 küsür fiyatlı bir direksiyon ve 2-3 kurus kar yapacaklar die müşteriyi kaçırmazlar herhalde bu arada öğlen uyandım ve direk bu direksiyonun başına oturdum ve hala oynuorum ne biçim bir bağımlılıktır bu ya

son olarak direksiyon kullanıcılarına bi sorum var ; direksiyonla hangi oyunlar zevklidir ? ben aldığımdan beri pro street oynuorum tavsiye edeceğiniz oyun varmı ??

@ClassRouGe
    snoopy değil snopy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 22 Şubat 2009; 2:22:45 >

• mcansl seninde tavsiyenle snopy vh5 direksiyon seti aldım, ancak şöyle bir sorunum var nfs2 de kullanıyorum.gaz pedalı hassasiyeti iyi değil 2 ayar yapıyorum birincide gaza hafif dokununca bile ibre hemen sona geliyor. ayarları değiştirdiğimde ise bu sefer gaz pedalı yarıya kadar çalışmıyor. yarıdan sonra gaza basınca ayar yapılabiliyor.acaba diyorum benim pedaldamı sorun var..sende kullanan biri olarak cevaplarmısın teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.