Şimdi Ara

Logitech ve Philips 5+1 sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkış gücü 35W (12.5W + 5 x 4.5W) RMS

138,67 YTL

LOGITECH 70W X530 5+1

Çıkış gücü 5x Uydu(45W), 1x Subwoofer(25W)
    Açıklama FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses, Duvara monte edilebilir tasarım
    Windows 98, ME, 2000, XP, Macintosh OS X 10.2.3 veya sonrası
    Uydu: 2.5 x 8 x 3 inch, Subwoofer: 6 x 9 x9.25 inch

149,47 YTL

Ewet arkadaşlar bu 5+1 lerden sizce hangisini almalıyım.Alan arkadaşlar kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.ßenim için yüksek ve net ses önemli.

• İkisi de güzel ürünler, kullanmadım ama Logitech beni hep cezbetmiştir ses sistemleriyle. Sesini de dinleme fırsatım olmuş bi mağazada çok temiz bass veriyor.
  • Teknolojix mağazasında SPA2600 ürününü denedim. İyi ama çok iyi gelmedi bana. Bunu denettirmeden önce halihazırda çalmakta olan Silver Crest 2+1 ses sisteminin sesi çok daha kaliteliydi.

Başka deneyen veya kullanan varsa yorumlarını esirgemesin. Spa2600 ün bana göre diğer kötü yanları ise uzaktan kumandası olmaması ve de üzerinde herhangi bir ses veya bas ayar düğmesinin olmaması. Kabak gibi 5 hoparlör ve kasası var sadece.
  • logitech bir derece daha kalitelidir.
  • arkadaşım logitech x530 benim ilk 5+1 sistemim şu anda da Z5500 üm var.şunu söyleyebilirim sesi hep maksimumda kullanmayacaksan x530 idel bir fiyat performans ürünüdür ki şundanda eminim diğer belirttiğin sistem asla x530 dan daha güçlü bir sistem değil.ve ondada açamayacaksın sesi maksimum olarak.umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • Logitech 2+1 kullanıyorum ve kalite olarak, ses olarak çok iyi. Bir de son zamanlarda logitech ses sitemlerinde fazlasıyla ön plana çıkmaya başladı.

Ayrıca bu kullandığım (2+1) arkadaşım verdi. Neden verdi? Evini sel basmıştı ve ses sistemide çamur içinde kalmıştı. Daha içini açmadan, temizlemeden wolkman'e taktım, çalışıyordu, inanamadım. İçini açtım ve güzelce çamurları temizledim, hiç bir onarım yapmadım sadece devreler üzerindeki çamuru temizledim. Gerçekten kaliteli işçilik yapmışlar.
  • bende spa2300 var.2+1 olmasına rağmen dehşet bişey.elimde 5+1 im olmasa hiç düşünmeden philipsin 5+1 olanını alırdım.bassları harika.özellikle film başındaki fragmanlarda sinemadaki sesi aratmıo 2+1 olmasına rağmen.kimbilir 5+1 olanı nasıldır çok merak ediom.ne de olsa bendekinin 2 katı rms gücüne sahip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logitech
  • BENCE İKİSİDE DEĞİL LOGİTECK LERDE CIZIRTI PROBLEMİ VAR VE İNSANIN CANINI ÇOK SIKIYO. STAND BY KONUMUNDAYKEN ÇIKARDIĞI SES CAN SIKIYO. TEK ÇÖZÜM FİŞİNİ ÇEKMEK. PHİLİPS İNDE BENCE SES KALİTESİ YETERLİ DEĞİL. EĞER PC YE BAĞLIYCAKSAN CREATİVE AL. DVD İLEDE KULLANIRIM DİYOSAN MİCROLAP EN İYİ TERCİH OLACAKTIR. ÖZELLİKLE 6664 MODELİNİ TAVSİYE EDERİM.
  • Bende aynı ürünü almaya karar vermiştim. Bir baktım evde 1994 model çift kasetçalar Arçelik marka bir alet var. Kasetçalamıyordu ama bilgisayara bağlayınca (bu zamana kadar hiç aklıma gelmemişti bağlamak) modifiye görmüş şahin gibi oldu. Hoparlörleri güzel ses veriyor. Elinde böyle bir şey varsa kullanabilirsin.
  • 2 markadan Logitech'i tek geçerim x-530 kullanıyorum memnunum ama yüksek seste çok fazla bas bekleme.

kalite bişi istiyorsan sana Sony SA-VE 155 5.1'yı öneririm biraz üstüne koyup bunu alman daha mantıklı olucaktır.

http://www.pazarmetre.com/11523_en_ucuz_sony_save_155_5_1_hoparlor_sistemi_fiyati.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete1983 -- 16 Mart 2007; 15:54:16 >
  • Logitech kalitesiyle ve özellikleriyle Philips'i geçiyor. Zaten arada fazla da bir fark olmadığından, sana Logitech'i öneririm.
  • bende alıcam su x-530 u gercek parasına gore super bi alet kesinlikle al bence
  • Kardesm bnde senın gbı ck dusunmustum..logıtech x-530 u aldım..ınanılmaz memnunum..ayrıca son seste de bozma yapmıo..onu dıyenler halt etmıs..tabıı ama buarada ses kartın da ıyı olması sart..hıc dusun me al derım..hele kı phılıps le hıc kıyaslama..pısman olmıycaksın guven bna..cnku bnde ses delısıymm..
  • sony dvd+sa-ve 155+trident amplifier=480 ytl sizce alayım mı? bu sistemler kalitelimi 5.1 i amfiye bağlayıp pc ye takabilirmiyiz.cevaplarsanız sevinirim.saygılarımla(sistemlerin hepsi sıfır)
  • bende x-530 kullanıyorum sanki creative daha iyi ses veriyor gibime geldi tamda bilmiyorum aynı müzikle denemedim belki müziğin kalitesine bağlıda olabilir ama cretive bana daha iyi gibi geldi yaniii...
  • bende logitech x-540 war. x-530 ile hemen hemen aynı fiyattalar. 540ın 530dan bi kaç üstün özelliği war o da ayrı olarak kablolu kumandası war, bass seviyesi kontrolü ve matrix özelliği war. 530 da ise ses kontrolü ön uydulardan birinin üzerinde ve sadece kulaklık çıkışı power butonu ve ses kontrolü war. bence 540 daha mantıklı.
  • Logitech
  • Logitech ler bas konusunda iidir ama tiz konusunda sorun olabilir .Bnece philipsi alırsan pişman olmazsın bence philips
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Logitech

+1907
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.