iyi aksamlar arkadaslar bundan once bılgısayarım ıcın logitech M215 kablosuz mouse aldım ve bılgısayara tanıttım gayet ıyı calşısıyordu sonradan bır logitech numpad aldım ıkısıde aynı alıcı ıle calısabılıyormus unıfyıng programı ıle tanıttım sorun olmadı hem mouse u hemde numpad ı aynı receıver ıle kullandım mouseun kendı nano alıcısınıda sakladım buraya kadar hersey normal yalnız sonradan yenı bır bılgısayar aldım numpade ıhtıyacım kalmadı satmaya karar verdım ancak bu seferde mouseu eskı nano alıcısı ıle kullanamıyorum sadece numpadın alıcısını kabul edıyor sımdı ne yapmam lazım bu unıfyıng ıslemını ıptal edemez mıyım yada mouse eskı alıcısını tanıtamaz mıyım yardımcı olursanız sevınırım saygılar
güncel
mouseın pillerini söküp deneyin bide belki kendini sıfırlar.
m215in nano alıcısı da mı unifying destekliyo ki ? ben unifying klavye mouse set aldım yeni. merak ettiğim için m215i de tanıtmak istedim ama unifying programı tınmadıydı
Logitech connect programını deneyin bi...
ilginçtir program arıyo. tam ben mouse un açma tuşunu açınca bulamadım tarzı bişiler dio
Ben mx revo nun alicisini kirinca yedeginden almak zorunda kaldim ve bu programla eslestirdim yenisini. Ancak programdaki talimatlari uygulayinca olmadi bende, mx revo nun support sayfsasina girip oradaki talimatlari uyguladim ve sonuca ulastim.