Şimdi Ara

Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
14.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne demek istediğini pek anliyamadım ama hassiyet ayarlarını kendin ayarliyabilirsin eline göre. Hassass olmasının kötü olduğunu düşünmüyorum ben.
  • Arkadaşlar bu mouse ile kullanabilinecek güzel bir pad tavsiye edebilecek olan var mı ?
  • arkadaşlar ben ilk önce mx revo alacaktım ama araştırmama göre bu ürün daha üst bi versiyon galiba bide receiver ı küçük o benim için önemli neticede notebook da kullnacagım.bide her yüzeyde çalışıyor olması tabi ben bunu koltuk kenarlarında pantolon üstünde felan kullanacağım.ama yinede mx revolution un bundan farkını tam anlamış değilim.çogu sitede revo daha pahalı.acaba iki ürün arasındaki artıları ve eksileri net bi şekilde belirtecek arkadaş varmı ve neticede hangisini almak daha mantıklı olur(aynı fiyatlardaysa örneğin)?
  • evet arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum.hangisi daha ağır basıyor neden?
  • MX revo kullanmadım ama bu mousdaki darkfield teknolojisiyle koltuk kenarında pantolon üstünde falan daha iyi performans alıcağını tahmin ediyorum. Yani bu mousunu en kötü şekilde böyle tavsiye edebilirim
  • teşekkürler cevabın için şunu merak ediyorum sayın Garen revoda tek tuşla internette seçtiğin kelimeyi istediğin bir arama motorunda aratabiliyorsun.performansdada bu özellik varmı .Bu özelliği bi tuşa atayabiyormusun?Bide illaki denemişindir şarjı tam olarak kaç gün gidiyor(günlük ortalama 8-10 saat)den vede tabi en önemlisi ele oturması ergonomisi nasıl tavsiye edermisin.
    revo kullanıcısı yok galiba tecrübelerinden istifade etmek isterdim bu ürünün artısı eksisi nedir?
  • Tuşlara farklı özellikler atiyabiliyorsun ben oyun için vs atamış vaziyettiyim şu anda. Ama o şekilde seçtiğin kelimeyi aratma gibi bir özellik yaratabiliyor musun onu bilmiyorum.
    Elin büyükse güzel oturur ama küçükse büyük gelebilir
    Şarjı günde 8 saatten fazla oyun oyniyan bende 3 gün gidiyor. Pek problem değil ama şarj olurken de kullanabiliyorsun mouseu.
  • revo kullanıcısı yok mu?
  • Benim merak ettiğim nano alıcı ile çekim problemi yaşadınızmı hiç ve hiç ne kadar mesafeden çektiğini test ettinizmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    Benim merak ettiğim nano alıcı ile çekim problemi yaşadınızmı hiç ve hiç ne kadar mesafeden çektiğini test ettinizmi

    Bende aynı zamanda VX Nano da var onunla 4m kadar çekiyor, bununla 6metreden fazla valla az önce denedimde artık imleci göremez hale geldim 6metreden sonra :D
  • Sana Performance MX'i tavsiye etmiştim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

    Sana Performance MX'i tavsiye etmiştim....

    :) en etkili yöntem yaparak yaşayarak öğrenmedir.masa üstü olsaydı kesinlikle tam aradığım üründü.
  • benim arada kaldığım nokta

    ya g9x alcam ya da performance mouse mx i alcam
    ve 1saat içinde karar vermem gerekio.
    beleş gelcek 2side aynı fiyat zaten..
    ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkaygen

    Şimdiye kadar kullanırken bi problem olmadı, teknolojiyle ilgilenen arkadaşlarım mouse görünce yorumlar harika, süper vb oluyor.Camda bile çalışıyor onu da denedim harbiden takılmadan gel git yapmadan çaılışıyor camda da.Şarjının iyi gittiği hakkında pek birşey söyleyemeyeceğim üzerinde 3tane sarı ışık var mouse u off tan on a getirince ilk 5 saniyede şarjını gösteriyor sonra sönüyor yada bi 10 dk mouse da işlem yapmazsanız kendini kapatıyor ve bidahaki hareketinizde otomatik açılıyor ve o ışık yine 5 saniyeliğne tekrar yanıyor.genelde bende 3 günde battery full den battery low a geçiyor.içinden çıkan cd yi kurunca ordan da battery nin durumunu öğrenebiliyoruz.fakat pilin şarjını tamamen bitirnceye kadar kullanmadım.belkide eski nokia cep telefonları gibi son çubukta diğer çubukların 3 katı gider.şunuda belirteyim mouse un içinden uyduruk çin malı 2000 mh lık kalem bir pil çıktı.oraya açtığımda ise ingilizce 1800 mh dan az olmamak üzere şarjlı bir pil kullanın uyarısı vardı.yani belkide yanında verdikleri bu kailtesiz pilden dolayıdır.2700 mh lık varta alsam belki daha uzun ömürlü olur.
    Kutu içeriğinde hepsini yazcak olursam mouse(içinde şarjlı bir pil), cd, kitapçık vs, birde küçük kalemlik gibi güzel bir çanta çıkıyor deri benzeri.bu çantanın içinde ise bir adet norma fişe bağlayacağımız kablosu olmayan usb girişi olan bir alet, mouse u usb ile bilgisayara ve bu şarj aletine bağlamamızı sağlayan bir kablo ve usb yi uzatan(masaüstü kulllanıcıları için sanırım) bir kablo çıkıyor.
    Şarj etme iki yollu olabiliyor; ya mouse u direk usb ile bilgisayara bağlıyorsunuz ve siz mouse u kullanmaya devam ederken o şarj oluyor.yada yine aynı kabloyu fişe giren adaptöre bağlayarak şarj edebiliyorum.fişte şarj ederkende kullanabiliyorum.zaten on konumunda sarj edin dediği için kullanmaya devam ediyorum.
    Bence acele etmenize gerek yok çünkü performance mx mouse un fiyatı hb da 225, vatan da 200, gold da 220 lira civarıydı.şimdi ise vatan fiyatı 140 lara hb da da 150 ye gold da 156 ya çekti.benim bu durumdan anladığım bu indirimin direk logitech den yapılmış olduğu.eğer istanbulda yada büyük bir şehirde yaşıyorsanız deneyerek alın derim.
    Başka yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım hocam.





    quote:

    Orijinalden alıntı: berkaygen

    markası bile anytime değil enitime.hocam düşünüyorum varta panasonic sony vs marka kaliteli mh ı yüksek bi pil almayı.


    Bende bu fareden aldım.
    İçindeki pile uyduruk Çin malı demeniz hiç doğru olmamış :(

    eNiTIME ünlü GS YUASA'nın LSD NiMH (low self-discharge nickel-metal hydride battery) ürünlerinde kullandığı markadır.

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)


    http://en.wikipedia.org/wiki/Low_self-discharge_NiMH_battery
    http://www.yuasa-tech.com/en/cpzx_enitima2100.asp
    http://www.yuasa-tech.com/en/cpzx_enitima2100_cs.asp




  • mx revoyu tavsiye etmem zemin seçiyor
  • şuan için bu mouse için en büyük problem şarj problemi sanırım acaba bunda ,panasonic infinium lar nasıl gider
  • Evet koskoca mouseun içine tek pil sığdırmaları ilginç olmuş. Allahtan bende 2-3 tane şarjlı pil vardı bittikçe değiştiriyorum sonra toptan şarj ediyorum ben şarj makinesiyle. Böyle idare ediyorum
    Pil kullanımı olarak gene tek 2000 mah pil ile 3 güne yakın gidiyor sabahtan akşama kadar kullanım ile. fena sayılmaz bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 16 Eylül 2010; 21:58:40 >
  • yinede az yaw sanırım mx1100 biraz daha iyi bu konuda en azından 2 pil ile kullanılıyor fakat ondada hassaslık sorunu varmış ,şuan m705 de gözüm ama ondada sıkıntı var deniliyor bilmiyorum vallaha
  • Zaten tüm problem pil sayısından kaynaklanıyor :) bende de gezici mouse olarak VX nano var 2 adet AAApil ile çok uzun süre çalışıyor. Hatta kutusunda gelen ilk pillerini 1 sene kullandım. İstersen logitech anywhere mouse MX'e de bir göz at onda pil sayısı 2
  • hem mx revo hemde mx anywhere kullanıcısı olarak kesinlikle mx revoyu tavsiye etmiyorum.şarj problemi oluyor tam şarj olmuyor olması için baya bi uğraşıyorum şeklini değiştiriyorum çıkarıp takıyorum v.s.ayrıca hassaslığı çok kötü elime anywhere i alınca aradaki fark bariz anlaşılıyor özellikle kumaş yüzeylerde.revo ile tıklayacagın yeri tutturmak için baya zorlanıyorsun anywhere de böle bi sorun yok alıcısıda küçük 2 tana AAA pille çalışıyor duracell şarj edilebilir 2700MA aldım günlük 16-17 saat kullanımla tam ölçmedim ortalama bir hafta gidiyor.günllük 7-8 saat kullanımla tahminen 2 haftadan aşagı gitmez.(Ama yinede o paraya değmez.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.