Şimdi Ara

Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
14.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün vatan dan aldığım farem elime geçti.uzun araştırmalarımdan sonra ve fiyatı 200 den 140 a düşünce bu mouse u almaya karar verdim.sizinle de resimleri paylaşmak istedim ayrıca bu mouse u alacak arkadaş olursa yardımcı olmaya çalışırım.bu arada bu benim ilk üst düzey mousem onun için mx revo veya vx revo ile karşılaştırırsan hangisi gibi sorulara cevap veremem.

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)







  • Hayırlı olsun güle güle kullan nice programlarla ve oyunlarla eskit...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 26 Nisan 2010; 14:08:25 >
  • saolasın xefion.bugün counter strike source oynadım(pek oynamam counter) eski mouse umla dağlar kadar fark var.eski farem a4 ün en dandik faresiydi.o okullarda heryerde olanlardan.bu arada heryerde özellik olarak dpi 800 yazıyor ama içindeki programı kurunca hem 11 tuşa istenen komut adanabiliyor hemde 100le 1500 arası dpi ayarlanabiliyor.ben left scroll ve right scroll u mozillada sekmede yan sekmeye geçmek için kullanmak istiyorum fakat yapamadım, logitech kullanıp bu ayarı yapan varsa yardımcı olsun lütfen..
  • hayırlı olsun. şekli çok güzel
  • Eli küçük olanlara biraz büyük gelebilir.
  • hayırlı olsun benım mause unda emeklılık zamanı geldı yenılıyecegım sımdıye kadar bı sıkıntınız eksık gordugunuz yonu varmı sarjı kaç gun gıdıyor dıye soracagım ama sanırım daha bıtmemıstır kutu ıcerıgınde neler var sarj ıslemı nasıl yapılıyor bırde yapılan ındırım devamlımı yoksa fıyat artık bu sekıldemı kalacak ona gore bıraz daha acele edeceğim
  • Hayırlı olsun maus seçmek zor iş
  • Şimdiye kadar kullanırken bi problem olmadı, teknolojiyle ilgilenen arkadaşlarım mouse görünce yorumlar harika, süper vb oluyor.Camda bile çalışıyor onu da denedim harbiden takılmadan gel git yapmadan çaılışıyor camda da.Şarjının iyi gittiği hakkında pek birşey söyleyemeyeceğim üzerinde 3tane sarı ışık var mouse u off tan on a getirince ilk 5 saniyede şarjını gösteriyor sonra sönüyor yada bi 10 dk mouse da işlem yapmazsanız kendini kapatıyor ve bidahaki hareketinizde otomatik açılıyor ve o ışık yine 5 saniyeliğne tekrar yanıyor.genelde bende 3 günde battery full den battery low a geçiyor.içinden çıkan cd yi kurunca ordan da battery nin durumunu öğrenebiliyoruz.fakat pilin şarjını tamamen bitirnceye kadar kullanmadım.belkide eski nokia cep telefonları gibi son çubukta diğer çubukların 3 katı gider.şunuda belirteyim mouse un içinden uyduruk çin malı 2000 mh lık kalem bir pil çıktı.oraya açtığımda ise ingilizce 1800 mh dan az olmamak üzere şarjlı bir pil kullanın uyarısı vardı.yani belkide yanında verdikleri bu kailtesiz pilden dolayıdır.2700 mh lık varta alsam belki daha uzun ömürlü olur.
    Kutu içeriğinde hepsini yazcak olursam mouse(içinde şarjlı bir pil), cd, kitapçık vs, birde küçük kalemlik gibi güzel bir çanta çıkıyor deri benzeri.bu çantanın içinde ise bir adet norma fişe bağlayacağımız kablosu olmayan usb girişi olan bir alet, mouse u usb ile bilgisayara ve bu şarj aletine bağlamamızı sağlayan bir kablo ve usb yi uzatan(masaüstü kulllanıcıları için sanırım) bir kablo çıkıyor.
    Şarj etme iki yollu olabiliyor; ya mouse u direk usb ile bilgisayara bağlıyorsunuz ve siz mouse u kullanmaya devam ederken o şarj oluyor.yada yine aynı kabloyu fişe giren adaptöre bağlayarak şarj edebiliyorum.fişte şarj ederkende kullanabiliyorum.zaten on konumunda sarj edin dediği için kullanmaya devam ediyorum.
    Bence acele etmenize gerek yok çünkü performance mx mouse un fiyatı hb da 225, vatan da 200, gold da 220 lira civarıydı.şimdi ise vatan fiyatı 140 lara hb da da 150 ye gold da 156 ya çekti.benim bu durumdan anladığım bu indirimin direk logitech den yapılmış olduğu.eğer istanbulda yada büyük bir şehirde yaşıyorsanız deneyerek alın derim.
    Başka yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım hocam.




  • Ben olsam o uyduruk pille kullanmazdım okadar para verdiğim cihazı kaliteli bir marka al sarj süreside mutlaka uzar.
  • Bende de Mx Revo var. Gayet memnunum. Logitech çok kaliteli marka. Ürünlerini hiç düşünmeden alırım şahsen :) Güle güle kullan
  • markası bile anytime değil enitime.hocam düşünüyorum varta panasonic sony vs marka kaliteli mh ı yüksek bi pil almayı.
  • müthiş bir özellik keşfettim(benim için).normalde ipod lar sadece yanında usb kablosuyla geliyor ve tahmini kullanıcıların %90 usb den şarj ediyordur.ve çakal apple firması da bazı ipod için aksesuar üreten firmalarla anlaşarak ve kar payı alarak ipod un prizde de sarj olmasını da sağlaya adaptörler satıyor.belkin vs markaları bildiğim markalar.ve bunların fiyatları da ipodla uyumlu patenti vs aldığındanmıdır yada başka şansımız olmadığındanmıdır bilmiyorum 100 liradan başlıyordu.sözü şuraya getirmek istiyorum.eğerki ipod sahibiyseniz ve güzel bir mouse da almak istiyorsanız kaçırmayın derim.
     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)

     Logitech Performance Mx mouse aldım(resimli)




  • uyduruk sarjlı pil kullanmayın bende logitech notebook mause vardı pillerin hafta 2 sefer şarj ediyordum
    ve sonradan ögleden sonra bilgisayarım açtıgımda mause çalışmıyordu. sonradan pilleri çıkardıgından akma yapmış elektironik devreyi bozmuştu . gerçi sökmeden grantisi var diye faturası granti kagıtdıyla teknosanın
    yolunu tutum ve mause verdim ve servise göndermişler ve mause kutusunun üzerine yazmışlar
    KULLANICI HATASI DİYE
    Kullandıgım pil markası GP kimseye önermiyorum
    ŞU PİLERDEN ALMAYA TAVSİYE EDERİM
    VARTA-DURACELL-ENERGİZER
    GİDİ GÜZELİM MAUSE




  • GP iyiydi fotoğraf makinasında kullanıyorum ama iyi olmadı bu.
  • şimdi bu pille bozulursa hertürlü garantinin karşılaması lazım sonuçta içinden çıkan pil hani ben dışardan bi pil alsam ucuz olsun diye atıyorum zie-chu-young markalı 2500 mh ve bozulsa tamam derim kullanıcı hatası.şimdilik bu pille kullancam 1-2 hafta bakalım şuan tek ışık şarj kaldı ama çalışıyor.tamamen bitince tam şarj edip kullancam ve kaç gün gittiğini paylaşırım..
  • Arkadaşlar bu mouseu ben de geçen aldım fakat şarjı gerçekten çok az gidiyor. Standart pil ömrünü de bulamadım logitech'in sitesinden falan. Ben de 3 ışıktan 1'i iki günde sönüyor. Yani toplamda 6 gün kullanmaya bitiyor şarj . Sizde de durum aynı mı bi öğrenmek istedim ayrıca içinde sanyo mu sunny mi ne kutudan çıkan pili kullanıyorum onun yerini duracell vs alsam daha uzar mı şarj ömrü?
  • Arkadaşlar bende bugün bu fareyi aldım ama bir sorum olacak, ortadaki scroll butonunu sağa veya sola yatırdığınızda ckick sesi geliyormu, bende gelmiyor acaba bu arızadan mı yoksa normalde böyle mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin_iskilip

    Arkadaşlar bende bugün bu fareyi aldım ama bir sorum olacak, ortadaki scroll butonunu sağa veya sola yatırdığınızda ckick sesi geliyormu, bende gelmiyor acaba bu arızadan mı yoksa normalde böyle mi?

    Arıza değil o, sessiz çalışıyor.
  • Arkadaşlar mouseu karıştırırken gözüme altındaki kayganlığı sağliyan yastıkların kenarlarındaki çukurlar takıldı. Onlar sanki eskiyince değiştirilebilicekmiş gibi duruyor. Bunların yedeklerinin satıldığını gören bilen var mı? Steelseries de G5 gibi bazı mouse modelleri için yedekler var fakat bu Performance MX için var mı bilmiyorum.
  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.Bende bu fareden almayı düşünüyorum daha önceden mx revo ve mx 1100 leri kullanmış olarak hassasiyetlerinden şikayetçiydim özellikle çizim yaparken ufak hareketlere tepki vermiyordu bu fare de de aynı sorun olucak diye korkuyorum senin değerlendirmene göre hassasiyeti nasıl ufak hareketlere tepki veriyormu?Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.