Şimdi Ara

Logitech Performance Mx Mouse !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001116-performance-mx-(darkfield)-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345

Fiyatı nasıl sizce ? Bunda önce %18 indirim yapıldığı zamanda 185 liraya satılıyordu.Fikirlerinizi bekliyorum.

• Bu ürün MX Revulation'a benziyor hemen hemen yanısı gibi ama çalışma teknolojisi farklı olabilir MX Revulation'u ben almıştım ve hassasiyetini beğenmediğim için geri iade etmiştim. Atlama yapıyordu photoshopta birşeyler yapmak çok zor oluyordu ama dediğim gibi bu ürünün çalışma teknolojisi farklı olabilir.
  • electroworld de vx nano 69 onu tavsiye ederim........
  • LOGITECH V550 Nano Cordless Laser Mouse (Gri)

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-000699-v550-nano-cordless-laser-mouse-%28gri%29/productdetails.aspx?I_ID=34672
    Bu ürünü hepsiburada oem ve siyah renkli olarak bu fiyata yakın satmıştı. Şimdi ise kendisi 48 TL (world card).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 19 Nisan 2010; 17:13:31 >

• bende bu ürünü devamlı takip ediyorum fiyatı bir hafta önce 200 civarıydı ki diğer darkfield dan daha üst bir model olmasına rağmen ondan ucuza satılıyor
  • Amanin BOOWWW
    Bu mouse daha geçen haftalarda 205TL' den satılıyordu.
    Hemen almalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Amanin BOOWWW
    Bu mouse daha geçen haftalarda 205TL' den satılıyordu.
    Hemen almalı.

Hocam sen bence Stok yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Gaming Software Bozuk
    9 yıl önce açıldı
    Logitech MX Revolution
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi siparişi verdim. 100TL üzeri +4 taksit yani 10 taksitte ödeyeceğim.
    Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Ne zamandır bu mouse ı almak için pusuda bekliyordum. 5 yıllık MX-1000 ş emekliye ayırma vakti gelmişti.
  • tasarım olarak mx1100'e benziyor.. alıcısı farklı.. teknolojisi de farklıdır muhtemelen.. ama fiyat bir fare için fazla..
  • off çok deli bi alet valla,ama o kadar para vermeye gönlüm razı gelmiyor
  • Havale yoluyla verdik bakalım siparişi.İçinden bir de kılıf çıkarsa tadından yenmez benim için :D
  • Sonunda bende bu mousetan sipariş verdim vatan bilgisayardan 135 tl 6 taksit ücretsiz kargo ile

bakalım kaç günde elimde olacak sabırsızlıkla bekliyorum artık
  • 135 liraya kuş mu tutuyor bu alet !! Asgari ücretin 600 lira olduğu memlekette bi mouse'ya 60 lira verirken bile içim cız etmişti...
  • Aagari ücretin 600 lira olduğu memlekette,

herkes paşa paşa 45 liraya 1mbit internete verirken çok olmuyormu...

yılda 540 lira yaklaşık 1 aylık asgari maaş....
  • bu tür karşılaştırmalar bu ülkede hiç bir zaman bir işe yaramaz.

aldığınız ürünler size keyifli bir yaşam sunuyorsa ve alabilme durumunuz varsa sorun yok. ama asgari ücretle çalışıyorsanız o zaman bunlara bulaşmamanız gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.