Şimdi Ara

Logitech Mx Master 3s Yatay Tekerlek Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Mx Master 3s faresini yeni aldım. neredeyse herşey sorunsuz çalışıyor ve farenin kendinde bir problem yok. Ancak Logi Option+ uygulamasını indirdiğim anda yatay tekerlek bazı programlarda düzgün çalışmıyor, çoğunlukla çalışmıyor ama bazen kısa süreliğine çalışabiliyor. Örneğin Visual Studio, Chrome, Fotoğraflar vs ile çalışıyor ama Opera GX, Antigravity (ve diğer bazı programlar) gibi programlarda çalışmıyor. Sorun bariz belli çünkü Logi Options+ hizmetlerini kapattığım anda ters şekilde düzgünce çalışıyor ancak Logi Options+ olmayınca da en işlevsel özelliği olan 6. tuş yani başparmak altındaki tuş haliyle çalışmıyor. Çok çok fazla çözüm yolu denedim ancak hiç biriyle yeterli sonuca ulaşamadım. Logitech Canlı Destek ile görüştüm, destek talebi oluşturdum ve bana klasik çözüm yolları önerdiler ve hiç biri işe yaramadı, onlara dönüş yaptım ve tekrar onlardan dönüş bekliyorum ama çözüleceğini sanmadığım için sizlere sormak istedim. 

Hem yatay tekerleği düzgünce çalıştırabileceğim hem de 6. tuştan feragat etmeden fareyi düzgünce kullanabileceğim bütün önerilere açığım.

Windows 11 kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X7 Mouse Orta Tekerlek Sorunu :@
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.