Şimdi Ara

Logitech Mx'lerin Win2000/XP'de 800DPI çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jincx sağolsun Logitech MX mouse’u için araştırmış ve bir forumda 2000/XP işletim sistemlerinde Mx300 ve Mx500’lerin teknolojik desteği olan 800DPI’da çalışmadığını görmüş.forumu bana yönlendirdi ve bende bu ürünlerin ithalatçı firmasında çalıştığım için Türkiye’deki yüzlerde MX kullanıcısını sahip oldukları mouse’u tam performansında kullanmaları için bilgilendirmek istedim. 10100.org forumundaki bilgileri güncel Logitech Mouseware’i olan 9.78’in içeriğine uyarlayarak çevirdim.belirttiğim forumdaki kullanıcı ise bu uygulamayı SoGamed.com’un forumlarından bulmuş.SoGamed’deki kullanıcı ise Clan Wat?’ın sayfasından almış [krl]

1) Mouseware 9.78 (mw978enu.exe) sürücü dosyasını indirin (http://www.logitech.com).

2) mw978enu.exe dosyasını geçici bir klasöre açın.bunu yapmak için Winrar veya Winzip programı gerekli.Winace ile exe dosyası istenilen yere açılamıyor.Dosyayı istenilen bir klasöre açmak için klasör üstüne sağ tuşla sürükleyip “extract here” seçeneği ile yada sağ tuşla menü açarak istediğiniz komut ile istediğiniz klasöre açabilirsiniz.

3) İşlemlerden önce eski MouseWare’i sistemden silin (denetim masası).kayıt defterinden (registery) silmek için uğraşmanıza gerek yok.

4) Sistemi yeniden başlatın (yeniden açıldığında mouse sürücülerini yüklemek isterse iptal edin)

5) Başlat - Ayarlar - (Denetim Masası) - (Sistem) - [Donanım] -
    |Aygıt Yöneticisi| + Fare veya diğer işaretçiler’de bulunan mouse’a sağ tıklayın (genellikle HID-compliant yazar) özelliklere girin. Sürücü – Sürücü Güncelleme – Install from a list or a specific location – include this location in the search seçeneğini işaretleyip mouseware’i açtığınız klasörü kaynak gösterin ve tamam’a basın. eski pencereye dönünce ileri’ye tıklayın.sürücüyü bulup otomatik olarak yükleyecektir. HID-compliant MX300/500 Optical Mouse olarak görünecektir.

6) Sistemi yeniden başlatın.Denetim Masası – Fare’ye baktığınızda her zamanki sıradan logitech sürücü ayar tablolarının olmadığını göreceksiniz.
    Acceleration’ı kapatın ve istediğiniz hassasiyet ayarına getirip uygulayarak çıkın.

7) Regedit’i açın (Başlat – Çalıştır – regedit – Tamam)
    CurrentControlSet, CurrentControlSet001, and CurrentControlSet002 ‘daki belirtilen değerleri değiştirin (ve daha ne kadar CurrentControlSet0xx varsa aşşağıdaki gibi değiştirin) :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lmouflt2\Parameters\OpticalMouse12\0000 (eğer mx300’ünüz varsa OpticalMouse11).

MouseSpeedX = 50
    MouseSpeedY = 50
    Acceleration = Off
    Resolution = 8

* Başka hiçbir değeri girmenize gerek yok.çözünürlülük 800DPI olacaktır ve Hız değerleri varsayılan/orta değerlerine ayarlanacaktır.

• Yüksek bir para veripte tam performans kullanamamak gerçekten acı
    Tnx...
  • ürünün değil işletim sisteminin bir sorunu malesef.
    NT tabanlı işletim sistemleri dışında sorunsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.