Şimdi Ara

Logitech Mouse Tıklama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın orjinal Logitech V100 mouse var.Her hangi darbe falan olmadı.Mouse tıklama tuşu tek tıkladım halde çift tıklıyor bazen hiç tıklamıyor bazen kendi kendine tıklıyor kafayı yiyecek duruma geldim.İçini açmadım da hiç. Bi çaresi var mı bilgisi olan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 21 Mart 2008; 14:02:55 >

• kanka hiç içini açma.o asustan çıkan fareler bazen sorunlu olabiliyor.ama zaten fazla pahalı bi mouse diil.bence yenisini al.23 ytl fln
  • Açtım içini baktım.Bişi yok tıklama yerlerini temizledim falan düzeldi şimdi.Ama biraz sert basmak gerekiyor bu seferde.Bi mouse alacam zaten sart artık
  • bendede logitech g7 war durupdururken kablosuz sisteminde bozukluk oldu bazen 10 dakka calisiyor birden kopuyor 10 saniye cekmiyo 5 saniye cekiyo sonra duzeliyo tekrar gidiyo 5 dakka bazen 1 dakka ... garantiye yolladim kackere yapamadilar okadar para werdikten sonra elimde kaldi anlicaginiz... logitech ergonomi ve ozellik olarak iyi ama malzeme kalitesi 0 95 dolar mi ne werdim ilk ciktigi zaman aldim elimde patladi 1 yilda ole duruyo kenarda biyerde
  • garantili mal yaa nasıl yapamadılar.yapamasalar bile yenisi ile değiştirmek zorundalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirik_

garantili mal yaa nasıl yapamadılar.yapamasalar bile yenisi ile değiştirmek zorundalar.

kesinlikle
  • tüketici hakları var garanti prosedürü var boşuna mı garanti veriorlar.Al kardeşim yapamadık biz bunu çaresi yok Böyle sey diyemezler imkansiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de logitech fare var. Sözde kaliteli diye gidip aynı özelliklerde farelere oranla 2-3 katı para verip alıyoruz, sonunda 5 ytl lik farede çıkmayan sorunlar bunlarda çıkıyor. Benim Logitech lx7 de 4 ay içerisinde aynı hastalığa yakalandı. Ucuz bir fare bul ve içindeki tuşların altında bulunan anahtarları lehim yerlerinden sökerek logitech fareninki ile değiştir tamamdır.
  • Logitech'lerde sol tuşlarda tıklama sorunu oluyor. Benim 2 yıl sonra tamamen kullanılamaz hale geldi.
  • logitech böyle yaparsa allahın frisbysi incası neler yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.