arkadaşlar hangi oyunda denediysem (richard burns rally-gti2-bmw m3 challenge ve bir kaç tane daha) hepsinde direksiyonla çok güzel oynuyorum ancak menülerinden force feedback özelliğini açmama rağmen bir türlü sonuç alamıyorum . acaba yapmam gereken farklı bir ayar mı var yoksa direksiyon mu problemli. bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum
driver cdsinide kurmuşsundur zaten,advanced ayarlarına falan bak logitech ince ayarlarına girip,yine olmuyosa direksiyonun titreşim motorlarında bi sorun vardır bence..
bende o direksiyondan war ama ben bilgisayara takıp driverlerını yukledikten sonra araba yarışına girdim(carbon) we herhangi bı sorun yok. ama sole bi şey daha war orada da bozuk yollara girince titriyoooo normal yollarda titeşim yok
hangi işletim sistemini kullanıyorsun. XP 32 bit driver ini logitech sitesinden çek. Ben vista için olan sürümünü çektim, çünkü ben vista kullanıyorum ama çeşitli sorunlar yaşadım, Xp için olanı çektim, sorunsuz çalışıyor. O çektiğin sadece driver değil, aynı zamanda konfigirasyon arayüzü olan bir program. Wingman Profiler. Orda istediğin her türlü özelliği ayarlayabiliysun. Ama kurmadan önce, logitech le ilgili ne varsa herşeyi sil.
oyundan titreşimi açmayı dene wardır optionsda force feedback seçeneği
oyun içerisindeyken force feedback menüsünü hep aktif ediyorum, richard burns rally oluyununda dahi titremiyor ki bu oyunlardan daha uygun oyun yok diye biliyorum, bugün driver ve arayüz programını indirip deneyeceğim.
sorunun driverdandır kesinlikle aynısını bende tdu da yasadım ama simdi guzel calısıyor birtek kalibrasyon sorunum var
TDU oynıyanlar bu ayarları yazabilirlermi oyun icindeki ve dısındaki
birde Fren pedalınız oyunda falan degilken bastıgınızda bosluk var gibimi yoksa direk sert bi sekildemi
bende ayarlar hep standartta, sadece debriyajlı oyunlarda debriyaj gecikmesini arttırıyorumki debriyaj pedalı olmadığı için elimi tuştan çekince debriyaj yavaş kavrıyor
fren pedalıda gaz pedalı hep aynı sertlikte, bi değişme olmuyo
netten driverını indirdim deneyip sonucu yazarım.
Komik gelecek ama, ben de seti ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım. Meğerse kutunun altında bir yerlere gizlenmiş bir adaptör var; bunu takınca direksiyon USB'den FF için alamadığı gücü direk prizden alıyor. Sakın böyle bir olay olmuş olmasın?
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
Komik gelecek ama, ben de seti ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım. Meğerse kutunun altında bir yerlere gizlenmiş bir adaptör var; bunu takınca direksiyon USB'den FF için alamadığı gücü direk prizden alıyor. Sakın böyle bir olay olmuş olmasın?
ayısını bende yaşamıştım, heyecandan direksiyonla pedalları kutudan kapıp direk bağlamiştim bilgisayara yarım saat kadar da uğraşmıştım ff'yi açmaya :) sonradan farkettim adaptoru olduğunu hey gidi günler..
quote:
Orjinalden alıntı: DrynhwyL
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock Komik gelecek ama, ben de seti ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım. Meğerse kutunun altında bir yerlere gizlenmiş bir adaptör var; bunu takınca direksiyon USB'den FF için alamadığı gücü direk prizden alıyor. Sakın böyle bir olay olmuş olmasın?
ayısını bende yaşamıştım, heyecandan direksiyonla pedalları kutudan kapıp direk bağlamiştim bilgisayara yarım saat kadar da uğraşmıştım ff'yi açmaya :) sonradan farkettim adaptoru olduğunu hey gidi günler..
Demek ki; tek komik adam ben değilmişim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DrynhwyL
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock Komik gelecek ama, ben de seti ilk aldığımda aynı sorunu yaşadım. Meğerse kutunun altında bir yerlere gizlenmiş bir adaptör var; bunu takınca direksiyon USB'den FF için alamadığı gücü direk prizden alıyor. Sakın böyle bir olay olmuş olmasın?
Demek ki; tek komik adam ben değilmişim
zaten bunu yazma amacım kendini yalnız hissetmemeni sağlamaktı
quote:
aynı sorunu bende yaşadım ulu orta yazmaya utanıyodum ama tek acemi ben değilmişim
Oyun içerisindeyken direksiyonda ki ışıkların ikiside yanıyorsa problem olmaması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme