Şimdi Ara

Logitech MOMO Halen Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yarın birisinden Logitech MOMO direksiyon seti satın alacağım. Gelecekte çıkacak olan oyunlarda uyumluluk sorunu yaşatır mı dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 17 Haziran 2018; 21:24:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben 2 yıl önce aldım ikinci el temiz bir momo, açıkçası 100tl civarı için çok güzel ürün, +100 saat project cars oynadım. Bence alınır, gayet iyi direksiyon, tek sorunu toplam 240 derece dönebiliyor ama fiyat göz önünde bulundurulduğunda tavsiye ederim. Rally oyunları oynamayacaksanız (alışınca yinede oynanabiliyor) , asfalt pistte süre kasacaksanız zaten direksiyonu çok çevirmeye gerek olmuyor. Force feedbacki iyi çalışıyor, çoğu oyun destekliyor bu direksiyonu, yeni çıkacak oyunları bilemem. Ben daha iyi direksiyonlar denedim g27-g29 gibi, fark bariz ama onlara o paraları asla vermezdim, 100tl civarı için ideal bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır
  • 100 TL' ye bulmak ne mümkün, millet 250 ' den açıyor ağzını, dfgt desen 400 lira ikinci eli, sanırım 600 lira verip adam akıllı bir direksiyon almak gerekiyor.

Hoş o direksiyonu alınca oynayacağın adam gibi simulasyon oyunu sayısı da yok denecek kadar az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.