Şimdi Ara

Logitech momo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende pc den kalma logitech momo var.
    Momoyla gran turismo oynayan varmı??
    Varsa tepkisi nasıl pc de çok memndum ama ps3 özelliklede gran turismo da performansını çok merak ediyorum

Bilgi bulunsun burda benimgibi google aratanların karşına çıksın direk
  • gayet iyi ama benimki hafif sola kaydı, yani araba düz gidiyor fakat direksiyon hafif sola dönük bir biçimde duruyor o kırmızı şerit tam ortada değil. bugün içini açıp düzeltmeye çalıştım fakat vida yerleri çok dar olduğundan tekrar topladım. Onun dışında bir sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 2 Şubat 2011; 4:51:50 >
  • Bende de sağa doğru kayma vardı.Açtım içini milin kenarında optik sanırım küçük bir alıcı var onu yerinden çıkartıp geri topladım.Sapma olayı kalmadı ama bazı forcefeedback efektleri de kapandı.Oyun zevkini baltaladı biraz ama sapma hali beni daha çok rahatsız ettiği için öyle kullanmaya devam ediyorum.

Orijinalden alıntı: SmH_20

Bende de sağa doğru kayma vardı.Açtım içini milin kenarında optik sanırım küçük bir alıcı var onu yerinden çıkartıp geri topladım.Sapma olayı kalmadı ama bazı forcefeedback efektleri de kapandı.Oyun zevkini baltaladı biraz ama sapma hali beni daha çok rahatsız ettiği için öyle kullanmaya devam ediyorum.

aynen işte o optik yeri çıkaramadım yerinden aslında optik yer değilde okuduğu küçük bi dişli var onu hafif kaydığı yönün tersine döndürüp tekrar oturtmayı düşündüm fakat vidanın karşısı çok dar olduğundan tornavida girmedi bende kapattım. Gerçi pek sorun olmuyor böylede zevk veriyor.
    Logitech MOMO Pedal Sorunu !
    16 yıl önce açıldı
    Logitech momo sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.