Şimdi Ara

Logitech momo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende pc den kalma logitech momo var.
    Momoyla gran turismo oynayan varmı??
    Varsa tepkisi nasıl pc de çok memndum ama ps3 özelliklede gran turismo da performansını çok merak ediyorum



    _____________________________
    Psn ID: wolverineTR_EsEs
    i20N
  • Bugün ps3 almamla denemem bir oldu momo gran turismo ya cuk oturdu
    Bilgi bulunsun burda benimgibi google aratanların karşına çıksın direk
    _____________________________
    Psn ID: wolverineTR_EsEs
    i20N
  • gayet iyi ama benimki hafif sola kaydı, yani araba düz gidiyor fakat direksiyon hafif sola dönük bir biçimde duruyor o kırmızı şerit tam ortada değil. bugün içini açıp düzeltmeye çalıştım fakat vida yerleri çok dar olduğundan tekrar topladım. Onun dışında bir sorunu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 2 Şubat 2011; 4:51:50 >
    _____________________________
  • Bende de sağa doğru kayma vardı.Açtım içini milin kenarında optik sanırım küçük bir alıcı var onu yerinden çıkartıp geri topladım.Sapma olayı kalmadı ama bazı forcefeedback efektleri de kapandı.Oyun zevkini baltaladı biraz ama sapma hali beni daha çok rahatsız ettiği için öyle kullanmaya devam ediyorum.
    _____________________________
    Phenom 8350, Xigmatek Achilles ,Asus M5A99X-EVO ,Vengeance 8 gb ,780 Direct Cu II , LG W2486L-PF ,High Power 850W ,Zalman Z11
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmH_20

    Bende de sağa doğru kayma vardı.Açtım içini milin kenarında optik sanırım küçük bir alıcı var onu yerinden çıkartıp geri topladım.Sapma olayı kalmadı ama bazı forcefeedback efektleri de kapandı.Oyun zevkini baltaladı biraz ama sapma hali beni daha çok rahatsız ettiği için öyle kullanmaya devam ediyorum.


    aynen işte o optik yeri çıkaramadım yerinden aslında optik yer değilde okuduğu küçük bi dişli var onu hafif kaydığı yönün tersine döndürüp tekrar oturtmayı düşündüm fakat vidanın karşısı çok dar olduğundan tornavida girmedi bende kapattım. Gerçi pek sorun olmuyor böylede zevk veriyor.
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    11 ay önce açıldı
    Logitech MOMO Pedal Sorunu !
    16 yıl önce açıldı
    Logitech momo sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.