Şimdi Ara

Logitech MK520 Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar bu seti 2 gün önce aldım genel olarak memnunum ama 1 2 tane sorunum var.Mousede hiçbir sorun yok , istediğim gibi gayet sade ve estetik.
    Klavyede yaşadığım sorunlara gelince klavyenin üstündeki ses açma-kısma gibi fonksiyonu olan tuşları kullanamıyorum ayrıca hemen altındaki hesap makinesi&internet için ileri geri tuşları ve Arama-Eposta-Anasayfa gibi fonksiyonel tuşlar da çalışmıyor.Bunun için herhangi bir driver vs mi yüklemem gerekiyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Difiction -- 29 Haziran 2011; 1:03:45 >

• Klavye üzerindeki Fn tuşu ile birlikte deniyorsunuz değil mi? Özel fonksiyon tuşları başka türlü çalışmaz.
  • Evet FN tuşu ile deniyorum F5,F6,F7,F9,F10,F11,F12 komutları çalışıyor diğerleri çalışmıyor.
  • Peki klavye ile birlikte bir CD geldi mi? MK250 de herhangi bir yazılım olmadan tüm fonksiyon tuşları çalışıyor da bunda harici yazılım yoksa çalışması lazım.
  • Yok , paketin içinde ayrıyetten bir CD çıkmadı.
  • Konu güncel.
  • Konu güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.logitech.com/en-us/433/7305?section=downloads&bit=&osid=14

Burdan sisteminize uygun olan SetPoint versiyonunu indirip denediniz mi?
  • Denedim , hatta o tuşları başka fonksiyon yaptım ama olmadı.
  • Klavyenin kutu iceriginde cd cikar aldiginiz yer ile konuyu gorusun.. Ayrica cihaz belki arizali olabilir vakit kaybetmeden aldiginiz yer ile gorusun.. Cunku ayni cihaz bende var cd kurmadan o mavi tuslar fn komutu ile calisan program kurmadan calisti ..
  • hocam , içindeki kitapçıkta kutu içeriği var.
    Kitapçıkta CD olmadığına göre CD'nin çıkmaması normal bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.