Bildirim
LOGITECH MK260 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET 10 TL VATAN-TEKNOSA(stok yok)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bazen stok bitince fiyatlari indiyorlar, o ürünü arayan kişi en ucuz bizim magazimizda olduğunu sansin ve takip etsin diye, stok gelince fiyat yeniden yukseliyor. Bu ürün için de aynı şey geçerli olabilir.
Edit: Bostancı'da var görünüyor. Teknosada da 10 tl ama stok yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrahasan -- 15 Şubat 2015; 19:48:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kofonur
LOGITECH MK260 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET 10 TL VATAN-TEKNOSA(stok yok).
Ne ara sömürüldüyse artık!
Hocam magazalarda var mi? Hangisinde indirim var
Çok mantıklı.. -
Vatan sadece bostancı mağazasında stok görünüyor.Teknosa Aydın,Düzce, İzmir,Malatya,Sakarya,Samsun var görünüyor. -
-
yine Teknosaya gittimizde yok bozuk yok şu yok bu diyecekler kesin. Yarın bir gider bakarım umarım vardır stokta.quote:
Orijinalden alıntı: cohannan
Linkler
http://www.vatanbilgisayar.com/mk260-24ghz-wireless-desktop.html
http://www.teknosa.com/urunler/125200234/logitech-mk260-kablosuz-klavye-mouse-set
-
quote:
Orijinalden alıntı: SyLaR046
yine Teknosaya gittimizde yok bozuk yok şu yok bu diyecekler kesin. Yarın bir gider bakarım umarım vardır stokta.
Garanti veriyorum aynen öyle dicekler..
Boşuna uğraşmayın yok çekiyorlar Sakarya Teknosa ya gittim arızalı dediler ısrar ettim yine de göstermediler.quote:
Orijinalden alıntı: kofonurquote:
Orijinalden alıntı: SyLaR046
yine Teknosaya gittimizde yok bozuk yok şu yok bu diyecekler kesin. Yarın bir gider bakarım umarım vardır stokta.
Garanti veriyorum aynen öyle dicekler..
Alıntıları Göster -
Sakaryada giden varmi?
Hemen müşteri hizmetlerini arasaydınız keşke..
onlar da kesin teşhirdir... -
Unifying mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavyede teşhir olmasına razıyım.
yok derlerse teknosa çağrı merkezini arayıp şikayet oluşturun, sürekli aynı şeyleri yapıyorlar sen çalışanmısın orada yoksa indirimleri cebe indiren mi zorla ürün alıyoruz resmenquote:
Orijinalden alıntı: kofonur
Klavyede teşhir olmasına razıyım. -
hocam kipadaki klavyelerin tuşlarını çalmışlardı. onu gördükten sonra teşhirin kötü bişi olduğunu görmüştüm -
Bostancı vatan gayet temiz teşhir sanırım kutulu ama alıcısı kayıpmış.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bircenn
Teknosa elemanlarından mı öğrenmişler bu numarayıPersonellerimi transfer etmişler yoksa? Bu durum bana tanıdık geliyor
-
Alıcının ufak poşeti bile kutu içindeydi. Fiyatı 10 tl diyince çok şaşırdılar zaten. -
Hocam elektronik marketlerdeki çalışanlar o kadar vurdum duymaz ki artık oralardan alışveriş yapmak eziyet geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: kofonurquote:
Orijinalden alıntı: bircenn
Teknosa elemanlarından mı öğrenmişler bu numarayıPersonellerimi transfer etmişler yoksa? Bu durum bana tanıdık geliyor
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- kim gb ister puan hilesi
- setcard geçen yerler
- yudum egemden hile
- qnb maaş kampanyası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X