Şimdi Ara

Logitech MK240 Wireless Klavye Seti 59,00TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech MK240 Wireless Klavye Seti 59,00TL

Küçük tv ile kullanmak için lazımdı. vatanda baktım 90TL (110 dan indi diyorlardı) 2 tane aldım. Lazım olan varsa düşünebilir. ben 100/20 çekle birleştirdim + mart ayına da çek kazandırdı güzel oldu.

http://www.hepsiburada.com/logitech-mk240-wireless-combo-siyah-klavye-mouse-set-920-005789-p-BD303951

•  Logitech MK240 Wireless Klavye Seti 59,00TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Logitech MK240 Wireless Klavye Seti 59,00TL

pil perfonmansı?
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Ben de merak etmistim, tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mk250 vardı pil performansı iyidi uzaktan çekim 10 mt.den gerçekten çekiyordu. Sadece capslock isigi yoktu bana cok lazim oluyordu.Bu yeni model daha iyidir o fiyata getirebilirsebiz bence alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergoben -- 14 Şubat 2016; 23:56:11 >
  • Ben mk270 kullaniyorum. Yurtdidindan gelmiş ti. Tr harfler yoktu. 2 liralik stikir aldim uzerine yapitirdim belli bile değil. Pili iyi gidiyor. Aylar oldu tik yok. Fiyat ii. Ihtiyaci olan kaçırmasın

• Bu nasıldır hiç fikrim yok ama Logitech K270 alıp iade etmiştim, klavye hiç rijit değildi. Tuşlara basarken klavyenin gövdesi de esniyordu. Benim için ne kadar az esnerse yazma hiss o kadar iyi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kablosuz fareler bile olmuş 35 TL, güzel fiyat.
  • oyunlarda nasıldır acaba maus ? savaş oyunlarında felan
  • Klavye geldi. Türkçe karakterler var

• BEN kullaniyorum 5 ay oldu pili hala goturuyor, ben kipadan 50tl'ye almistim simdi 70 yada 80 olmus

• bende set olarak 40tl almıştım 1 yıldır falan kullanıyorum faresini kullanmıyorum ama klavye süper, tuşlar yumuşak ü ş ğ ç ö var, pilini halen değişmedim. alıcısı nano değil çekim mesafesi önüne engel gelince 2 metre anca çekiyor bilginiz olsun. kasa arkasına alıcı takarsanız 10 metre beklemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.