Şimdi Ara

Logitech M590 Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir mouse aldım hem bt hem de kablosuz alıcı ile çalışabilen logitech m590 modeli.

Mouse bt ile note 8,p smart ve ipad air ile sorunsuz bağlanıyor.Bu cihazlarda bt açıp arattığımda hemen görüp bağlanıyor ve sıkıntısız çalışıyor.

Fakat windows 10 yüklü laptopumda bt açıp cihazları arattırdığımda mouse u göremiyor. Trust bt klavyeyi ve spigen bt kulaklığı sorunsuz eşleştirip kullanabiliyorum.

Alıcısını usbden bağlayıp mouse u ancak kullanabiliyorum.

Driver güncelleştirmesi,sorun giderme,kaldırıp tekrar kurma gibi denemeler yaptım ama olmadı.

Nasıl çözebilirim?

• Evde bir de Macbook pro ile denedim, o da göremiyor mouse u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de sorunum aynı, aceba sorununa bi çözüm bulabildin mi

• kentinhakimi K kullanıcısına yanıt

İade ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Telefonuma bağlanıyor ama laptopum görmüyor fareyi. Çözümü bulan var mı?

• @VectrAirliness @kentinhakimi Yaa arkadaşlar bugün uzunca bir deneme yaptıktan sonra kendi sorunumun çözümünü buldum. Hani farenin 2 aygıta bağlanması için cihazın üstünde, mouse tekerinin hemen altında bir tuş varya Bluetooth modundayken - bende 1 numara bluetooth modu- o tuşa uzunca basılı tutuyorsunuz ta ki farenin üstündeki yeşil ışık hiç durmadan yanıp sönmeye başlayıncaya kadar, işte o zaman laptopum fareyi gördü. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İadeden son anda döndüm diyebilirim  

• @excalibur0571 ne zamandır uğraşıp vazgeçmiştim, büyük adamsın, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ich51 -- 29 Ocak 2022; 10:26:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.