Şimdi Ara

Logitech m557 bluetooth mouse 17 tl teknosa mağaza özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.714
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125191367/logitech-910-003958-m557-bluetooth-mouse?staydesktop=true

Sadece mağazalarda görünüyor. 100 küsür liralık fare.

Tepe natuilusa sordum görevli bişeyler saçmaladı. Yok çalınan ürün olabilir yok stok güncel değil vs. İkna olmadım açıkçası. Müşteriyi gönderip kendine ayırıyor da olabilir. Yakın olanlar ordaki listelenen mağazalar sorsun.

Bulan 50 kiraya kadar satabilir bana :)

Rast gele

Normal fiyat bu

http://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-bluetooth-m557-910-003958-fiyati,2012352.html Normal fiyatı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış alarm kardeşim. Erinmedim gittim Vialand Teknosa'ya. Ellerinde olmayan çalıntı ürünlermiş. Mağaza yöneticisiyle de konuştum bir iş çıkmadı. Yoksa 3-4 tane almayı düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlaşmışlar gibi aynı cevap. Çalındıysa niye stoktan düşmüyorlar. neyse telefon açıp öyle gidin diyeyim bari. Boş yere yorulmayın.

• çalıntı ürün de ne demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

çalıntı ürün de ne demek

mağaza çalışanı çalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

çalıntı ürün de ne demek

Stoğu olmayan kayıp ürünler galiba. Bugün sayım yapmışlar demelerine göre.

• Kendilerine ayıran personel zihniyeti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün değil ya. Dün gördüm bunu. Bugün anca gidebildim. Kim bilir kaç gündür böyle. 444 arayıp şikayet bildirdim. Dönecekler bakalım. Güta mağazadakilere satış yasakmış zaten. Kendileri alamazlar diyor.

Çok mı zor avm de bi arkadaşını çağırıp ona aldırmak

• Dışardan okuturlar 80-90 TL'den.

• valla alabilsek iyiydi. ztn mouse lazım uygun fiyata kaliteli.. haber veren arkadaşa yine de teşekkürler. mouse fırsatlarını bekliyorum :)
  • efruz E kullanıcısına yanıt
    peşin ödemeyle başka isimle alabilirler :) ne güzel bir durum, faturasını kendi kesip kendine alıyorlar bence :)
  • Çıkışta diğer firmalardan gelen personeli arıyorlar, geçenlerde gördüm, güvenlik gelip baya baya üstünü başını aradı adamın.
  • boşuna gitmeyin arkadaşlar bu ürünleri mağaza çalışanları kendileri cukkalıyor sonra çalınmış diye bahanes uyduruyorlar emeğinize yazık olur.

• Nedense bu mevzu hep Teknosa'da oluyor. Git gide güven kaybediyor...
  • Turuncu mafya cukkalamıştır teknosanın personel memnuniyeti efsanedir
  • Calinti malinti hikaye daha beter adamları uyandırmış oluyorsunuz.

• Gearbestte 7 dolara almıştım bluetooth lu mouse
    Geldiğinde baglayamadim pc ye sonrasinda keşfettim sag sol ve makara tusuna basınca arama moduna giriyo
    Tavsiye ederim hem pc de hemde telefonda kullaniyorum bi ara bir iki adet daha isteyecem arkadaslara hediye için türkiyede 60 liradan aşağı yok
    Laptop kullananlar için usb bolluğu önemli 😂

• forumda teknosa'dan böyle ürünleri almak için izlenecek yolun anlatıldığı başlık vardı.

forum içi aratın.

bir tanesi adamların yanında teknosa müşteri hizmetlerini aramaktı onu hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

forumda teknosa'dan böyle ürünleri almak için izlenecek yolun anlatıldığı başlık vardı.

forum içi aratın.

bir tanesi adamların yanında teknosa müşteri hizmetlerini aramaktı onu hatırlıyorum

aynen baya kişi faydalanmıştı. bu ürün içinde tutarsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

valla alabilsek iyiydi. ztn mouse lazım uygun fiyata kaliteli.. haber veren arkadaşa yine de teşekkürler. mouse fırsatlarını bekliyorum :)

Bu konuyu takip edebilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114897813&p=1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.