Önceden Narita İnca gibi markaların en ucuz wireless mouselarını kullanıyordum, scroll hassasiyeti için bu ürünü aldım fakat diğer mouselarda bilekten yaptığım sağ sol hareketini bu mouseta yapamıyorum. Yukarı aşağı olarakta algılıyor ve mesela FPS oyununda sağ yaptığım zaman sağa aşağı sol yaptığım zaman sola yukarı yapıyor. Mousu üstten tutup kasarak sağ sola düz oynattığımda sorun yok. Bunun bir ayarı var mı? İşin kötüsü Hepsiburadadan aldım, ve siparişte sorunlar oldu, daha öncede benzer sorunları yaşadığımdan bu son alışverişimdi, geri iade gibi durumlarla uğraşmam, yani çöpe gidicek sorun çözülmezse. 18-20 liralık inca yada narita mouse bundan daha kullanışlı..
Uplamam lazım.
Kesinlikle bir sorun var en basit sorun oldugunu bulmak icin başka bir bilgisayarda da dene anlarsın
Aynı bilgisayara narita ile deniyorum sorun yok. Mouse'u tam sağ veya sola dümdüz götürmek için çok kasmak gerekiyor, daha hassas bir mouse diye diyicem ama o zaman hassaslık kullanışsızlık demek olucak ki değil.
Sorunu buldum, benim kalın kauçuk gibi bir malzeme üzerine siyah ince kumaş gerili mousepad'im var. Çok kaliteli birşey, onu kullanmak yerine, beyaz renk, kalın plastikten bedava dağıtılan dandik mouse pad kullanınca sorun yok. Şimdi ben bu mouse ne yapayım? Duvara atıp parça pinçik etmiyim mi?
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
Sorunu buldum, benim kalın kauçuk gibi bir malzeme üzerine siyah ince kumaş gerili mousepad'im var. Çok kaliteli birşey, onu kullanmak yerine, beyaz renk, kalın plastikten bedava dağıtılan dandik mouse pad kullanınca sorun yok. Şimdi ben bu mouse ne yapayım? Duvara atıp parça pinçik etmiyim mi?
Bana hediye et.
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
Bana hediye et.
Dandik mouse padle kullanıyorum şuan. Alıştım pek bir fark yok ucuz olanla. Zaten sadece scrollu için almıştım bunu. Nota okurken kaydırmada sorun yaşıyordum, bunda Acrobat Reader da scrollu çok iyi.