Şimdi Ara

Logitech M280 Kablosuz Mouse 80 TL (Trendyol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• akakce.com
    Logitech M280 Siyah 910-004287 Optik Wireless Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kablosuz-mouse/en-ucuz-logitech-m280-siyah-910-004287-optik-wireless-mouse-fiyati,4572102.html

Ürün fiyatı indirimli 100 TL. mega20 koduyla 80 TL'ye geliyor. Kablosuz klavyem Logitech K360 olduğu için mouse olarak da Logitech tercih ettim. Çünkü ikisini bir alıcıyla kullanabileceğim. Ürün kodla birlikte piyasanın %30 aşağısında. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir

Aynı satıcı n11 üzerinden de satıyor. Ama orada 103 TL ve kupon mevcut değil.

Not : Kodu mobilden deneyin. İlk denemede hata veriyor. Ama 2-3 defa denedikten sonra aktif oluyor. Her hesaptan sadece bir kod kullanılabilir.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 19 Kasım 2019; 1:7:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 sene unifying ile kullandığım cihaza unifying desteği yok demişsiniz, önce bir güldüm, sonra belki güncelleme ile desteği çekmişlerdir dedim ve tozlu raftan indirdim cihazı, ufak bir gülümsemeyle denedim halen çalışıyordu. emin miyiz aynı cihaz olduğuna?

Düzenleme: silikon çevresi en azından mavi modelde çabuk sündüğünü ve renk attığını, bunun garanti kapsamında olmadığını belirtmemişim, bunu da altını çizerek yazayım. kendisinin kaplamaya kurban gitmesi bundandır 2 sene önce mikroswitchlerini yenilediğim emektar m280 ve torunu m590
  • Renk, beyaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Renk, beyaz.
    Beyaz derken ? Siyah olarak sipariş verdim. Başka renk yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Beyaz derken ? Siyah olarak sipariş verdim. Başka renk yok maalesef.

Alıntıları Göster
    Renk ne yazıyor.
    ??

• Günlük kullanım ve ara ara oyunlar için alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Renk ne yazıyor.
    ??

Alıntıları Göster
    Siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Günlük kullanım ve ara ara oyunlar için alınır mı?
    Günlük kullanım için uygun. Oyun içinde ne tür oyun oynadığınıza bağlı. FPS oynuyorsanız uygun değil. FM19 v.b. oyunlar için uygundur. Yani cs go felan oynuyorsanız tavsiye etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne özelliği varmış da 177 tl. fiyatı varmış (% 44 indirim ile 100 tl. olmuş) cidden merak ettim ?
  • Iki sene önce 54 liraya aldım. (geçtiğimiz hafta m590 alıp ona geçtim) m280 Klik sesi haricinde güzel, M330 a bakın, eğer arada 20-30 lira farkla bulursanız onu alın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Iki sene önce 54 liraya aldım. (geçtiğimiz hafta m590 alıp ona geçtim) m280 Klik sesi haricinde güzel, M330 a bakın, eğer arada 20-30 lira farkla bulursanız onu alın..
    M330 ile arasında klik sesi dışında bir fark yok galiba. Piyasada fiyatları aynı. Trendyol da M330'da mevcut. O da kuponla birlikte 95 TL'ye düşüyor. Arada 15 TL fark var. Klik sesi benim için çokta önemli değil. Ama daha sessiz olsun diyenler M330'u tercih edebilir.

• Bu nasil

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:20:41 >
  • Oyun oynanır mı bununla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben uzun süredir kullanıyorum, beğendiğim sade bir mouse ama her logitech mouse gibi çift tıklama hastalığına yakalandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Ürün Unifying uyumlu. Sadece alıcısı yok. Bende Logitech K360 klavye mevcut. Onun Unifying alıcısını kullanacağım M330 Silent modelinde de Unifying alıcısı yok. Sadece 150 TL ve üstü olan modellerde bu alıcı mevcut.

• aynısı bana da oldu.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 11:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmma

Ben uzun süredir kullanıyorum, beğendiğim sade bir mouse ama her logitech mouse gibi çift tıklama hastalığına yakalandı.
    Acaba bu hastalık kaç yıl sonra çıktı ? Logitech tedavisini bulamadı sanırım

• Benim mouse kargoya verilmiş bile

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Eski Logitech mouse'unkini kullanabilir miyiz yani ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.