Şimdi Ara

LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL -- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • m175 iyi olan m185 ise pili içer dikkat edin farka m185 almıştım çöpe direk yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahro1 -- 27 Temmuz 2014; 0:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

m175 iyi olan m185 ise pili içer dikkat edin farka m185 almıştım çöpe direk yolladım.

ikiside ayni fazla farki yok..

ben n11 den logitech m525 yeşil aldim 40 tl cek puan felan 17 geldi..

3 yil pil garantisi var.. abimlerde kirmizi olani var..

kirmizi olani 2 kati fiyatinda yesili guzel begendim. ele de guzel oturuyor..

az daha fazla verip pil derdinden kurtulun derim.. biraz daha kaliteli bir şey almis olursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri iyi diyor, diğeri kötü.. ambalajında 12 ay pili gider diye yazıyor, biri 3 ay dayanıyor diyor ...
  • M185 kullanıyorum, ilk pil 1,5 sene kadar gitti.
  • Arkadaslar bide bukadr sure gidiyo vs derken hangi marka pil kullandiginizi yazarsaniz daha iyi bi fikir olusur.

Turbo duracel kullanirim mesela m305 3 4 ay civari gitti, gunluk kullanim suremde aksam 7 den gece 1 e kadar. O sure disinda altindan kapatiyorum pil harcamasin diye. Bu sekilde yazarsak daha verimli olur sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m185 kullanıyorum. Zamanında limangodan çekle falan almıştım 5-10 liraya. O kadar memnunumki en son ne zaman pil değiştirdiğimi unutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

M180 almayın pil dayandıramazsınız yoksa.

Ben 185 kullanıyorum 1,5 yıl oldu daha 2. pilim sizinkinde sorun olmuş olmalı çok memnunum...
  • lawyer61 kullanıcısına yanıt
    M 180 kullanıyorum, m185 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Akliniz varsa bu mouse'u almayin

kullanmanıza bağlı
    günde en az 10 saat kullanıyordu 2 yıl sonunda bozuldu oda faresi değil nano denen alıcısı bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Akliniz varsa bu mouse'u almayin

kullanmanıza bağlı
    günde en az 10 saat kullanıyordu 2 yıl sonunda bozuldu oda faresi değil nano denen alıcısı bozuldu

Demek istedigim dayanikliligi degil, fare imlecinin kafasina gore gezmesi. Ustte de bir arkadas yazmis aynisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.