Şimdi Ara

Logitech LX7 Kablosuz Fare incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 yıldır kullandığım diamond marka mouse'umun bu sabah vefat etmesiyle ne alıyım ne alıyım diye gezerken teknosada bu ürünü gördüm.Daha önce bir arkadaşım da logitech de kullanmıştım,tasarım olarak eski mouse'uma benzediği için tereddüt etmeden aldım.3 saattir pc başındayım ve gerçekten kablolu mouse'u aratmıyor.Gayet ergonomik,pil durumunu okuyunca daha bir sevindim.Henüz oyun performansını bilmiyorum ama beni uzun bir süre idare edebilecek bir fare aldığıma burdakileri okuyunca da karar verdim.Almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim,gerçekten aldığınıza değecek.
  • arkadaşlar tekerlek tuşuna tıklayınca yeni internet sayfası acılmasını isitiyorum bunu nasıl yapacağım?bir türlü tuşu atayamadım..sadece zoom yapabiliyorum..saygılar
  • fare gerçekten güzel ama alıcısı sıkıntı olur onun ama fare gerçekten güzel.

İnceleme için tşkr
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türk Navy

fare gerçekten güzel ama alıcısı sıkıntı olur onun ama fare gerçekten güzel.

İnceleme için tşkr

benim 2.günüm şimdilik bir sıkıntı yok
  • arkadaşlar ben de bu fare ile v400 arasında kaldım. v400 biraz daha kaba gibi duruyor. bir de laser ile optik arasında ne gibi farklar var. v400 laser olmasına rağmen dpi değeri daha düşük anlamadım?
  • beyler şuan itibariyle mouseun pilleri bitmiş durumda 10ocak-5nisan
    yani 3 ayda gitti bende günde ortalama 10saat kullanıyorum
    bunun yanısıra fps oyunlarında beklediğim performansı tam anlamıyla alamadım
    tekerliği ilk zaamndakinden daha gevşek hale geldi ama rahatsız edici düzeyde değil
    üst yüzeyi yabancı maddeleri tutyor bu kötü bir yönü.
    onun dışında ben mouse pad kullanmıyorum gerekyoktu eskisinde şimdide logitechte de ama bazen sapıtıyor çözemedim mouse imleci birden ortadan köşeye gidiyor yürütünce çok ağır gidiyor sonra düzeliyor arkada işlemciyi yoran program yokken oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 5 Nisan 2008; 1:45:37 >
  • Bende kir tutma falan olmadı
    Temiz duruyor

Tekerleğin çevrim hızını düşürün
    Stand kullanımda çok hızlı hareket ediyor
  • aynı fareden bende kullanıyorum ve çok memnunum. En büyük artısı pillerinin uzun süre dayanması ve ele tam oturması. Yanlız ben bu aleti mousepad ile hiç kullanamıyorum ya takılma yada atlama yapıyor. Doğrudan masanın üstünde kullanıyorum bu yüzden biraz bilek ağrısı yapıyor.Sanırım 30 lira bayılıp jelli bilekliği olan kaliteli bir pad alacağım
  • Çok faydalı bir inceleme olmuş ellerine sağlık dostum, almışken bir kere alacaksın ve kaliteli alacaksın
    Biz ucuza kaçıp 25 YTL ye Inca aldık almaz olaydık
  • İnceleme için teşekkürler... @eozen81 arkdaşıma kesinlikle katılıyorum aldık mı 1 sefer alınmalı...
  • ben de bunu almadan önce wop-49z kullanıyordum.a4tech in ergonomisinin yanından bile geçmiyor.hem sağ hem sol el ile kullanılmak için tasarlandığından dolayı ne tam sağ elinize ne de sol elinize oturmuyor.tıklama tuşları son derece dandik.tuşlarda boşluk var sanki iki kademe basıyormuşsunuz gibi sallanıyorlar.elinizi dokunduğunuzda çat çat diye ses çıkartıyorlar.sağ tarafa hafifçe dokununca tık sesi gelmeye başladı.sanki tıklıyormuşum gibi.daha sonra çift tıklamaya başladı.sinirlendim kırıp attım.
    işin kötü yanı kablosuz mouseları minnacık yapıyorlar.notebook mouse neden küçük olmalı bir türlü anlamıyorum.zaten 3 kilo bilgisayar taşıyoruz mouse 2 cm küçük olsa ne olur onu küçülteceklerine şu kocaman alıcıları küçültsünler.usb ler yan yanaysa diğer yuvayı bile iptal ediyor alıclar.
    neyse bu mouse u normal boyutlarda olduğu için almıştım ama dandik çıkıt.bunun yerine microsoft un herhangi bir modelini tavsiye ederim.

• ben de bugün aldım, güzel bir inceleme, bir kaç şey de ben ekleyeyim.

mouse kesinlikle 6-7 metreyi görüyor (usb kablosuyla uzatmadan), ama arada kapı, duvar falan olmaması lazım. Onun dışında direk görmese de oluyor.
    asimetrik olmadığı için a4techin wop modellerine alışanların başta yadırgaması normal, benim de elim neredeyse evrim geçirmiş artık yavaş yavaş düzelteceğiz :)
    tekerlek 3. tuş olarak atanabiliyor, programdan tuş atarken other i seçip ondan sonraki adımda middle buttonu seçebilirsiniz.
    call of dutyde denedim, iyi performans aldım, ama çok sıkı bir fpsci değilim, o yüzden pek yorum yapmayayım.
    ileri-geri tuşlarını basması zor bir yere koymuşlar.
    lazer olmadığı için koyu ve düz renklerin üzerinde (mesela koyu renk eşofmanlı dizinizde,) sorunsuz çalışırken açık renk çarşafta ya da dergi kapağında doğal olarak sapıtıyor.
  • Çok güzel mouse, Logitech bu konuda aşmış durumda, bende "Logitech® MX™ Revolution" herşeyiyle mükemmel.
  • aldığımdan beri tek şikayetçi olduğum yanı kablolu farelere göre tabiri caizse kütük gibi olmasıydı, içinde 2 kalem pil var malum.
    şimdi ekşide okudum rastgele bakarken, alet 1 kalem pille de çalışabiliyormuş!! abi insan bir söyler ya, bütün millet kablosuz mousela doğmuyor ya, acemisiyiz bu işin neyse çıkardım bir pili rahatladım.
    bu arada duracell piller tam 2 ay dayandı bende, tahmin ediyorum ki 6 ay gitmesi için günde 8 saat yapıp geri kalan zamanda da alttan kapatmak lazım. gerçi bende baya kullanıyorum, günde 10 saatin üzerindedir ama, 6 ay ile 2 ay arasında dağlar kadar fark var. bakalım, pilleri değiştirdiğim zamanı not alıyorum, tek pille ne kadar gidiyor rapor ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kef_kfb_

aldığımdan beri tek şikayetçi olduğum yanı kablolu farelere göre tabiri caizse kütük gibi olmasıydı, içinde 2 kalem pil var malum.
    şimdi ekşide okudum rastgele bakarken, alet 1 kalem pille de çalışabiliyormuş!! abi insan bir söyler ya, bütün millet kablosuz mousela doğmuyor ya, acemisiyiz bu işin neyse çıkardım bir pili rahatladım.
    bu arada duracell piller tam 2 ay dayandı bende, tahmin ediyorum ki 6 ay gitmesi için günde 8 saat yapıp geri kalan zamanda da alttan kapatmak lazım. gerçi bende baya kullanıyorum, günde 10 saatin üzerindedir ama, 6 ay ile 2 ay arasında dağlar kadar fark var. bakalım, pilleri değiştirdiğim zamanı not alıyorum, tek pille ne kadar gidiyor rapor ederim.

Sana değil kendime gülüyorum. Benim de haberim yoktu tek pille çalıştığından,3-4 gün oldu alalı,ağırlığı konusunda haketten sıkıntı olmuştu, şimdi tek pille mesaj yazıyorum,yazını okurken çift pildi :) Gayet iyi ya,

• masası küçük olanlar için ideal bi mouse fakat oyun için iyi olduğunu sanmıyorum
  • oyun için biraz küçük gibi, ama yer kaplamaması ve kibar durması gibi avantajları var..
  • Fare bozuldu ve de galiba vericisi bozuldu
    Vericisini takma çıkarma sırasında içindeki elektronik kart koruyucudan dışarı çıkıyordu sürekli
    Dun gece kızım "bu nasıl çalışıyor içinde ne var" diye sordu
    Ben de çıkarıp gösterdim kart kısmını elimle tuttum kısaca bilgi verdim.

Sonra taktım
    Bir daha da fare çalışmadı
    Şöyle bir durum var Vericiyi PC ye takınca yeni aygıt sesi geliyor PC den ama fare hareket etmiyor

PC yi yenide başlattım olmadı.
    Pil değiştirdim olmadı

Geçici olarak yeğenin A4 Kablolu optik fareye el koydum
    Arkadaşın dukkandan almıştım
    Vereceğim geri servise versinler
  • arkadaşlar selam

logitech LX710 modelini aldım ben de çıkan mouse bunun yanısı nerdeyse ama bir farkla, bendeki lazer...

laser mouse, optic mouse dan daha mı fazla dayanıyor acaba bilen war mı ??

bende pc 7 / 24 açık, mouse un altındaki açma kapama tuşuna basıo musunuz her seferinde yoksa kendi kendine tasarruf moduna geçmesini mi bekliyorsunuz ?

şimdiden teşekkürler...
  • Ben kapatmıyorum... Aynen, 7/24 açık bilgisayar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.