Şimdi Ara

Logitech LX7 Kablosuz Fare incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulen rastgele girmesem konuya atılan mesajları göremeyeceğim.
    nabıyor bu yönetim hayret birşey

bunca zamandır kullandığım bu fare hakkında yorum yapayım
    -ler
    tekerleği kısa zamanda gevşediğini yazmıştım
    üst bölümünün kir tuttuğunu yazmıştım.
    10 ocaktan itibaren 10eylüle kadar 8 aylık süreçte cihazı hiç kapatmdan günlük ortalama 10 saatlik kullanımla 4 pil değiştirdim.
    5.cisi takılı şuan ama tek yani 2 tane çift duracel bitirdim.
    oyunlarda fps bazlı oyunlarda performans düşüklüğü hissediliyor.
    usb cihazı kökünden çekmez de ortdan ucundan çekerseniz kabı çıkuıyor hatta bende kırıldı ama sorun teşkil etmiyor
    serçe parmağın da acıma oluyor mouseun yapısından dolayı tutuş biçiminden ötürü..
    +lar
    malzeme kalitesi
    masaüstü uygulamalarında kabloludan farksız kesilme yok.
    ahşap cilalı zeminde kusursuz kullanılıyor. standart pedde sapıttı.
    2pille kullanırken bile ağırlık hissetmedim ben şahsen.
    tek duracelle 1 aydır kullanıyorum hala kesilmedi.

• pil ömrünün uzun olması cidden çok ii,

peki mavizaman, yukarıda da sormuştum konu hakkında bilgin wardır belki, mouse optic yerine lazer olursa, pil ömrü daha mı fazla oluyor ??
  • normal kullanımda uzun tabide benim gibi günde uzun süre başında olanlar zırt pırt pil değiştirir
    lazer yansıdığı bölgeyi daha iyi taraması için tercih edliliyor.
    benim bildiğim pille alaksı yok daha hassas kılıyor yani.
  • Lx7 FARE nn alıcısı bozulmuştu yazmıştım servise yolladım
    Tamir edip vermişler
    Şimdi eskisi gibi kullanıyorum
    Alıcının kapağını da takmışlar artık yerinden çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 20 Ekim 2008; 22:07:48 >
  • bende usbden çıkartırken alıcının dış kabı elimde kaldı
    tırnağı kırılmış ama genede takılı duruyor.
     Logitech LX7 Kablosuz Fare incelemesi
    yeni çıkan sürümü lazermiş.
    lx710:

lx8:

setponitin yeni sürümü çıkmış.
    52mb vista 32bit:
    http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/pub/techsupport/mouse/setpoint460.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 20 Ekim 2008; 22:30:48 >

• Bu ürünü ben de reyondaki gorewlinin tawsiyesi uzerine almıştım ancak hiç kullanamadım A4 teche alıştıgımdan mı bilmiyorum biraz kullandım gene bir A4 tech aldım. Bunu da birine hediye ettm enazından işe yaramış oldu :)
    malesef ERGONOMİ yok.. bir de sadece performans degıl renk design konusunda da ele almak lazım.. sanırım benim zewkime hitap etmiyor.. Designını begenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinn007 -- 22 Ekim 2008; 12:34:27 >
  • Bizim burdada var bu modelden.Ergonomisi gerçekten yok mu?
    Ama ben kablosuz fare ye ısınamadım nedense.Alırsam kablolu alırım herhalde.
  • masaüstü işlemlerinde son derece yeterli kardeşim ama detaylı işlemlerde örneğin oyun photoshop çizimi vs. buralarda biraz yetersiz geldi bana

lx8 al alacaksanda çünkü lazer olmuş, tekerlek üstü 2 tuş daha iyi yere yani başa parmağın kolayca erişebileceği yere taşınmış, hem üst kabuk değiştirilmiş.
    fiyatı 70tl mavibilgisayarda lx7 ise 50tl.
  • aynen benim mausum çok eski ama hala çalışıyor! yanlış hatırlamıyorsam 2004 gibi almıştım.. A4-Tech RP-648 RF kablosuz optik.. en çok sevdiğim yanı da pilleri kendi şarj ediyor alıcısının içinde.. benim elime tam oturuyor we sanırım ondan vazgecemicem aldıgım logitech hayalkırıklıgına ugrattı diye gittim yeniden bi A4-Tech RP-648 RF aldım yedekte dursun ne olur ne olmaz tükenir stokları belki yenilikçi biriyim ama performansını gerçekten beğendiğim ürünü de sırf yeni bir model kullanmak için terkedemem..

• işletim sistemi olarak 2000/xp verilmiş.. ne yani vistada çalışmıyor mu ??
  • evet vistada çalışıyor.

@jinn007
    yuh! 2004 üretimi mouse mu aldın?
    hiç mi yoktu başka fare de aynısını aldın keşke başka tercih etseydin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

evet vistada çalışıyor.

şimdi abi bunu sormamın nedeni bende buna benzer bi fare alacagım ama özellikler bölümünde işletim sistemi olarak :2000/xp yazıyor...yai bu tür fareler vista 64 bit sürümde sorun çıkarır m ???
  • hangi marka ise ona mail atarsan garanti olur.
    bazıları desteklemeyebilir.
  • LOGITECH MX Revolution Kablosuz Laser Mouse

LOGITECH VX Revolution Kablosuz Notebook Laser Mouse

bu ikisinden birisini alacagım ama 1. linteki tercihim...nasıl bir sorun yaşarmıyım....vista 64 bit de

• logitech sitesinde vista gözükyor rahatlıkla alabilirsin.
    tabi netten güncel yazılımını indirmek şartıyla
    http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/165&cl=us,en
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

logitech sitesinde vista gözükyor rahatlıkla alabilirsin.
    tabi netten güncel yazılımını indirmek şartıyla
    http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/165&cl=us,en

bu fareler tak kullan özellikli değilmi ??

@mavizaman '' artık son çare alıp göreceğiz çalışıp çalışmadıgını ...
  • en fazla bu olur sorun olmaz yani alacaksan yazılımını indir logitechten kur sonra fareyi tak garanti olur.
    alınca inceleem varmı bilmiyorum ama yaparsın artık iyi fareler çünkü ikiside.
    quote:

-paketten duracell pilleri takıp sonrada usb bağlantısı takınca pcyi açtım tanıdı. ama sonra durdu çalışmadı bende cdsini takıp klavye yönlendirmesiyle yazılımını yükleyince çalışır hale geldi.
  • ben bugün aldım bu aleti. nette gördüğüm kadarıyla 50 ytl'den aşağı bir fiyatı yok electro world'te 34 ytl'ye satılıyor şu an

yanlız tekerleğini sevmedim. gevşek baya. bir de tekerleği orta tuş niyetine çok kullanıyorum nette dolaşırken basması zor, sağa sola gidiyor. ben de back tuşunu orta tuş olarak ayarladım öyle kullanıyorum..

Daha iyi olabilir. Ama 35 ytl'ye kablosuz, masaüstü pc için iyi genede şekil itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 17 Aralık 2008; 22:42:56 >
  • hayırlı olsun öncelikle
    yazdığın sorunu bende yazmıştım incelemede.
    orta tuşu kullanmıyorum ben söylediğin sebepten türü onun yerine tekerleğin sağına atadım basması kolay.
    keşke üst sürümünü alsaydın baktın mı yok muydu?
  • İnceleme için elinize kolunuza sağlık fakat ben hala Logitech G5 derim. Nerde olursa olsun.. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.