Evet 2021 ile de uyumlu, ürün birkaç saat önce geldi, yukarıda yazdığım kamera uyumsuzluğu mevzusu yokmuş. |
Logitech Klavyeli Kılıf İPad 11 için 799 TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
mouse da bağlarsanız tadından yenmez, bir dönüştürücü aparat yeterli
-
Güzel fırsattı, ben de teslim aldım. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ipad air için almak istiyorum ama touch id tuşu kapatıyor sanki kılıf
Alıp deneyen oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fırsat ne zamandır klavye arayışındaydım. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
air 4 ile uyumlu mu acaba?
alsak mı
-
Bugün teslim aldım. Kaliteli güzel bir ürün. Tek handikapı biraz ağır olması.
-
Yok hocam malesef bulamadım. Iki model aldım en çok satilanlardan 200 TL bandında ikisinide iade ettim. Bir tanesi hatta kalem ekran koruyucu vs dahil olanlardan yatay dikey kullanılan. Kalite aramadım o fiyata ama müthiş ağır kötü bir koku vardı. Her yerinden kanser akiyordu. Deri görünümlü bir şey . Onla aynı odada yatmak elimde tutmak hiç mantıklı gelmedi. Abarttı sanmayın çok kötü bir koku vardı. Spigen kovalayacagim. 500tl seviyelerinde amazonda..300-350 ye alırım kampanya kovalicam. Ey Amazon duy sesimizi
Ipad air 2 ile uyumlu?
-
Bu klavyeli kılıf İpad 9. nesil ile uyumlu mudur?
-
Klavyede Türkçe harflere basınca farklı semboller çıkıyor, örneğin “i” için “ı” kullanmazsam köşeli parantez çıkıyor. Windows’ta unicode-ascii ile bunu düzeltebiliyorduk, iOS’ta klavye bölümünde nasıl düzeltebiliriz? Ya da benzer durumu yaşayan var mı?
Yazılımdan olduğu belli, Google’da birkaç öneri var ancak hem 2018 yılın ve öncesi hem de 3. Parti yazılım yüklemesi önermişler.
Sorunuzun cevabını bulabildinz mi?
Bende ipad air 5.nesil için uygun bir çözüm aramaktayım. Kenarda touch id kapatan kısım kolay kesilebilir malzeme ise ve klavye de uyumlu da çalışırsa almayı düşünüyorum.
ipad pro haricinde başka modellerle uyumlu mu ona göre ipad alacağım da :D
-
Değildir sadece iPad Pro 11 uyumlu diğer cihazlar için kesme biçme yapabileceğiniz bir alet değil.
9.nesil için deneyen oldu mu acaba. Aslında kamera vs önemli değil. Klavye ve kılıf olarak kullanabilir miyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow3804 -- 11 Ağustos 2022; 8:48:7 >
uyumlu değil.
-
Açma butonunu kapatıyor hocam malesef
Air 5 için alırsanız touch id yi kullanamayacaksınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X