Şimdi Ara

Logitech klavye mouse yazılım yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G105 klavye ve g300 mouse aldım . Yazılımı bir türlü yükleyemedim hata verip duruyor.

Klavye mouse bölümüne açtığım konu :http://forum.donanimhaber.com/m_100223368/f_//tm.htm#100257413 ( bu konuya cevap gelmedi diye burada tekrar açıyorum.)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Logitech G300S Uygulamasını Yükleme Sorunlarını Giderme

Giriş Logitech G300S oyun faresi için uygulama yükleme sorunları yaşıyorsanız, bu sorunları kolayca gidermek için izleyebileceğiniz birkaç adım bulunmaktadır.

Logitech G300S Uygulamasını Yükleme Sorunlarını Giderme Adımları

1. Bilgisayarı yeniden başlatın: Bazı durumlarda, bilgisayarınızı yeniden başlatmak, yükleme sürecini engelleyen herhangi bir geçici sorunu çözebilir.

2. Antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakın: Bazı antivirüs yazılımları, Logitech G300S uygulamasının yüklenmesini engelleyebilir. Yükleme işlemi sırasında antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

3. Yönetici olarak çalıştırın: Uygulama yükleyicisini yönetici olarak çalıştırmak, yükleme işlemiyle ilgili izin sorunlarını önleyebilir.

4. Uygulama yükleyiciyi uyumluluk modunda çalıştırın: Uygulama yükleyici, işletim sisteminizin önceki bir sürümünde çalışacak şekilde tasarlanmış olabilir. Uyumluluk modunu etkinleştirmek için uygulama yükleyicisine sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini belirleyin. "Uyumluluk" sekmesine gidin ve "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğini işaretleyin.

5. Logitech destek sitesini ziyaret edin: Logitech'in destek sitesinde, G300S uygulaması yükleme sorunları için ek çözümler bulabilirsiniz.

Sonuç Yukarıdaki adımları takip ederek Logitech G300S uygulamasını yükleme sorunlarını çözebilirsiniz. Sorun devam ederse, Logitech destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı klavye ve mouse'ı 2.5 senedir kullanıyorum. win7, win8, win8.1 hiçbirinde driver sorun çıkarmadı. Her zaman mouse için olan driverı indirip kurmuşumdur. farketmiyor sanırım hepsi logitech software olarak iniyor ama yine de deniyebilirsiniz. Sisteminiz hangi sürümse 32 veya 64 bit, driver için o sürümü kurun. yeni driverı kurmadan önce tavsiyem

C-users-kullanıcı adı-appdata-local

C-users-kullanıcı adı-appdata-roaming

C-program files ve C-program files(x86)

klasörlerine bakın logitech ile ilgili dosya varsa silin. ccleaner tarzı bir program ile kayıt defterini düzeltin. bilgisayarı kapatın. klavye ve mouse'un takılı olduğu usb portlarını değiştirin. Başka portlara takın. sonra bilgisayarı açıp sistemine uygun programı kurmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

aynı klavye ve mouse'ı 2.5 senedir kullanıyorum. win7, win8, win8.1 hiçbirinde driver sorun çıkarmadı. Her zaman mouse için olan driverı indirip kurmuşumdur. farketmiyor sanırım hepsi logitech software olarak iniyor ama yine de deniyebilirsiniz. Sisteminiz hangi sürümse 32 veya 64 bit, driver için o sürümü kurun. yeni driverı kurmadan önce tavsiyem

C-users-kullanıcı adı-appdata-local

C-users-kullanıcı adı-appdata-roaming

C-program files ve C-program files(x86)

klasörlerine bakın logitech ile ilgili dosya varsa silin. ccleaner tarzı bir program ile kayıt defterini düzeltin. bilgisayarı kapatın. klavye ve mouse'un takılı olduğu usb portlarını değiştirin. Başka portlara takın. sonra bilgisayarı açıp sistemine uygun programı kurmayı deneyin.

Dediklerinizi yaptım fakat sorun hala devam ediyor. Başka bir öneriniz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• klavye ve mouse'u başka bir bilgisayarda deneme imkanın var mı acaba. Donanımsal bri sorundan kaynaklı olabilir mi. Başka bir bilgisayarda sorun yoksa kurduğun sürümü değiştirmeyi dene ben 8.55.137'yi kullanıyorum. Son sürümde belki sorun vardır bilmyorum.

http://www.techspot.com/downloads/1431-logitech-gaming-software.html

Eğer klavye ve mouse'ta sorun yoksa ve 8.55 sürümü de olmuyorsa windows'ta sorun olabilir format atmayı deneyebilirsin.
  • quote:

klavye ve mouse'u başka bir bilgisayarda deneme imkanın var mı acaba. Donanımsal bri sorundan kaynaklı olabilir mi. Başka bir bilgisayarda sorun yoksa kurduğun sürümü değiştirmeyi dene ben 8.55.137'yi kullanıyorum. Son sürümde belki sorun vardır bilmyorum.

Eğer klavye ve mouse'ta sorun yoksa ve 8.55 sürümü de olmuyorsa windows'ta sorun olabilir format atmayı deneyebilirsin.

Win 8 kullanıyordum 7 yükledim olmadı . Başka bilgisayarda denedim olmadı. Akşam linktekini indirip deniyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

klavye ve mouse'u başka bir bilgisayarda deneme imkanın var mı acaba. Donanımsal bri sorundan kaynaklı olabilir mi. Başka bir bilgisayarda sorun yoksa kurduğun sürümü değiştirmeyi dene ben 8.55.137'yi kullanıyorum. Son sürümde belki sorun vardır bilmyorum.

Hocam çok teşekkür ederim. verdiğiniz linkteki program oldu

• Sorunun çözüldüğüne sevindim . Program'ın son sürümü sorunluymuş demekki. Güncelleme isterse güncellemeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.