Şimdi Ara

Logitech K750 Wireless Klavye 119 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl yakalıyorsun bilmiyorum ama hediye olsun diye klavye vs bakınıyordum arkadaşa , güzel birşey gibi gözüktü ,sepete ekledim, stokta 5 tane gösteriyordu, 3 kere kredi kartına hata verdi 4. de farklı kartla aldım ve fiyat uçmuş yine .. sağolasın !
  • 19 TL zannedip geldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneş enerjili klavye nedir arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

nasıl yakalıyorsun bilmiyorum ama hediye olsun diye klavye vs bakınıyordum arkadaşa , güzel birşey gibi gözüktü ,sepete ekledim, stokta 5 tane gösteriyordu, 3 kere kredi kartına hata verdi 4. de farklı kartla aldım ve fiyat uçmuş yine .. sağolasın !

Harbiden oha yaa 100 tl birden artmisss.

Hayirli olsun hocam. Ben mutlu oluyorum size faydali oldukca bu urunlerin. Bunun ozelligine bile bakmadim fiyat uygunsa paylasiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide bunun güneş enerjili ve pahalı olmasının ne anlamı var çözemedim. Zaten alıcılı modellerin pili 2-3 sene gidiyor. Bluetooth olsa tamam 1 ay dayanmıyor onda mantıklı da bence 30 liralık klavyeye güneş enerjili diye bu kadar vermek mantıklı gelmiyor. Hem bluetooth hem usb varsa o ayrı konu.
  • Merhaba,
    Klavyeyi 2 senedir kullanan biri olarak, ürünün öne çıkan özelliği güneş enerjili olmasında ziyade oldukça ince bir profilinin olması (klavye yüksekliği bakımında ) ve klavye tuşlarının yapısının notebooklar da kullanılanlar ile benzer olması . iş nedeniyle her gün 7-8 saat bilgisayar kullanıyorum şunu rahatlıkla söyleyebilirim oldukça konforlu bir ürün fiyatını sonuna kadar hak ediyor.. Ayrıca 2 senden buyana pil değiştirmedim.

Logitech K750 Wireless Klavye 119 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCagot -- 15 Nisan 2015; 20:47:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech F710 GamePad 305,09 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LaCagot kullanıcısına yanıt
    siz ne kadara almıştınız peki daha önce
  • 145TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaCagot

Merhaba,
    Klavyeyi 2 senedir kullanan biri olarak, ürünün öne çıkan özelliği güneş enerjili olmasında ziyade oldukça ince bir profilinin olması (klavye yüksekliği bakımında ) ve klavye tuşlarının yapısının notebooklar da kullanılanlar ile benzer olması . iş nedeniyle her gün 7-8 saat bilgisayar kullanıyorum şunu rahatlıkla söyleyebilirim oldukça konforlu bir ürün fiyatını sonuna kadar hak ediyor.. Ayrıca 2 senden buyana pil değiştirmedim.

logitech klavye mauselerde mükemmel pil süresi sunuyor
    2,5 sene önce forumdan ikinci el MK710 set almıştım garanti bitimine 1 ay kala mausede çift tıklama sorunu oldu gönderdim sıfırı ile birebir değişim yaptılar forumdan 80 tl ye almıştım gönderdikleri ürürnün üzerindeki fiyat etiketi 280tl idi :D neyse uzatmayayım iki seneyi gecti setin yanındaki duracel pilleri takmıştım şimdi siz 2 yıldır pil değiştirmedim diyince benimde aklıma geldi bakayım dedim ve hala 596 gün yüzde olarakta yüzde 65 gösteriyor inanılmaz düşük pil tüketimi var heralde toplam 4 sene falan 4 adet pil tüketecek

yani klavye mause alınacaksa kesinlikle tek geçerim logitechi üzerinede başka tanımam

uygun fiyatada düşürdümü tadından yenmez
    ah bi z906 düşüremedim uygun fiyata zamanında millet kaptı şimdi altın niyetine bozdurup satıyor

• tekrar stokta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.