Şimdi Ara

Logitech gaming software!! Ben böyle birşey görmedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an sinirimden aldığım g930 kulaklığı kırıcam neredeyse. neden diye soracak olursanız logitech in sözde oyun yazılımı logitech gaming software. windows 8.1 64 bit türkçe kullanıcısıyım sistemim imzamda. internetten gittim bu yazılımın bütün sürümlerini tek tek tek indirdim. tek tek tek kurmaya çalıştım. ilk olarak kurarken g930 u çıkartın diyor. yani tanıyor g930u. çıkartıyorum kurmaya başlıyor yarısından sonra ne mause haraket ediyor ne klavye. bilgisayar donuyor. restart atıyorum diğer sürümü deniyorum sonuç yine aynı. Size denediklerimi yazayım. 64 bit ve 32 bit bütün yazılım sürümlerini denedim. araştırmalarım sonucunda duyduklarımdan net framework 3.5 açık olması gerekiyormuş açık. bilgisayarı kapatıp açıyorum kulaklığı tanıtıyorum kaldırıyorum yine olmuyor. siliyorum yüklüyorum olmuyor. windows 8 laptop a yazılımı indirdim en son orada çalıştı tak diye. oradan dosyaları koplayayıp pc ye atıyorum bu sefer program açılıyor g930 u tanımıyor. Gel de deli olma şimdi. kurarken tanıdığı şeyi tanımıyor. harddiskin kablolarını çıkartıyorum takıyorum denemediğim şey kalmadı yok olmuyor. sizce ne yapmam gerek daha? bu yazılım olmadan bu kulaklığın anlamı yok. 7.1 kullanamıyorum bas seviyesini ayarlıyamıyorum. g tuşları kullanılmıyor.

yardımcı olacak bir arkadaş varsa steamden falan bir oyun verebilirim isterse yeter ki biri şunun çözümünü bulsun. dünden beri uğraşıyorum

• Dostum windows7 64bit için sitesindeki sürümü indirdim. Daha önce fare için oyun yazıkımı kuruluydu bende ama bunu da kurmam gerekiyordu. Kurmaya başladıktan sonra eğer kulaklık usb alıcı pc takılıysa çakar ve devam et yaklaşık 1 dk içinde kurulumu tamamlaması gerekiyor. Kurulum sırasında bir süre (5 sn) diğer aygıtlar devre dışı olabiliyor.
    Tavsiyem ccleaner ile kayıt defterleri ve gereksiz dosyaları temizle. Eğer başka bir oyuncu faresi kullanıyorsan onu sisteminden çıkar ve klavye ile yüklemeye çalış aklıma gelenler şimdilik bunlar umarım en kısa sürede sorununu çözersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.